چند وقت هستش که فعالیت ایشون در فضای مجازی شدت گرفته وسخنرانی و کلیپ های زیادی از جناب رائفی پور دست به دست میچرخه.کلا نظر تون راجع به حرفا و صحبتهاش چیه؟
چند وقت هستش که فعالیت ایشون در فضای مجازی شدت گرفته وسخنرانی و کلیپ های زیادی از جناب رائفی پور دست به دست میچرخه.کلا نظر تون راجع به حرفا و صحبتهاش چیه؟
ایشون یک محقق در زمینه های دینی هستن و حرفاشون هم اکثرا مورد تائیده هرچند ممکنه اشتباه های هم بکنند
الا بذکر الله تطمئن القلوب
واقعا ادم با سوادیه اما هر روز یکی رو ماسون میکنه... !
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
من همیشه پیگیر کاراشون بودم تا وقتی که شنیدم گفتن دیوید بکهام و برلسوکونی به یک دلیل مسخره ماسون هستن
و همچنین کمال الملک هم ماسون تشریف دارن !!
صبح تا شب دنبال یه ضریب 11 میچرخه تا به یک بنده خدایی گیر بده تو ماسونی !
یکی از دوستام کهع خیلی تو فازه ماسون و ماسون بازیه هم اینقد پای منبر این آقای رائفی پور نشسته میگه گریت بیل چون شماره اش تو رئال 11 هست ماسونه !
این رائفی پور به همه بد بینه ، کسایی هم که پای منبرش میشینن بدبین میکنه .
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
میزان و محک شما چیه که میگین با سواد؟! هرکسی رو تحت وضع موجود اجازه نمی دن بره پشت تریبون مگر نابغه هایی مثل ایشون که کارش فریب ساده لوحان و داستان دوستانه!تحقیر و بدبختی و تلقین عجز، یعنی شما هیچی، انقدر ابهلی که دنیا میخواد فریبت بده و من(رائفی پور باسواد و نابغه زمان!) میخوام اگاهت کنم و نجاتت بدم! دری وری هام کجای زندگیت به دردت میخوره این رو هم فکر کن، بگو!
به نظرم فقط بیشتر سخنران خوبی هستن و اکثرا هم بخاطر همین جذب حرفاش میشن , توی یکی از سخنرانی هاش که درباره ی همین ماسون ها بود کل دنیا رو محکوم به به شیطان پرستی کرد
نظر شخصی هست لطفا مزاحم نشوید
ایشون اهنگ بنیامین رو هم با مدرک شیطان پرستی اعلام کردناهنگ حالم بده
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سخنران خوبيه ، و در مورد فراماسونري و مهدويت اطلاعات كافي داره
ولي مشكلش اينه كه در مورد همه مسائل جهان نظر ميده
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من خیلی وقت پیش دیدمش یه بنده خدایی میگفت از روی یه فک کنم آمریکایی داره این حرفا رو میزنه وبه قولی کپی پیست حرفاشو میگه ولی خب خوبه...
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)