خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

چطوری به طور جدی شروع به درس خوندن کنم ؟؟؟؟

سلام
      بچه ها من نه مشکل منبع دارم نه برنامه ریزی مشا ورم بهم برنامه هفتگی میده یعنی کلا حله حله ولی نمیتونم جدی شروع کنم مثلا یه روز صبح تا عصر میخونم روز بعدش 2 ساعت

روز بعد ترش 0.5ساعت روز بعدش دیگه هیچی ...

نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمک ؟///////////////
      کدامین پل؟
      در کجای دنیا ؟
      شکسته شده که هیچکس
      به خانه آرزوهایش نمیرسد؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط terme1 نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها من نه مشکل منبع دارم نه برنامه ریزی مشا ورم بهم برنامه هفتگی میده یعنی کلا حله حله ولی نمیتونم جدی شروع کنم مثلا یه روز صبح تا عصر میخونم روز بعدش 2 ساعت

اخه این چه سوال و کمکیه شما میخوای
      خودتم خوب میدونی کسی نمیتونه کاری کنه بری بخونی
      مخصوصا اینکه میگی همه چی فراهمه خودت نمیتونی بخونی-خب معلومه راه حلشم فقط ُ فقط دست خودته
      شاید یه حرفی بزنن تا چند روز -اونم حداکثر-بری سردرس ولی باز همین آشو همین کاسه س
      امیدوارم بت برنخوره بگی من کمک میخوام این چی میگه
      ولی این حقیقته
      خودت باید جدی باشه واسه درس خوندن
      ودراخرم فکر کردن به هدفت
      میدونم جمله ی کلیشه ایه ولی اصل ِ کلامه

اینم میدونم همه ی این حرفا رو میدونی
      یعنی همه ما میدونیم این چیزارو ولی تعدا کسایی که بهش عمل میکنن.............

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سلام

آبجی شوخی بزار کنار ... هدف چیزی دارین اصلا؟!
      فکر میکنم هدف داشته باشین و اگرم ندارین باس هدف واس خودتون تعیین کنید تا فکر به اون هدف شما رو بسوی کتاباتون بکشه ، یکم جدی باس باشین ، تو این دوران باید از خیلی چیزا بگذرین مثل دوستان ، تی وی ، پی سی و خیلی چیزهای دیگه فقط کتاب و درس خوندن ، البته در کنارش تفریح هم لازمه اما مدیریت شده...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      آبجی شوخی بزار کنار ... هدف چیزی دارین اصلا؟!
      فکر میکنم هدف داشته باشین و اگرم ندارین باس هدف واس خودتون تعیین کنید تا فکر به اون هدف شما رو بسوی کتاباتون بکشه ، یکم جدی باس باشین ، تو این دوران باید از خیلی چیزا بگذرین مثل دوستان ، تی وی ، پی سی و خیلی چیزهای دیگه فقط کتاب و درس خوندن ، البته در کنارش تفریح هم لازمه اما مدیریت شده...

هدف دارم ولی حوصله نه
      کدامین پل؟
      در کجای دنیا ؟
      شکسته شده که هیچکس
      به خانه آرزوهایش نمیرسد؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام

