مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 94
    1. Top | #16
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها
      هیچ ربطی به سن ازدواج نداره !

به همت و اراده خوده اون شخص بر میگرده .

من میخوام تا 40 سالگی زن نگیرم ، یعنی باس هر کار دلم خواست بکنم ؟

اما خوب باید قبول کرد خیلیا این مشکل دارن .

تنها راه حل این مشکلم ورزش و ... هست .

آقا پسرایی که به بدن مبارکشون اهمیت میدن ، با این حرکت فاتحه بدنتون میخونین .

پیشنهاد میکنم حتما ورزش کنین چه در خونه و یا چه در خارجه خونه .

اگر مشکل رفتن به بیرون دارید و نمیتونین بیرون ورزش کنین حرکات این کلیپ بزنید

تا هم انرژی کاذتون خالی شه ، هم 4تا عضله شه

* ورزش تو سال کنکور واجبه ! از کاهش خواب گرفته تا هزارجور فایده دیگه .

به هیچ وجه ترک نکنیدش تو سال کنکور .

لینک :

Weed
      داداش ورزش و اینا همش کشکه، کشک، چقدر ورزش بکنی که به فکرت نیاد، فوقش میتونه تورو چند ساعت خالی بکنه از انرژی اضافی، پس بقیش چی؟ اصلا ربطی نداره، فقط یه راه چاره هست، اونم ازدواجه، تمام.

یه آماری هم میخوندم که تقریبا 98 پسرا و 80 درصد دخترا به این مشکل دچار هستن، یعنی شما میتونید با این آمار شدت فاجعه رو درک بکنید.

علت اصلی این اتفاق هم یکیش وضعیت بد اقتصادی و دیگریش هم طولانی تر شدن دوران تحصیله، چند روز پیش با یه فامیلمون تو مالزی صحبت میکردیم، گفت اینجا کلا نمی تونی یه حتی دیپلم بیکار پیدا بکنی، دیگه جوری شده که مردم به فکر ادامه تحصیل نیستن، همینکه دیپلم گرفتن، یه شغل توپ بالاسرشونه و دیگه چیکار دارن ادامه تحصیل بدن، ولی تو ایران الان داره تخصص پزشکی هم از مد میوفته و بعضی متخصص ها بیکار هستن، این یعنی چی؟ خب اون تو 17 سالگیش کار پیدا میکنه و درآمد داره و میتونه ازدواج بکنه، ولی ایرانی تو 30 سالگیش تازه کار پیدا میکنه و درآمد به دست میاره و میخواد ازدواج بکنه، علت اصلیش اینه.

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خونــــدن نمــآز هم میتونه کمک زیادی بکنه

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      داداش ورزش و اینا همش کشکه، کشک، چقدر ورزش بکنی که به فکرت نیاد، فوقش میتونه تورو چند ساعت خالی بکنه از انرژی اضافی، پس بقیش چی؟ اصلا ربطی نداره، فقط یه راه چاره هست، اونم ازدواجه، تمام.

یه آماری هم میخوندم که تقریبا 98 پسرا و 80 درصد دخترا به این مشکل دچار هستن، یعنی شما میتونید با این آمار شدت فاجعه رو درک بکنید.

علت اصلی این اتفاق هم یکیش وضعیت بد اقتصادی و دیگریش هم طولانی تر شدن دوران تحصیله، چند روز پیش با یه فامیلمون تو مالزی صحبت میکردیم، گفت اینجا کلا نمی تونی یه حتی دیپلم بیکار پیدا بکنی، دیگه جوری شده که مردم به فکر ادامه تحصیل نیستن، همینکه دیپلم گرفتن، یه شغل توپ بالاسرشونه و دیگه چیکار دارن ادامه تحصیل بدن، ولی تو ایران الان داره تخصص پزشکی هم از مد میوفته و بعضی متخصص ها بیکار هستن، این یعنی چی؟ خب اون تو 17 سالگیش کار پیدا میکنه و درآمد داره و میتونه ازدواج بکنه، ولی ایرانی تو 30 سالگیش تازه کار پیدا میکنه و درآمد به دست میاره و میخواد ازدواج بکنه، علت اصلیش اینه.
      درسته بهترین راه برای رفعش ازدواجه ولی باس وقتی از ازدواج حرف بزنیم که شرایطش رو داشته باشیم ... میدونی که چی میگم

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      .

