درود .
لطفا نظرتونو راجب برنامم بدید . پیشنهادات انتقادات ¿¿
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
درود .
لطفا نظرتونو راجب برنامم بدید . پیشنهادات انتقادات ¿¿
داداش تو هر روز 3 یا 4 درس بذار 7 تا درس خیلی زیاده مغزت قاطی میکنه
ضمنا به نظر من 4 یا 5 رو شروع به خوندن کنید هر کدوم تموم شد یک درس دیگه رو جایگزینش کنید همه درسا رو با هم شروع نکنید
اولآ تو استارت كنكور تو تابستون 3 يا 4 درس در هر روز بهتره باشه،
بعد هم بهتره مشخص كني فيزيك پيش ميخواي بخوني يا پايه (جدا جدا بخونيشون بهتره) يه روز درميان بزارشون...
ولي واسه شيمي پايه مشخص كن دوم ميخوني يا سوم ( اينا رو هم جدا جدا بخون)
درضمن من ديني و زبان تو برنامت نميبينم درحالي كه هرروز ادبي و عربي گذاشتي...
(يه نكته ديگه اين كه عمومي ها رو بيشتر رو به آخر تايم مطالعه روزت ببر)
بعدش هم اين تايم بندي هات رو من متوجه نشدم (يعني ساعت 12 ظهر شروع و 4:30 شب تموم ميكني؟؟!!!)
سوالي داشتي در خدمتم...
فیزیکو مشخص نکردم چون بعضی مواقع ممکنه پیش بخونم بعضی مواقع پایه که بستگی به زمان و حجمشون داره که چقده خوندمو چقده مونده ،
بعد از اینام زبان و دینی خوندن تو تابستون وقت تلفیه چون از مهر تا نوروز توان تموم کردنشو دارم . درمورد وقتم بله 12 ظهر شروع می کنم 4:30 بامدادم تموم بعضی وقتام شاید 2 یا 3 بعد ظهر شروع کنمو 5 و 6 صب تمومشون کنم .
خب بعضیا صبا بهترن بعضیا نصفه شبا ...
سلام
بهتر برنامه ریزی ات صرفا ساعتی نباشه
برنامه ریزی به روش کیفی
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
به نظرم هيچ كدوم از توجيه هايي كه ميكني صحيح نيست (البته اين نظر منه و من فقط قصد كمك دارم)
كنكور صبح برگزار ميشه و خدا شب رو واسه استراحت آفريده (منم الآن واسه ماه رمضون بيدارم) پس ساعت 7 بهترين تايم شروعه و حتي اگه عادت نداري الآن بهترين وقت واسه عادت دادن خودته...
فيزيك هم بايد مشخص كني چون بي برنامگي ميشه و بي برنامگي عواقب زيادي داره...
واسه اون عمومي ها هم كه آخه برادر من عربي كه حتي از ديني و زبان حجمش كمتره و شب امتحاني تره (اگ ميخواي درسي رو بزاري بعدآ بخوني بايد عربي رو اينكار رو بكني)
2تا مشكل ديگه هم هس:
1- كلآ تايماي مطالعت زياده و مناسب تابستون نيست...
2- سعي كن تايمات يجور باشن بعدش درسا رو توشون بچين (مثلآ الآن نگاه تايم چهارمت بكن يكيش 7 تا 8 يكي 8 تا 9 يكي 9 تا 10 گذاشتي سعي كن اينا همه يكي باشن)
خيلي بحث بلنديه و اينجا نميشه همه چيو گفت...
در مورد درس هایی که گذاشتی نمیخوام نظر بدم چون بستگی به خودت داره ! ولی اگه برنامه ماه رمضونته و روز میگیری بهتره بعد از سحر بخونی و یه کم تو طول روز ساعت مطالعت کمتر باشه ! و نکته دیگه هم اینکه بهتره برنامه ات انعطاف داشته باشه و یه درس رو هر روز تو یه ساعت خاص نخون البته بازم به خودت بستگی داره ولی به نظرم خسته کننده است هر روز با یه برنامه ثابت مثلا اولین درس دیفرانسیل . بعد ادبیات و همینجوری روند ثابت باشه ولی تنوع درست تو هر روز عالیه ! در مورد ساعت مطالعت هم چون بعضی دوستان اشاره کردند اگه خودت راحت با ساعت بالا عادت کردی و داری میخونی همینجوری پیش برو ولی اگه هنوز شروع نکردی به ساعت بالا بهتره از کمتر شروع کنی و به مرور زمان بیشترش کنی ولی اینکه میگن از الان کم بخون بزار اخر تا کم نیاری دیگه اشتباهه و اصلا توجهی نکن و حواست باشه درس خوندن و نتیجه خوب بهت انگیزه میده موفق باشی ...
