خیلی قشنگ و مرتبه ,خوش خط , روی یک برگه تمیز ومرتب , منتها همه قشنگیش و زیبایش به همون کاغذ محدود میشه ] فک کنم خیلیا باشن تو این انجمن , که حداقل حداقل یک بار این کار رو انجام دادن.
-برنامه تون فاقد انعطاف هست , شما رباط یا ماشین نیستین که دقیقا در اون ساعت مشخص , همان کار مشخص شده رو انجام بدین.
-چینش درس ها تنوع نداره.
-تعداد دروس زیاده , و درنتیجه ساعت مطالعه بالا رو می طلبه که برای تابستون مناسب نیست.
-مشخص کردن تایم جواب نمیده , کیفیت مطالعه افت میکنه.
.....
در نهایت : با احترام تمام,صلاح مملکت خویش خسروان دانند.![]()
من توصیه میکنم برنامه رو طوری بنویسی که وقتت هدر نره. واقعا آِا همه جا 30 دقیقه استراحت لازمه واقعا ؟؟ نه به هیچ وجه و مشخصا وقتت رو هدر میکنی.
فرید جان برنامه شما اگه برا شما تو طولانی مدت جواب بده اونوقت برنامه مناسبی هست من تو تابستو ن سال پیش درست مثل شما فک میکردم ولی نکته این بود که بعد از یه مدت از درس زده شدم(با اینکه به جرئت میتونم بگم من تفریحم درس خوندنه) شما اشتباه منو تکرار نکن با هدفگذاری تو هفته و حجمبندی مباحث فک کنم بهترین نتیجه ممکن رو میگیری ایشالله. موفق باشی که هستی
مهم اینه که اگه داری با آزمون خاصی پیش میری خودتو برسونی کلا هر طور راحتی ولی سعی نکن خودتو از الان ببری فعلا به خودت سخت نگیر اگه سطحت خوبه
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ویرایش توسط KowsarDDC : 24 تیر 1394 در ساعت 16:52
صحبت های من بیشتر پیشنهاد تا انتقاد:
- ریاضی پایه (حسابان و ریاضی2) کم گذاشتی
- الان من دین و زندگی نمی بینم.اگه شروع کنی به خوندن بهتره چون اگه آزمون میدی مخصوصا قلمچی واسه دینی 2 و3 ممکنه به فدر کافی نتونی وقت بذاری چون زیاده
- برنامتو هر هفته عوض کن که تنوع بشه و اینکه درسایی رو که نرسیدی بتونی جا بدی تو برنامه
- اگه آزمون نوشتی بعد از هر آزمون یه تایم بررسی آزمون بذار و دقیق سوالا رو بررسی کن (بیشتر اختصاصیا منظورمه)
- در کل یه برنامه ی ایده آل و سنگین نریز که انجامش ندی یا اینکه بعد از یه مدت کم بیاری.چون 1سال باید درس بخونی.پیوسته بخونی بهتر از اینه که یه روز 14 ساعت درس بخونی یه روز 2ساعت
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
ببین منظورم این بود که مشخص کن تو این هفته باید در هر درس به کجا برسی ودر کنارش اینکه مثلا امروز 5 الی 6 درس رو تعیین کن و اون برنامه هفتگیرو تقسیم کن و طبق اون هدف گذاری کلی درس مذکور رو جلو ببر فقط برا نتیجه مطلوب تو حجمبندی باید از یه برنامه جامع پیروی کنی که من بهت برنامه راهبردی قلم چی رو پیشنهاد میدم چون جامع+مرور های دوره ای مناسب هستش.
نوشته اصلی توسط mda
فرید جان برنامه شما اگه برا شما تو طولانی مدت جواب بده اونوقت برنامه مناسبی هست من تو تابستو ن سال پیش درست مثل شما فک میکردم ولی نکته این بود که بعد از یه مدت از درس زده شدم(با اینکه به جرئت میتونم بگم من تفریحم درس خوندنه) شما اشتباه منو تکرار نکن با هدفگذاری تو هفته و حجمبندی مباحث فک کنم بهترین نتیجه ممکن رو میگیری ایشالله. موفق باشی که هستی
اخه اگه حجمم تعیین کنم که باید براساس همین برنامه تعینش کنم .![]()
ویرایش توسط mda : 24 تیر 1394 در ساعت 16:18
برادر شما اين برنامه رو گذاشتي كه بچه ها نظر بدن و شما اصلاحش كنيد كه بهتر بشه،
ولي من از اولش ديدم كه مرتبآ داريد فقط با توجيه هايي كه فقط خودتون قبولشون داريد از برنامتون دفاع ميكنيد و حرف هيچكس رو قبول نميكنيد!!!!،
خب با اين روشتون اصن چه دليلي داشت كه اين تاپيك رو بزنيد؟؟؟!!!!!!
ببین اقا جون اونایی که واقعا چیزی میدونن باید انتقاد کنن ، الان همین بالا سرای شما اقای mda و مسیح حرفاشون واقعا به دردم خورد ولی شما از اول میاین میگن کنکور 7 صب برگزار میشه پس باید 7 صب شروع به درس خوندن کرد خو خداییش یه چیزاییو نشون میده ...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)