خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من ی سوال داشتم ممنون می شم جواب بدین
      من امسال سال دومم بوده که کنکور دادم رسته ام هم تجربیه قبول شدنم واسه دندون یا پزشکی احتمالش پنجاه پنجاهه
      حالا موندم اگه قبول نشدم چیکار کنم باید؟؟/دانشگاه آزاد واسه دنون چقدر شهریه می خواد یا اصلا یکی بخواد دندون پزشکی بخونه چقدر هزینه اش می شه؟؟؟

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مسیح نمایش پست ها
      نقل قول کن تا بفهمیم منظورت کیه
      ----------
      اگه با من بودی من رشتم ریاضی بود الانم مهندسی صنایع یزدم
      همه چی بستگی به خودت داره
      اگه میخوای بمونی باید واقعا همت کنی و تا تهش عقب نکشی
      وقتی خیالت از خودت راحت شد یه آزمون ثبت نام کن دیگه فقط بشین بخون.
      اگه کتابای سال پیشو داری که چه بهتر اگه نه که با پرس و جو بگیر.
      آخر این که یه قانونی هست که هرچقدر بیشتر سختی بکشو تلاش بکن نتیجه ی بهتری میگیری.
      سوال دیگه ای بود در خدمتم.
      موفق باشی

تا قبل از آزمون فکر رشته صنایع میکردم چون میدونم صنایع آزاد برم!! میخواستم بدونم رشته خوبی هست آیا بازار کار داره؟!

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sheytooonak نمایش پست ها
      تا قبل از آزمون فکر رشته صنایع میکردم چون میدونم صنایع آزاد برم!! میخواستم بدونم رشته خوبی هست آیا بازار کار داره؟!
      رشته ی خیلی خوب و جالبیه.البته شاید 2 ،3 ترم اول چیز خاصی نفهمی ازش.البته به استادا هم بستگی داره.
      من که هنوز دانشجوام ولی پر کاربرده واسه شغل از درساش تقریبا همه جا میشه استفاده کرد.
      چندتا از درساش ایناس: کنترل و مدیریت کیفیت
      کنترل پروژه
      برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودی
      ارزیابی کار و زمان
      اصول حسابداری
      اصول مدیریت
      ارگونومی
      آمار و احتمال
      اینا یه سری درسای کاربردیه که از اسمشون کاراییشون پیداست.
      اما بازم به فعالیت خود فرد بستگی داره تا بتونه ازشون استفاده کنه.
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من هنوز تصمیم نگرفتم پشت کنکور بمونم یا نه با اینکه کنکورم خیلی خوب نبود اما معدلم خوب بود و امید دارم کمک کنه بین 5000 تا 10 هزار هستم انشالله

سه مورد هست که پشت کنکوری باید بهش دقت کنه از نظر من

1- تغییرات کتاب درسی با توجه به اینکه طراحای کتاب درسی هرسال نظرشون عوض میشه؟؟
      2- فشار های اطرافیان تا چه اندازه مزاحمت هست و آیا میتونی خودت رو در مسیر درست نگه داری یا نه؟؟( اطرافیان تورو از مسیرت منحرف میکنن )
      3- آیا توانایی یکسال زحمت دوباره رو در خودت می بینی یا نه و با توجه به شناختی که از خودت داری و نحوه درس خوندنی که امسال پشت سر گذاشتی ، اگر یکسال دیگه پشت کنکور بمونی بهتر میشه یا نه؟؟

اگر با تغییرات کتاب درسی بخصوص شیمی پیش دانشگاهی مشکلی نداری و اگر بتونی به حرف مردم اهمیت ندی و اگر توان یک سال زحمت دوباره رو داشته باشی و اگر 100 درصد احتمال میدی که بهتر میشی پشت کنکور بمون

5. Top | #20
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      طبق آمارها همه ساله حداقل 60 درسد کنکوریها پشت کنکوریها هستند ولی چرا با وجود تجربه بیشتر و تسلط نسبی به روی فصول و دروس و از همه مهمتر زمان باز تر ، اکثرشان خیلی بهتر از پارسال نشدن ؟
      باید روی این سوال تامل کرد . پیشنهاد می کنم این بحث ها گوش کنی و بعد تصمیم بگیرین

توصیه هایی به پشت کنکوریها 1

و

توصیه هایی به پشت کنکوریها 2

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      سلام
      طبق آمارها همه ساله حداقل 60 درسد کنکوریها پشت کنکوریها هستند ولی چرا با وجود تجربه بیشتر و تسلط نسبی به روی فصول و دروس و از همه مهمتر زمان باز تر ، اکثرشان خیلی بهتر از پارسال نشدن ؟
      باید روی این سوال تامل کرد . پیشنهاد می کنم این بحث ها گوش کنی و بعد تصمیم بگیرین

توصیه هایی به پشت کنکوریها 1

و

توصیه هایی به پشت کنکوریها 2
      !!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط afarmanie نمایش پست ها
      من هنوز تصمیم نگرفتم پشت کنکور بمونم یا نه با اینکه کنکورم خیلی خوب نبود اما معدلم خوب بود و امید دارم کمک کنه بین 5000 تا 10 هزار هستم انشالله

سه مورد هست که پشت کنکوری باید بهش دقت کنه از نظر من

1- تغییرات کتاب درسی با توجه به اینکه طراحای کتاب درسی هرسال نظرشون عوض میشه؟؟
      2- فشار های اطرافیان تا چه اندازه مزاحمت هست و آیا میتونی خودت رو در مسیر درست نگه داری یا نه؟؟( اطرافیان تورو از مسیرت منحرف میکنن )
      3- آیا توانایی یکسال زحمت دوباره رو در خودت می بینی یا نه و با توجه به شناختی که از خودت داری و نحوه درس خوندنی که امسال پشت سر گذاشتی ، اگر یکسال دیگه پشت کنکور بمونی بهتر میشه یا نه؟؟

اگر با تغییرات کتاب درسی بخصوص شیمی پیش دانشگاهی مشکلی نداری و اگر بتونی به حرف مردم اهمیت ندی و اگر توان یک سال زحمت دوباره رو داشته باشی و اگر 100 درصد احتمال میدی که بهتر میشی پشت کنکور بمون
      این دومی از همه چی مهمتره. واقعا وقت و تمرکز آدم رو هدر میده.

7. Top | #22
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      تو رو خدا یکی سوالمو جواب بده

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن