سلام
دیروز پسر عمه ام به هم گفت فاگوزیست سوم رو 15 تیر اینترنتی سفارش داده و هنوز کتاب به دستش نرسیده
این جا کسی هست فاگوزیست سفارش داده به دستش رسیده؟ یا هنوز ارسال نکردن
سلام
دیروز پسر عمه ام به هم گفت فاگوزیست سوم رو 15 تیر اینترنتی سفارش داده و هنوز کتاب به دستش نرسیده
این جا کسی هست فاگوزیست سفارش داده به دستش رسیده؟ یا هنوز ارسال نکردن
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
دوست عزیز از هر انتشاراتی بگیرید بین 5 تا 8 روز کاری طول میکشه بیاد
از انتشارات شماره مرسوله رو بگیرید و در سایت زیر ببینید مرسولتون دقیقا کجاست
رهگیری مرسوله پستی | صفحه جستجو
آره چن روز طول میکشه یه نفر هم تو سایت پرسیده بود که چرا هنوز کتابش بهش نرسیده؟؟؟ جواب داده بود که تعداد پی اما زیاده ولی حتما می رسه دستت
هیچ ارزشی نداره این کتاب. فقط یه تقلید بسیار ناشیانه از درسنامه های 8000 تست گاج هست. من که مجانی دادمش به دوستم تو کتابخونه
وقت و پولتون رو حروم نکنین به قول دوستمون.
نزدیک ترین کتاب به تست های کنکور رو که گاج میدونن
کتاب درسی
اینم اثبات حرفم
http://forum.konkur.in/thread26196.html
.................................................. ................................
بعد از اون خیلی سبز گاج الگو
شما خیلی سبز و الگو یا گاج و الگو رو کامل کار کردی تک تک تست هاش و درسنامه اشو خوندی و نتیجه نگرفتی؟؟
.................................................. .................................
کتابی که نکات رو لقمه کرده باشه با اون حجمش فقط مغزتو تنبل میکنه و وقتتو میگیره
چقدر وقت باید صرف کنی تا کامل 1500 صفحه رو بخونی
بعدم سر جلسه نکته ای خارج کتاب فاگو بیاد نمیتونی جواب بدی چون یه سری نکات رو به خوردت داده وخلاقیت رو ازت گرفته
شما یه سر بزن تاپیکی که دادم تا بدونی چطور باید زیستت رو بخونی
مشاور
نکته هایی که فاگوزیست گفته بود در همه کتاب ها و مخصوصا در کتاب درسی وجود داشتن.
دیگه هر بچه 18 ساله ای که میخواد تجربی شرکت کنه میدونه که همه گلبول قرمز هسته نداره میدونه که سلول آوند چوبی مرده هست و ... اینا دلیل تطبیق با کنکور نمیشن. اگه بشن هم پس تمام کتاب های بازار تطابق 100% با کنکور داشتن !!
چرا دعوا می کنید با هم؟
من این کتابو واسه خودم نخریدم که
وقتی کتاب به دست پسر عمه ام رسید می گیرم ازش کیفیتشو می فهمم
خودم که الگو رو فقط قبول دارم از درصد 30 کانونرسیدم به 90 خرده ای فقط به خاطر تست های الگو
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)