خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 94
    1. Top | #61
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FBI نمایش پست ها
      قبول کنید عمل زشتیه
      کلا عقل و تفکر و شهوت تو یه لحظه جا نمیگیرند با خود ارضایی نمیشه درس خوند
      نمیشه به ارامش رسید نمیشه تمرکز کرد و ....
      من متعجبم که بعضیا از فواید این عمل حمایت میکنن و چشمشونو به ضررهایی که این عمل هم به جسم و هم به روان انسان وارد میکنه میبندن
      چون دوست دارن اینکارو انجام بدن و دلیلی برای این کارشون بیارن
      کلا توجیه یه کار نادرست خیلی رواج پیدا کرده و کم کم داره تبدیل به یه فرهنگ میشه

شخصی که غیر مسلمان است که هیچ کاری باهاش نداریم بذار هر چی میخواد بگه در مورد کاری که از نظر ما زشته
      اما کسی که خودش رو مسلمان میدونه باید به این فکر کنه که این کار حرامه حرام بودن این عمل فتوای یه مجتهد نیست حدیث های بسیاری از معصومین داریم که شدیدا انسان رو از اینکار نهی میکند حالا چه فایده باشد که صد البته ندارد و چه مضر باشد که صد البته هست
      این کار واقعا ادم رو از خدا دور میکنه و بعد یه مدت قطعا ادم رو به گناه های بیشتری میکشونه

اکثر این افرادی که حمایت میکنن همون هایی هستند که اگه من بیام از فایده های مثلا نماز خوندن بگم اینجا میان و دقیقا جملاتی شبیه خرافاته و مغزتونو خوردنو هزارتا از این جملات کلیشه ای مزخرف میزننو به اصطلاح خودشونو از هم فکران هاوکینگ میدونن!!!!!!!
      کاری ندارم با اصل مطلب
      اما طرف نماز نمیخونه و... بعد بیاد به حدیث توجه کنه
      نه برادر دیگه زمونه عوض شده
      با شرایط عقلانی و پزشکی طرف قانع نمیشه چه برسه به حدیث و...
      درضمن 99 درصد جوانان و نوجوانان به این عمل مبتلا هستن بخصوص جهان سومی ها
      عوامل بیرونی جامعه و عوامل داخلی هم موثر هستن
      وقتی تی وی یه برنامه نمیذاره در مورد این چیزا
      درست شدنی نیست
      لطفا بحث و... پیش نیاد نظرمو گفتم
      مشاور

2. Top | #62
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      کاری ندارم با اصل مطلب
      اما طرف نماز نمیخونه و... بعد بیاد به حدیث توجه کنه
      نه برادر دیگه زمونه عوض شده
      با شرایط عقلانی و پزشکی طرف قانع نمیشه چه برسه به حدیث و...
      درضمن 99 درصد جوانان و نوجوانان به این عمل مبتلا هستن بخصوص جهان سومی ها
      عوامل بیرونی جامعه و عوامل داخلی هم موثر هستن
      وقتی تی وی یه برنامه نمیذاره در مورد این چیزا
      درست شدنی نیست
      لطفا بحث و... پیش نیاد نظرمو گفتم
      بله با حدیث نمیشه غیر مسلمان رو توجیه کرد و منم گفتم مخاطبم کسی نیست که اعتقادی نداره

از تی وی ایران که نباید زیاد انتظار داشت وقتی بخاطر پول میاد برنامه های کنکور اسان استو پخش میکنه درحالی که سازمان سنجش و اموزش و پرورش تائید نمیکنه و اجازه نمیده
      و بعدشم میاد تهدید میکنه اگه نذارین بی کفایتی های شما رو به نمایش میذاریم

اما باید فرهنگ سازی بشه در این مورد و باز این مسائل بر عهده اموزش پرورشه که یا حمایتش نمیکنن یا مسئولان خیرخواهی نداره
      واقعا ادم وقتی اموزش و پرورش ایران رو با کشور های متمدن از لحاظ امکاناتی که داره مقایسه میکنه احساس میکنه دوازده سال رو در زندان گذرونده!!
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

