Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ویرایش توسط T!G3R : 28 آبان 1394 در ساعت 16:16
به این سوال جواب بدین. سوال71-
6آذر قلم چی
.Signs are ..................all over, and some of them are surprising.
1-producing
2-observing
3-appearing
4-struggling
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
سلام بر دوستان
دوستان جزوه گرامر کنکور از سال اول تا پیش مالِ
دکتر شهاب اناری میخوام ممنون میشم لینک دانلود بذارید...
"قبیله یعنی یک نفر"
والا الان همه ي روش ها و تكنيك هاي ريدينگ تو همه جاي فضاي مجازي هست!!! من واقعا نميدونم چرا خودتونو زديد به اون راه!!! شما يه سرچ بزنيد پيدا ميكنيد..درضمن تو كتاباي تست هم نوشته شده!!! شما بريد به يه دبير مطرح زبان(مطرح نه هر نيمچه دبيري!!مثلا دكتر كياسالار يا دكتر اناري منظورمه) بگيد كه بايد واسه جواب دادن به ريدينگ كلي لغت بخونيم..بهتون ميخندن!!! اصلا همه ي اين بحث ها به كنار! يعني طراح كنكور انقد خنگه كه بياد سوالي طرح كنه كه نشه با معلومات دبيرستاني حلش كرد؟؟؟ لغات خارج از كتاب كنكور دو حالت دارن..اولي اينه كه خود طراح معنيش رو تو متن لو ميده و حالت دوم اينه كه اون لغت هيچ تاثيري تو درك متن نداره و صرفا واسه افزايش استرس داوطلبه!
اگه واقعا اينايي كه شما ها ميگيد حقيقت داشت پس اونوقت چرا بايد هرساله اين همه دانش آموزي كه كلاس زبان هم نرفتند زبان رو 100 بزنن؟؟!!!
عزيزم شما فك كن من سر كارت گذاشتم..الان هيچ بني بشري نمياد واسه ريدينگ كلي لغت حفظ كنه..تكنيك داره عزيز دل من..شما با خوندن هر جمله اول هر پاراگراف كاملا مفهوم كلي ريدينگ دستت مياد يعني جواب يه تست..ثانيا پيدا كردن نرجع ضمير كه ديگه لغت نميخواد..بگرد دنبال ضميرش...ثالثا جديدا طراحا چون ميدونن بعضيا لغت خارج از كتاب حفظ ميكنن ديگه هيچوقت نميان تو حدس معني كلمات،معني اي كه تو فرهنگ لغات نوشته رو بدن..بلكه يه معني غير لغوي بهش ميدن عزيز من
و در ادامه بايد بگم لغات خارج از كتاب توي ريدينگ 2 حالت داره...يا ميشه با خود تكنيك هايي كه تو كتاب درسي اومده(مثل تكنيك تضاد يا مشتق شده و ...) معنيشون رو فهميد و حالت دوم اينه كه حتي اگه معني اون كلمه رو ندوني هيچ تفاوتي با دونستنش نداره چون تو فهم ريدينگ تاثيري نميذاره
سوال هاي استنباطي هم به لغت هيچ ربطي نداره..شما صرفا بايد مفهومي كه از متن گرفتي رو حلاجي كني..همين
لطفا از خودتون راه حل هاي اشتباه تراوش نكنين و تحويل كنكوري هايي كه خبر ندارن نديد و بدبختشون نكنيد
http://www.upsara.com/images/9q43_im...bi-d6ab5c8.jpg
We are still waiting for you...The last Hojjat of great Allah...اللهم عجل لوليك الفرج...
سلام دوستان
تو سوالات درک مطلب زبان , سوال مربوط به لغت, لغاتی که استفاده میشه لغات جدید هستند یا لفات دروس دبیرستان و پیش ؟
ویرایش توسط Django : 19 اسفند 1396 در ساعت 07:30
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)