!!!

اینقدر باید خودتُ کنترل داشته باشی که نری سمت این کارا .

سعی کن تنها نباشی در خلوتت .

فیلم های زبان اصلی نبین چون از 2010 به اینور صحنه توشون زیاده .

همه ی اینا به خودت بستگی داره .

من یه رفیق داشم برای اینکه سر اینکارا نره ، هر وقت حالش بد میشد ( از نظر جنسی ) دستشو با فندک داغ میکرد تا بپره از سرش .

شما اول از همه باید مضرات این حرکت درک کنی تا نری سمتش .

تو اینکه همه ی آدما به این حس دچار میشن شکی نیست ، ولی اونی برنده اس که کنترلش کنه .

The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

ویرایش توسط Egotist : 22 تیر 1394 در ساعت 15:13

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      درسته بهترین راه برای رفعش ازدواجه ولی باس وقتی از ازدواج حرف بزنیم که شرایطش رو داشته باشیم ... میدونی که چی میگم
      قبول دارم، ولی آخه شرایط ازدواج برای همه مهیاست، دائمی نباشه، موقت که حتما هست، یه حدیث هست که میگه، با وجود ازدواج موقت، فقط کسانی که فساد و بی بندوباری تو ذاتشونه به دنبال فساد میرن، ولی متاسفانه این حکم به این بزرگی و مهمی رو بی ارزش کردن، حدیث هست که میگه اگه کسی تو عمرش ازدواج موقت نکنه و از دنیا بره، نصف دینشو از دست داده، من از این ناراحتم که این مراجع تقلید که در مورد همه چی، حتی توافق هسته ای صحبت میکنن، چرا در مورد این ازدواج موقت هم صحبت نمی کنن، با وجود اینکه وضع فساد رو هم در کشور می بینن؟!

6. Top | #21
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها
      !!!

اینقدر باید خودتُ کنترل داشته باشی که نری سمت این کارا .

سعی کن تنها نباشی در خلوتت .

فیلم های زبان اصلی نبین چون از 2010 به اینور صحنه توشون زیاده .

همه ی اینا به خودت بستگی داره .

من یه رفیق داشم برای اینکه سر اینکارا نره ، هر وقت حالش بد میشد ( از نظر جنسی ) دستشو با فندک داغ میکرد تا بپره از سرش .

شما اول از همه باید مضرات این حرکت درک کنی تا نری سمتش .
      داداش جوری منو نقل قول کردی که مردم الان فکر میکنن من تو اوج فسادم.

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اونایی که میگن ربط به ازدواج نداره فک کنم هیچی نمیدونن چون شما برید ریشه این کارو پیدا کنید طرف چرا باید خودشو با فیلم ارضا بکنه درصورتی که خود خداوند فرموده که با زن باید انس گرفت و یه چیزم بگم من نگفتم با ازدواج میشه ترکش کرد منظورم اینه ازدواج جلوگیری میکنه از این نیاز درونی و اونو کاهش میده متاسفانه مشکلو به کشورمون ربط ندید هر کسی دست خودشه آمریکا کسیه که این فیلم هارو تولید میکنه که منو و تو بیچاررو گمراه کنه برید ببینید چقدر فساد و فحشا تو کشورشون هست و هدفشون فقط مردم مسلمونه تازه الان تحقیق کردن میبینن این مشکل گریبان گیر خودشونم شده. ما هم تو کشورمون داریم خیلی مشکلات ولی نصف همین فساد و فحشا به خاطر فقر آدماست یا نداشتن یه خانواده خوب که بالاسرشون باشه.
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قبول دارم، ولی آخه شرایط ازدواج برای همه مهیاست، دائمی نباشه، موقت که حتما هست، یه حدیث هست که میگه، با وجود ازدواج موقت، فقط کسانی که فساد و بی بندوباری تو ذاتشونه به دنبال فساد میرن، ولی متاسفانه این حکم به این بزرگی و مهمی رو بی ارزش کردن، حدیث هست که میگه اگه کسی تو عمرش ازدواج موقت نکنه و از دنیا بره، نصف دینشو از دست داده، من از این ناراحتم که این مراجع تقلید که در مورد همه چی، حتی توافق هسته ای صحبت میکنن، چرا در مورد این ازدواج موقت هم صحبت نمی کنن، با وجود اینکه وضع فساد رو هم در کشور می بینن؟!
      ازدواجی که توش عشق نباشه ازدواج نیست .. ازدواج موقت فقط واسه هوسه ... شما میتونید با 80 هزار تومن بری نیازتو رفع کنی(قیمت ها مقطوعه این نمونه بود) ... موفق باشید .. !!!!