3. Top | #63
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله با حدیث نمیشه غیر مسلمان رو توجیه کرد و منم گفتم مخاطبم کسی نیست که اعتقادی نداره

از تی وی ایران که نباید زیاد انتظار داشت وقتی بخاطر پول میاد برنامه های کنکور اسان استو پخش میکنه درحالی که سازمان سنجش و اموزش و پرورش تائید نمیکنه و اجازه نمیده
      و بعدشم میاد تهدید میکنه اگه نذارین بی کفایتی های شما رو به نمایش میذاریم

اما باید فرهنگ سازی بشه در این مورد و باز این مسائل بر عهده اموزش پرورشه که یا حمایتش نمیکنن یا مسئولان خیرخواهی نداره
      واقعا ادم وقتی اموزش و پرورش ایران رو با کشور های متمدن از لحاظ امکاناتی که داره مقایسه میکنه احساس میکنه دوازده سال رو در زندان گذرونده!!
      با غیر مسلمانش کاری ندارم
      مسلمانش هم همینطوره
      مشاور

4. Top | #64
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با غیر مسلمانش کاری ندارم
      مسلمانش هم همینطوره
      مسلمانی که اعتقاد نداره اصلا چرا مسلمان شده؟؟
      به اصطلاح مسلمانی که به حدیث های معصومین معتقد نباشه که مسلمان نیست.

5. Top | #65
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مسلمانی که اعتقاد نداره اصلا چرا مسلمان شده؟؟
      به اصطلاح مسلمانی که به حدیث های معصومین معتقد نباشه که مسلمان نیست.

چون بابا مامانش مسمان بودن مسلمان شده
      تا وقتی با این احادیث مردم رو میترسونن همین اش و همین کاسه
      مشاور

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اون چیزی که هست نیاز جنسی هم مثله نیاز به غذا خوردن و آب خوردن و باید مثله همین نیازها برطرف بشه که باید اینم در نظر گرفت که زیاده روی در هر کاری خوب نیست
      اما استفاده صحیح در برطرف کردن این نیاز باعث کاهش استرس و بالا رفتن اعتماد به نفس میشه
      اگر در مدارس به نوجوانان اموزش داده بشه نتایج خیلی خیلی خوبی خواهد داشت
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      قبول کنید عمل زشتیه
      کلا عقل و تفکر و شهوت تو یه لحظه جا نمیگیرند با خود ارضایی نمیشه درس خوند
      نمیشه به ارامش رسید نمیشه تمرکز کرد و ....
      من متعجبم که بعضیا از فواید این عمل حمایت میکنن و چشمشونو به ضررهایی که این عمل هم به جسم و هم به روان انسان وارد میکنه میبندن
      چون دوست دارن اینکارو انجام بدن و دلیلی برای این کارشون بیارن
      کلا توجیه یه کار نادرست خیلی رواج پیدا کرده و کم کم داره تبدیل به یه فرهنگ میشه

شخصی که غیر مسلمان است که هیچ کاری باهاش نداریم بذار هر چی میخواد بگه در مورد کاری که از نظر ما زشته
      اما کسی که خودش رو مسلمان میدونه باید به این فکر کنه که این کار حرامه حرام بودن این عمل فتوای یه مجتهد نیست حدیث های بسیاری از معصومین داریم که شدیدا انسان رو از اینکار نهی میکند حالا چه فایده باشد که صد البته ندارد و چه مضر باشد که صد البته هست
      این کار واقعا ادم رو از خدا دور میکنه و بعد یه مدت قطعا ادم رو به گناه های بیشتری میکشونه