ممنون
من 10 روزه اوله تابستونو اختصاص دادم که ساعاتمو تنظیم کنم اخرش نشدو 10 روزمم تلف شد دیگه واسه تنظیم کردنش دیره بد جور عادت گرفتم ولی هووووو تا کنکور تو دوران مدرسه مجبور می شم شبا بخوابم دیگه از نظر روانشناسیم تحقیق کردم می گن ذهنه بعضیا شبا از صبا بازدش بیشتره خو منم از همونام .
از نظر وقتامم هموشون یر طبقه کلاسا و کارای بیرونم طراحی شدن ینی تقریبا تغییرشون غیر ممکنه و فقط می تونم جای درسا رو عوض کنم . در مورد عربییم من تو عمومیا تنها درسی که پشتم بش گرموو تقریبا یقین دارم بالای 90 میزنمش عربییه اصن نمی خوام یه درصدم به ریسک بیوفته ینی ولم کنن کلن عمومیا فقط عربی می خونم و خلاص ...
برنامه ریزی اینجوری بدرد نمیخوره... بحث کمیت نیس تو کنکور بحث کیفیته... تو روزی 10ساعت درس بخونی اخر شب بشینی نگاه کنی بفهمی هیچی نفهمیدی بهتره یا بشینی 5ساعت مفید بخونی؟
ساعت مشخص نکن ... اینجوری خیلی دشواره.. مبحث بندی کن بگو .. برنامه ریزی هفته ای خوبه... شاید تو ی روز نتونی درس بخونی ولی کم کم ما بین هفته درسای عقب مونده رو میخونی
بازم توانایی خودتونو ببینین
سلام
بهترین حالت برنامه ریزی ترکیبی بین حجم و زمان هست که با کیفیت بالا اجرا بشه
وگرنه برنامه های صرفا زمانی یا حجمی ضمانت اجرایی پایینی دارند و نمیشه خیلی روی آنها حساب باز کرد و اگر هم اجرا بشن مشکل کیفیت (عدم تناسب حجم کار و زمان صرف شده دارند)
این همایش خیلی می تونه کمکت کنه
برنامه ریزی به روش کیفی
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
دکتر افشار ممنون . خیلی عالی بود . راستش من کلن برنامم برنامه اولویت - زمانیه دارم واسه اولویت - زمانی حجمی کردنشم تلاش میکنما ولی نمی دونم چرا وقتی حجمو مشخص می کنم یکم سست میشم. دلیلشم می دونم چیه . چون غالبا وقتی حجمه درس خوندنمو مشخص میکنم به احتمال بسیار اندکی می تونم هم زمانو هم حجمو کنترل کنم و اینطوریه که مثه همون برنامه ی اولویت حجمی که دانش اموز وقتی نمیرسه یه قسمت از برنامشو تموم کنه ناامید میشه و بهانه دستش میاد که دیگه اون روز درس نخونه منم ناامید میشم از کل روز . برای همین برنامه ی اولویت زمانی رو ترجیح میدم و با پر کردن دفتر برنامه ریزی تقریبا می تونم بگم بازده درس خوندم بالاس ولی در حد رعایت کردن اولویت زمانی حجمیو نمی دونم .
به نظر من این برنامه نه تنها مفید نخواهد بود بلکه ضرر بدی هم به شما میزنه
اولن که من به شما تضمین میدم که هیچوقت نمیتونید طبق این ساعاتی که نوشتید بخونید شاید فقط با تلاش این برنامه یک هفته اجرا بشه
من خودم پشت کنکوریم و قصد ندارم تابستون روزی بیشتر از ۷ساعت بخونم اونوقت شما تو روز شنبه ۱۱ساعت میخوایید درس بخونید .
نمیشه عزیزمن برنامتو درست کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)