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      اونایی که میگن ربط به ازدواج نداره فک کنم هیچی نمیدونن چون شما برید ریشه این کارو پیدا کنید طرف چرا باید خودشو با فیلم ارضا بکنه درصورتی که خود خداوند فرموده که با زن باید انس گرفت و یه چیزم بگم من نگفتم با ازدواج میشه ترکش کرد منظورم اینه ازدواج جلوگیری میکنه از این نیاز درونی و اونو کاهش میده متاسفانه مشکلو به کشورمون ربط ندید هر کسی دست خودشه آمریکا کسیه که این فیلم هارو تولید میکنه که منو و تو بیچاررو گمراه کنه برید ببینید چقدر فساد و فحشا تو کشورشون هست و هدفشون فقط مردم مسلمونه تازه الان تحقیق کردن میبینن این مشکل گریبان گیر خودشونم شده. ما هم تو کشورمون داریم خیلی مشکلات ولی نصف همین فساد و فحشا به خاطر فقر آدماست یا نداشتن یه خانواده خوب که بالاسرشون باشه.

حرف شما قبول .

خود ارضایی = ازدواج نکردن به وقت .

اما شما الان شرایط ازدواج داری ؟

شما الان میتونی خودت خرج زندگی 4 نفر دیگه بدی ؟

عزیز من قبول کن نمیتونی زن بگیری حالا حالا ها !

پس یعنی از الان تا تایم ازدواجت باید این حرکتُ بکنی ؟

استدلال شما اینه ؟
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

10. Top | #25
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      شهوت چیه؟چیزیه که در همه پستانداران به نوعی وجود داره و باعث تولید مثل میشه.شهوت یک نیازه.تنها راه رفع درست این نیاز برای انسان ازدواجه.این که برو ورزش کن و نماز بخون مثل اینه که یکی گرسنه باشه بگی برو نماز بخون تا گرسنگیت برطرف شه!نهایت بشه روزی 2 ساعت ورزش کرد که بعد از چند وقت برات عادی میشه و دیگه خیلی خستت نمیکنه.خود بیکاری هم یکی از عواملیه که شهوت رو تقویت میکنه.که بیکار تو ایران کم نداریم!حتی کسایی هستن که کار دارن ولی در اصل بیکارن.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تا حدودی درسته راه حلش اینه که ازدواج کنیم ولی اینکه تنها راه قطعی باشه اشتباهه و همینجوری که دوستان گفتند شرایط ازدواج داشتن هم مشکل شده و واسه یه پسر تو سن کنکور ازدواج تقریبا خیلی مشکل و غیر ممکنه ! ازدواج راه حل خوبیه ولی انسان باید با درک منتطقی با این مسئله کنار بیاد و بتونه خودش علارقم سختی های که هست این عمل رو کنار بگذاره ! راه حل های زیادی واسه ترکش هست مثل ورزش ، اعمال معنوی و مسائل این چنینی ولی واقعا اینجوری نیست ترک کردنش باید با یه ارائه قوی باشه ؛ جوانانی هستند چند بار به قران دست زدند ، در روز هایی مثل عاشورا قسم خوردند که سمتش نرند ولی چند روز بعد باز مرتکب گناه شدند چون واقعا یه چیزی است که انسان از درون مطلبه و کنترل نفس شهوتی واقعا سخته ! امیدوارم بتونیم با درک این عمل و زندگی ایندمون بتونیم این گناه رو واسه همیشه کنار بزاریم و منتظر ازدواج نباشیم !!! ازدواج راه خوبیه اما به شرطی که مقدماتش فراهم باشه ...
      ویرایش توسط :Iman1997 : 22 تیر 1394 در ساعت 15:23