اکثر این افرادی که حمایت میکنن همون هایی هستند که اگه من بیام از فایده های مثلا نماز خوندن بگم اینجا میان و دقیقا جملاتی شبیه خرافاته و مغزتونو خوردنو هزارتا از این جملات کلیشه ای مزخرف میزننو به اصطلاح خودشونو از هم فکران هاوکینگ میدونن!!!!!!!
      داداش گلم من چند تا لینک از سایتا معتبر دنیا و چند تا پزشک اروپایی آوردم و اثبات کردم یه چیز نرماله تو دنیا و تتازه بحث اصلی من سر درگیری ذهنی بیخودیه که رفقا واسه چیزی که هیچ جای دنیا بجز ایران مطرح نیست ایجاد کردن
      شما از اون چندتا کامنت اومدی همچین منو قضاوت کردی؟؟.... واسه من کاری نداره کلا ببرمت زیر علامت سوال...ولی یاد بگیر راجب کسی اطلاع نداری چیزیو نسبت ندی عزیزم
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

8. Top | #68
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چون بابا مامانش مسمان بودن مسلمان شده
      تا وقتی با این احادیث مردم رو میترسونن همین اش و همین کاسه
      خیلی ها هستند و میشناسمشون که خانواده مذهبی دارن و خودشون اعتقادی ندارند و بالعکس خودشون مذهبین و خانوادشون اعتقاد ندارند
      من خودمم به حرف هیچکس این دینو قبول نکردم وقتی منطق و ارامش رو در اون پیدا کردم قبولش کردم
      البته قبول دارم که دین اجباری نیست و توی اسلام هم گفته شده تقلید بدون انجام تحقبق گناهه
      شاید به اصرار خانواده و بخاطر احترام در ابتدا فرزند مجبور باشه یه سری کارهایی رو انجام بده اما بعد از 18 سالگی که وارد جامعه میشه میتونه مسیرشو ازادانه انتخاب کنه
      اما باید به قوانین کشورش احترام بگاذره و این هم اصلا سلب ازادی نیست سلب ازادی اینه که تو کشور هایی مثله چینه که روزه گرفتن مجازات داره برای مسلمان ها و هیچکس صداش هم در نمیاد و وقتی نوبت به قوانین ایران میرسه اسمش میشه سلب ازادی و...

9. Top | #69
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      داداش گلم من چند تا لینک از سایتا معتبر دنیا و چند تا پزشک اروپایی آوردم و اثبات کردم یه چیز نرماله تو دنیا و تتازه بحث اصلی من سر درگیری ذهنی بیخودیه که رفقا واسه چیزی که هیچ جای دنیا بجز ایران مطرح نیست ایجاد کردن
      شما از اون چندتا کامنت اومدی همچین منو قضاوت کردی؟؟.... واسه من کاری نداره کلا ببرمت زیر علامت سوال...ولی یاد بگیر راجب کسی اطلاع نداری چیزیو نسبت ندی عزیزم
      عزیز اگر هیچ ضرری نداره و میتونی با مداوت در انجام اینکار رتبه یک کنکور بشی یا قهرمان المپیک بشی بسم الله

10. Top | #70
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ها هستند و میشناسمشون که خانواده مذهبی دارن و خودشون اعتقادی ندارند و بالعکس خودشون مذهبین و خانوادشون اعتقاد ندارند
      من خودمم به حرف هیچکس این دینو قبول نکردم وقتی منطق و ارامش رو در اون پیدا کردم قبولش کردم
      البته قبول دارم که دین اجباری نیست و توی اسلام هم گفته شده تقلید بدون انجام تحقبق گناهه
      شاید به اصرار خانواده و بخاطر احترام در ابتدا فرزند مجبور باشه یه سری کارهایی رو انجام بده اما بعد از 18 سالگی که وارد جامعه میشه میتونه مسیرشو ازادانه انتخاب کنه
      اما باید به قوانین کشورش احترام بگاذره و این هم اصلا سلب ازادی نیست سلب ازادی اینه که تو کشور هایی مثله چینه که روزه گرفتن مجازات داره برای مسلمان ها و هیچکس صداش هم در نمیاد و وقتی نوبت به قوانین ایران میرسه اسمش میشه سلب ازادی و...