خب این مشکل اکثر کنکور هایی که اخرش هم خیلی پشیمون میشنه ؛ در کل بهت بگم اگه این روشتو درست نکنی بد جور اخرش ضربه میبینی یعنی الان تابستونه همینجوری که پیش بری به درس نخوندن عادت می کنی و اخرشم وقتی کار از کار بگذره تصمیم میگیری سال بعد و همین اش و همین کاسه ! حل کردنش یه کم سخته ولی سعی کن در قدم اول باید خودت بخوای که بخونی و یه هدف برای خودت در نظر بگیری و برای اون هدف تلاش کنی . اصلا وقت و زمان هم بیخیال شو بهترین منابع رو هم داشته باشی الان مشکلت اینه که نوسانی درس میخونی و این واقعا بده ! فقط واسه هدفت تلاش کن ! اگه برنامه ریزی که مشاور بهت میده برات سخته سعی کن خودت برنامه ریزی کنی چون معمولا کسانی که خودشون برنامه ریزی می کننند واقعا موفق ترند و فقط از مشاوره راهنمایی می گیرند ! در قدم بعدی سعی کن ساعت مطالعه ثابتبی رو در نظر بگیری مثلا اینکه هر روز روزی 3 ساعت درس بخونی فقط تنها هدفت این باشه که امروز رو 3 ساعت بخونی و بایدم تمومش کنی و هر روزم سعی کن حجم بیشتری رو بخونی تو همون 3 ساعت . یه دو هفته ای که گذشت و تونستی به مرور زمان ساعت مطالعه تو ثابت نگه داری سعی کن به مرور زمان ساعت مطالعتو بیشتر کنی . نکته دیگه ای که برات مهمه اینه که اگه یه روزی درس نخوندی به کل نباید نا امید بشی همون ساعت مطالعه رو واسه خودت یادداشت کن تو باید از اون اشکالاتی که داشتی به موفقیت برسی . دنبال یه زمان خاص واسه خوندن نباش بعضی ها هستند کلا عادت دارند به شنبه گفتن و اول ماه رمضون و اول مهر که مطمئن باش هیچوقت این اول روزی نمیاد ، اگه رفتی بیرون اومدی خونتون فقط 2 ساعت وقت داشتی واسه خوندن از همون دو ساعت استفاده کن نزار یه روزت تموم شه و بهترین استفاده رو از وقت بکن . .. امیدوارم که موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      هدف دارم ولی حوصله نه
      ببین مشکل تو فقط با یه چیز حل میشه...منم این مشکلو داشتمچیزایی ک دوستان گفتن بعد این یه چیز به کارت میاد
      برو دفتر برنامه ریزی قلمچی بخر پرش کن...یه اراده ای بهت تزریق میکنه که حال کنیفقط یه چیز: اگه جدیش نگیری تاثیر معکوس میزاره روتقشنک دقیق روششو مطالعه کن بعد پرش کن...برنامه انعطاف پذیریه میتونی برنامه مشاورت رو هم توش لحاظ کنی
      موفق باشی

و اینجایی که ایران است

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      هدف دارم ولی حوصله نه

شما مجبوری بخونی ... حالا چه از تیرماه چه از مهرماه هر چه زودتر بهتر ، یعنی شما آخرش باید شروع کنی توصیه میکنم با تایم کم شروع کنید نه اینکه یک دفعه بخواین روزی 10 ساعت مطالعه کنید ، اصلاً به هیچ وجه

باید در خودتون انگیزه ایجاد کنید ، من خودم به شخصه برای افزایش انگیزه ام اتاقم رو پر از عکس هایی کردم که به رشته ام مرتبطه و دوسش دارم مثل لگو دانشگاه شریف و mit و عکسای مختلف ، یک راه دیگه اینکه خیال پردازیه یعنی خودتون رو توی اون شغل و دانشگاهی که دوست دارین ببینن واسه خودتون خیال بافی کنین ، من اوایل اینقدر جو گیر و خیال پرداز شده بودم که خواب دیدم تو دانشگاه mit سر کلاس مواد سازه های فضایی نشسته ام و استاد داره درس میده ... فک کن همچنین سعی کنید افراد بزرگ رو الگو خودتون قرار بدین و مثل اینشتینی کسی چیزی ...

آبجی اگر انگیزه نداشته باشین و از نظر روحی روانی اوکی نباشین ، روزی 15 ساعت درس بخونی هیچ فایده ای نداره ، هدف اولتون ایجاد انگیزه شدید در خودتون باید باشه مثل شاتلی که به وسیله نیروی پیشرانش از زمین بلند میشه ، نیروی پیشرانش شما باید انگیزه شدیدتون باشه و بس ...

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      رو مسائل انگيزشي كه كم مطلب تو سايتا نيست بيشتر كار كن،
      هدفتو مشخص كن،
      عكس هدفتو بزار تو اتاق مطالعت...
      گوشي، نت، رفيق بازي، لاو تركوندن، تلوزيون و از اينجور مسائل تا جايي كه ميتوني كم كن ( شايد اولش غير ممكن به نظر بياد ولي ميتونيد امتحان كنيد تا ببينيد سرهفته چجور به بدون اين چيزا بودن واستون عادي شده)...

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سلام

منم تا یه هفته پیش دقیقا این طوری بودم راهکارو خلاصه میکنم:
      فکر کردن به خوشحالی پدر و مادر بعد از قبولی یا ختی یه آزمون با تراز بالای 6700+آینده ی تضمین شده+تلاش برای نشستن پای درس حتی به زور تا عادت کنید

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سلام

یه چی میگم ناراحت نشو:
      کتابارو که خونواده میخرن
      برنامه ریزی و مسیر راه هم مشاورت میگه
      میخای منم بیام جات درس بخونم کلا خسته نشی؟؟؟
      خو دیگه سواله از ما میپرسی؟؟؟
      هیچکی این یه موردو نمیتونه کمکت کنه
      این یکیو دیگه خودت باس زحمتشو بکشی
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام

http://forum.konkur.in/thread19809.html
      شاید به دردت خورد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)