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

عوارض بسیار شدید و خطرناک خود ارضایی:
      افسردگی به میزان بالا
      شادی و عشق کمتر
      از بین رفتن زیبایی
      از بین رفتن براقیت و زیبایی چشم ها
      به هم خوردن تناسب اندام و زشتی هیکل
      ریزش موهای سر
      ایجاد مشکلات جدی روحی مثل بدبینی و تندخویی و..
      دفع بی اختیار منی
      بی اختیاری ادرار
      بی اختیاری در کنترل منی
      ضعف در قوای جسمی و جنسی
      سرطان پروستات
      سرطان *****
      ضعف در بینایی و شنوایی همچون شنیدن صدای وزوز در گوش
      مریض شدن پی در پی
      کم شدن حافظه و قدرت یادگیری
      ضعف اعصاب و کم شدن قدرت تحمل در برابر مسائل
      بی حالی و ضعف همیشگی

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

" برای اجتناب از عمل شنیع خود ارضایی چند راه کار توصیه می شود.
      1- از پرخوری بپرهیزید و معده تان هیچگاه کاملاً پر نباشد.
      2- استفاده از غذاهای محرک و پرانرژی را ترک و یا محدود کنید.
      3- سعی کنید هیچگاه تنها نباشید و با خود خلوت نکنید .
      4- تا کاملاً خواب آلوده نشده اید به رختخواب نروید و در اتاق جداگانه نخوابید.
      5- عنان افکار خود را در اختیار بگیرید و نگذارید به هر کجا که می خواهد برود.
      6- از دیدن صحنه های تحریک آمیز و از خواندن و شنیدن این گونه مطالب شدیداً بپرهیزید.
      7- روزه گرفتن روش بسیار مناسبی برای تسلط بر نفس و در نتیجه تقویت اراده جهت ترک اعمال ناشایست است.
      8- علاوه بر خواندن نمازهای واجب، خواندن قرآن و ادعیه و نماز شب در ترک اعمال و عادات بد موثر است.
      9- نذر کنید تا در صورت ارتکاب این عمل کار سنگینی را انجام دهید.
      10- ورزش را جزء برنامه های لاینفک زندگی روزمره خود قرار دهید.
      11- از خداوند کمک بگیرید و برای بر طرف شده این عادت، بسیار زیاد دعا کنید. "

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _ZAPATA_ نمایش پست ها
      همه ي اين ها به دليل اينه كه ما ايراني هستيم

اگه تو آمريكا بوديم وضعمون اين نبود

نتيجه گيري : آمريكا خيلي از ايران بهتره
      این پست بدجوری رو اعصابه ها
      داداش من...این تاپیک 3 صفحه س که توش هیچ دختری پست نذاشته...این ینی عفت...حیای دختر ایرونی که تو هیچ جای امریکا پیدا نمیشهمیگیری چی میگم؟

و اینجایی که ایران است

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      این پست بدجوری رو اعصابه ها
      داداش من...این تاپیک 3 صفحه س که توش هیچ دختری پست نذاشته...این ینی عفت...حیای دختر ایرونی که تو هیچ جای امریکا پیدا نمیشهمیگیری چی میگم؟
      خندم اومد یه لحظه ...

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن