ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
گزینه 2
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
قطر دایره به طور میانگین 4 سانتی متر هستش.
بقیش هم که راحته دیگه. حوصله ریاضی نوشتن ندارم خیلی سخته!!!!
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
استاد فکر کنم 100 میشه ...
راه حل این حلقه ی دستمال کاغذی از 400 لایه دستمال تشکیل شده که محیطشون با هم تشکیل دنباله حسابی می دهند ... اولین جمله ی این دنباله حسابی 376.8 میلی متره و آخرینش 125.6 میلی متر ... حالا با استفاده از جمع دنباله ی حسابی داریم .... چون نمی تونم فرمول ها و ضرب ها رو دقیق بنویسم جواب نهایی رو فقط می گم ... 100 متر ...
خدایا مرا ضایع نفرما ...![]()
راه حلتون تقریبا درسته
فقط یه اشتباه خیلی کوچیک داشتین اونم این بوده که تعداد لایه ها 401 دورع نه 400 تا که خیلی مهم نیست.
در کل خوب بود.
بهتر نبود محیط یه دایره ی 4 سانتی متری رو ضربدر تعداد دور ها میکردی؟؟؟
روش من اینه:
1-میانگین 2 و 6 میشه 4. این میانگین قطر دایره هاست(هر دایره یک دوره)
4 سانتی متر که همون 40 میلی متره تقسیم بر 0.1 میلی متر تعداد دایره ها رو معلوم میکنه. باتوجه به اینکه محیط هر دایر با قطر 4 سانتی میشه حدودا 25.12 که ضربدر تعداد دایره(400) میشه طول دستمال
400* که 25.12 که میشه حدودا 10000. که تبدیل اون به متر میشه 100.
انیشتین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)