منظور من مسلمان ذاتیه که بهش ارث رسیده وگرنه طرز فکر و... بحثش جداشت
      مشاور

11. Top | #71
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      عزیز اگر هیچ ضرری نداره و میتونی با مداوت در انجام اینکار رتبه یک کنکور بشی یا قهرمان المپیک بشی بسم الله
      مگه من گفتم انجامش میدم عسلکم...
      مشکلت همینه دیگه پسر خوب فکر نمیکنی حرف میزنی
      اسلام ناب محمدیت مگه بت نگفته تهمت زدن کار بدیه؟؟؟

12. Top | #72
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببینید به قول دوستمون سامان نیاز جنسی مثل نیاز به آب و غذاست البته تو بازه ای از سن ما این نیاز وجود نداره ولی از زمانی که بوجود میاد باید برطرف بشه...بخدا بخدا بخدا خیلی از ماها درگیرشیم و اصلا ادمو زجر میده ...بدن ادم درد میکنه و میخاد که خود ارضایی بکنه صد درصد که همه ی ما این عمل رو انجام دادیم و شاید خیلی ها الانم انجام میدن ولی واقعا ضررهای خیلی زیادی داره....مشکل هم به نظر من تو جامعست دولت ما باید بیشتر از اینا به دنبال اصلاح بعضی قوانین مثل نظام اموزشی و غیره باشه دولت ما باید به فکر ازدواج زودهنگام جوونا باشه...بخدا که الان اوضاع خیلی بده....تو غرب یه دختر و یه پسر همیشه با همن ولی اینجا یه دختره و 30 تا پسر یا یه پسره و 30 تا دختر...ینی همه چی شده خیانت...به نظرم باید فکر اساسی به فسادی بشه که الان تو جامعمون داریم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

13. Top | #73
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اصلا خودارضایی ربطی به رتبه برتر یا یک دانشمند بزرگ شده نداره
      مشاور

14. Top | #74
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      مگه من گفتم انجامش میدم عسلکم...
      مشکلت همینه دیگه پسر خوب فکر نمیکنی حرف میزنی
      اسلام ناب محمدیت مگه بت نگفته تهمت زدن کار بدیه؟؟؟
      برادر گرامی فک کنم منظور بنده رو اشتباه متوجه شدید نگفتم که انجام میدید شما گفتید فایده داره
      منظورم این بود که اگر فایده داره و ضرری نداره با انجام اینکار میتونید برای رسیدن تمرکز کنید و بدون هیچ مشکلی تمرکز کنید و موفق بشید؟؟؟

15. Top | #75
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ببینید به قول دوستمون سامان نیاز جنسی مثل نیاز به آب و غذاست البته تو بازه ای از سن ما این نیاز وجود نداره ولی از زمانی که بوجود میاد باید برطرف بشه...بخدا بخدا بخدا خیلی از ماها درگیرشیم و اصلا ادمو زجر میده ...بدن ادم درد میکنه و میخاد که خود ارضایی بکنه صد درصد که همه ی ما این عمل رو انجام دادیم و شاید خیلی ها الانم انجام میدن ولی واقعا ضررهای خیلی زیادی داره....مشکل هم به نظر من تو جامعست دولت ما باید بیشتر از اینا به دنبال اصلاح بعضی قوانین مثل نظام اموزشی و غیره باشه دولت ما باید به فکر ازدواج زودهنگام جوونا باشه...بخدا که الان اوضاع خیلی بده....تو غرب یه دختر و یه پسر همیشه با همن ولی اینجا یه دختره و 30 تا پسر یا یه پسره و 30 تا دختر...ینی همه چی شده خیانت...به نظرم باید فکر اساسی به فسادی بشه که الان تو جامعمون داریم
      بحث جامعه و مشکلات زیر ساختی که گفتی کاملا درست و اساسیه
      اما بحثی که اینجا مطرح شده بحث خودارضاییه که ذهن 99% بچه هارو به خودش درگیر کرده
      همین مشغله ذهنی که چیکارش کنم چجوری ترک کنم گناهه و فلانه صد برابر تحلیل جسمانی خودارضایی ضرر داره و تمرکز آدم و اعتماد بنفسشو میگیره...
      اگه شریک جنسی داری خو بهتر اگه نداری زیاد ذهنتو درگیرش نکن...منظورمو میفهمی؟

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن