خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 50

موضوع: رائفی پور

1. Top | #16
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      عالیه . از وقتی شناختمش یدونه سخنرانیشم رد نکردم . بالاخره جلو میره و معروف میشه , چه بعضیا بخوان چه نخوان بعدشم الان اصلا در مورد ماسون حرف نمیزنه که گیر دادین به ماسونیش و رائفی پور 2009 گفت گروهی پرچم سیاه تکفیری میریزن سوریه , حتی چند تا اسم پیشنهاد میکنه که توس ISIS (اسم داعش) بود من دینو راهمو مدیون ایشون هستم خیلی وقت قبل چپ کرده بودمسایت ایشونحالا چون چند تا حرف درست علیه سیگار و قلیان و گناه زده این جبهه گیری ها جلوشون عادیه سخنرانی شبهای قدرش 70.000 بازدید داشته با اینکه خیلی آدم حضوری میرن سخنرانیشون و ایشون گفته اکثر مخاطبام از طریق پخش سی دی توسط مردمه , یعنی عدد خیلی بالاتر از این حرفاس

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      من خودم تغریباً همه سخنرانی هاش رو گوش کردم ، حرف های خوبی میزنه با مدرک و بی تعصب! توصیه میکنم سخنرانی هاش رو گوش کنی ، مخصوصاً روایات عهدش که عالین در کل همش قشنگه ، شاد و با حال سخنرانی میکنه یعنی کسل کننده نیست... من خودم 42 گیگ از سخنرانی هاش رو تو هاردم دارم
      از سال 87 به سخنرانی ایشون گوش کردم.

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چند سالی میشه استاد راجع به فراماسونری حرف نزدن ؛ چون دیگه مهم هم نیست خود لژ های فراماسونری دارن بعضی از نشانه ها و نماد هاشون رو لو میده ؛ استاد واقعا سخنران خوبی هستن و حرف هاشون هم با سند و مدرک هست ، خوبی دیگه ی سخنرانی های استاد بی پرده بودن و رک بودن هست به قول خودشون با صهیونیست جماعت در افتادن پوست کلفتی میخواد

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شاید بعضی هاتون اسم دکتر رائفی پور یا استاد رائفی پور رو شنیده باشید!

این آقا که بعضی‌ها “دکتر” خطابش می‌کنند، لیسانس حسابداری داره. تا به حال تو هیچ دانشگاهی هم درس نداده! پس عنوان “استاد” هم احتمالا از روی

علاقه‌ی زیاد مخاطبینش برای ایشون استفاده میشه.

گویا ایشون بر طبق تحقیقات و پژوهش‌های شخصی‌اش به این حد از اطلاعات رسیده که در مورد همه چیز اسلام۱ و فراماسونری۲ و صهیونیست۳ و

اوضاع اجتماعی۴ و موسیقی۵ و زن۶ و حجاب۷ و نقد فیلم۸ و وهابیت۹ و بهاییت۱۰ و فرقه های نوظهور۱۱ و بازی های کامپیوتری۱۲ و … اظهار نظر

و سخنرانی می‌کنه. به عبارت دیگرهیچ تحصیلات رسمی در این زمینه‌ها نداره.

تحت حمایت و کمک ارگان، نهاد، موسسه و یا سازمانی نیست؛ در واقع هیچ ارگان، نهاد، موسسه و یا سازمانی او را تایید نکرده است.

در این چند سال اخیر رکورد سخنرانی رو شکسته! به طوریکه کمتر محقق و پژوهشگر تحصیلکرده‌ای (از حوزه و دانشگاه) از لحاظ تبلیغات و تعداد

سخنرانی و انتشار فیلم و صوت در سایت‌های اینترنتی به پای ایشون می‌رسه. که البته اگر نتیجه‌ی این کارها رو مثبت ارزیابی کنیم، این تلاش ایشون رو نیز

میشه مثبت قلمداد کرد.

در سخنرانی‌هاش پیام‌های پنهان و غیر مستقیم وجود داره که اهل فن قادر به تشخیص هستند، و تعجب می‌کنم که چرا تا به حال کسی این فرد رو مورد

کنکاش قرار نداده ! البته خیلی موارد هم مشاهده کردم که صریحا اظهارنظرهای عجیب و غریب کرده.

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      چند سالی میشه استاد راجع به فراماسونری حرف نزدن ؛ چون دیگه مهم هم نیست خود لژ های فراماسونری دارن بعضی از نشانه ها و نماد هاشون رو لو میده ؛ استاد واقعا سخنران خوبی هستن و حرف هاشون هم با سند و مدرک هست ، خوبی دیگه ی سخنرانی های استاد بی پرده بودن و رک بودن هست به قول خودشون با صهیونیست جماعت در افتادن پوست کلفتی میخواد
      خیلی از حرف های ایشون درباره ی فراماسونری کپی برداری شده از افرادی مثل david icke بود.

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahram777 نمایش پست ها
      خیلی از حرف های ایشون درباره ی فراماسونری کپی برداری شده از افرادی مثل david icke بود.
      فرقی نمیکنه عزیزم ، حتی اون کسایی که با زبان هیروگلیف آشنا باشن هم میتونن راجع به نماد های مصر باستان نظر بدن ؛ خوبی کار آقای رائفی پور این بود که این تفسیر ها رو با آیات قرآن تطبیق دادن و یه قدم روشن تری رو بر داشتن ؛ تو غرب نمیشه به همین سادگی بشینی و درباره ی صهیونیست ها و اهدافشون حرف بزنی

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      فرقی نمیکنه عزیزم ، حتی اون کسایی که با زبان هیروگلیف آشنا باشن هم میتونن راجع به نماد های مصر باستان نظر بدن ؛ خوبی کار آقای رائفی پور این بود که این تفسیر ها رو با آیات قرآن تطبیق دادن و یه قدم روشن تری رو بر داشتن ؛ تو غرب نمیشه به همین سادگی بشینی و درباره ی صهیونیست ها و اهدافشون حرف بزنی

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      پس این همه سخنرانی وکتابایی که امثال این آقا دارن تو ایران بوده؟

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مثل استاد رائفی پور سخنران خوب کم داریم ، آقای پور اذغدی و آقای عباسی هم تو این زمینه کار کردن و سخنرانی های خوبی انجام دادن ؛ ولی استاد رائفی پور بخاطر تنوع سخنرانی هاشون معروف ترن

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یک طرفه به قاضی رفتن خیلی اسونه
      ایشون خودشون میشنن چهارتا مدرک هم برای خودشون میارن که ماهیت مدارک در هاله ی ضخیمی از شبهه قرار داره...و بعد میبره و میدوزه
      به نظرم ایشون اگر میخوان خودشونو ثابت کنن باید مثله ریچارد داوکینز در جمع مخالفاشون حرف بزنن تا اونها هم دفاعیه خودشونو مطرح کنند
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

کدوم ازین آقا ها عهد قدیم رو تفسیر کرده مثل رائفی پور؟

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گل سرسبد سخنرانی های ایشون نقد جدایی نادر از سیمین بود که واقعا افتضاح بود و چیزایی که میگفت واقعا بی ربط و ساخته ی یه ذهن بیمار بود.

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گل سرسبد سخنرانی های ایشون نقد جدایی نادر از سیمین بود که واقعا افتضاح بود و چیزایی که میگفت واقعا بی ربط و ساخته ی یه ذهن بیمار بود.
      کسی که جرات روبرو شدن با مخالفانشو نداره نباید بیش از این توقعی ازش داشت
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز یه چیزی بهت میگم بهت برنخوره ولی
      دو روزه توی انجمن اومدی دو تا تایپیک زدی توی دوتاش هم داشتی به ی سری ادم فحش میدادی دیروز که اون تایپیک باعث اخراج یه کاربر شد یکی دیگه هم باعث ناراحتی ی کاربر دیگه
      حالا هم با این تایپیکت داری به راعفی پور بد و بیراه میگی حالا هم دوباره
      داری باعث جدل دونفر دیگه میشی
      ی ذره رعایت کن دوست عزیز
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      كي هست اصن

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن