STOP SAYING IWISH
START SAYING IWILL
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
من ورق سقف نصب میکردم خوب تا با سنگ فرز بریدمش باد بلند شد زدش ب دستم کلن جررش داد10 سانت منم اونقد زوغ این کارا رو داشتم رگای دستمو داخشو قشنگ نیگا میکردم خون میومد نمی تونستم ببینم بعدش هم کارم گف روانی احمق جلو خونو بگیر نکه نیگاه کن خلاصه جاتون خالی هرکی جاشو می بینه میگم دعوا شد جاغو خوردم پخخخخ![]()
66
STOP SAYING IWISH
START SAYING IWILL
آره منم یه روزی افتادم از پشت بوم شکمم پاره شد دست به قلبمو کلیه هام میزدم اینقد جالب بود تازه کلیه هامو باز کردم که لگنچشو ببینم یکم از زیست بفهمم خیلی جالب بود در این حال یکی اومد گفت دیوونه ای چرا شکمتو پاره کردی ... خلاصه دیگه جای شما هم خالی کلی با شکممون ور رفتیمو حال کردیم ... !!!!!
به یک سال نرسیده کم کم عادت میکنید...انقدر کیس میبینید که روحیتون در مورد این نوع موارد تقویت میشه...نگران این چیزا نباشید
جالبه من از کنار این چیزا راحت رد میشم...حتی واکنشی هم نسبت بشون ندارم....دلشو دارم دماغشو ندارم
یه زمان عشق پزشکی بودم اما الان که فکر میکنم میبینم نه تنها به پزشکی بلکه به هیچ چیزه دیگه علاقه ای ندارم![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)