دوستان یه خورده تو این تاپیک هم فعالیت داشته باشید لطفا
چون نمیشه که بدون پاسخ های شما من پاسخها رو قرار بدم که اون میشه مثه گام به گام که اصلا زبان به این روش خوندن اصلا به درد نمیخوره![]()
دوستان یه خورده تو این تاپیک هم فعالیت داشته باشید لطفا
چون نمیشه که بدون پاسخ های شما من پاسخها رو قرار بدم که اون میشه مثه گام به گام که اصلا زبان به این روش خوندن اصلا به درد نمیخوره![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
داداش این متنت حداقل واس من خیلی سخت بوووود
فکر نمی کنم در سطح کارشناسی باشه
شاید هم بخاطر اینه که من لغات پیش رو بلد نیستم .
بهر حال جواب های من .
141 : a
142 :
143 : a
144 : b
145 : c
146 : C
147 :C
148 : b
149 : b
150 : d
151 : c
152 : d
153 : a
154 : c
155 : a
بنظر من شما اگر از متن های ساده تر استفاده کنی ، کاربرای بیشتری جدب میشن تا شرکتت کنن.
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام دوستان
میخواستم بپرسم که دیگه کسی نیست دیگه سوال رو بخواد جواب بده؟
اگه کسی نیست من جواب رو بذارم؟!!!!![]()
Cyrus The Great
جواب cloze test :
141: 1
142: 2
143: 1
144: 2
145: 3
146: 2
147: 3
148: 4
149: 2
150: 1
151: 3
152: 4
153: 1
154: 3
155: 4
موفق باشید دوستان
Cyrus The Great
کلیپ اموزش زبان برای کنکور:
دانلود کلیپ اموزش زبان برای کنکور
Cyrus The Great
کلیپ اموزش زبان پیش دانشگاهی برای کنکور:
دانلود کلیپ اموزش پیش دانشگاهی برای کنکور
موفق باشید دوستان
![]()
Cyrus The Great
Cyrus The Great
خب دوستان سوال داشتید بپرسید یادتون نره عزیزان
موفق باشید
بای![]()
Cyrus The Great
داداش من آخر من فرق بین will و to be going to رو نفهمیدم"تو کجا بکار بردنشون"
..البته تو مبتکران نوشته که willموقع حرف زدن و to be going toبرای بعد زمان حرف زدنه....ولی موقع زدن تست جدید دوباره اشتباه میزنم...میتونی یه روشی بگی
سلام دوست عزیز
اگر قصد بیان یک نقشه قبلی، یعنی چیزی که از قبل برای آن مقدمهچینی و برنامهریزی کردهایم، داشته باشیم، فقط باید از be going to استفاده کنیم. به عنوان مثال، مکالمه زیر را در نظر بگیرید: A: Why did you buy this paint?
B: I’m going to paint my bedroom tomorrow.
اگر قصد بیان رضایت و میل در زمان آینده را داشته باشیم، باید از will استفاده کنیم. مثال زیر را در نظر بگیرید:A: The phone’s ringing.
B: I’ll get it.
میتوان گفت که will برای بیان تصمیماتی که در همان لحظه گرفته میشود، به کار میرود. به عنوان یک مثال ساده، فرض کنید یکی از دوستانتان شما را در خیابان میبیند و از شما میپرسد که کجا دارید میروید و شما میگویید که مثلاً دارید به سینما میروید. آنگاه اگر ایشان بخواهد بگوید که با شما میآید، باید از جمله
I’ll come, too
استفاده کند؛ چون این تصمیم را بدون برنامهریزی قبلی و در همان لحظه گرفته است.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو به خوبی بهت رسونده باشم
موفق باشی
Cyrus The Great
در ضمن اگه بازم متوجه نشدی و جاییش رو نفهمیدی بپرس
موفق باشی عزیز![]()
Cyrus The Great
سلام دوستان
این جزوه ای که براتون میذارم شامل تمامی لغات موجود در هر درس و نیز لغات خارج از کتابی که در سالهای اخیر در کنکورهای سراسری و آزاد آمده است
تمامی لغات انگلیسی به همراه معنی سال چهارمتمامی لغات انگلیسی به همراه معنی سال سومتمامی لغات انگلیسی خارج از کتاب موجود در سوالات کنکور به همراه معنیتمامی لغات انگلیسی به همراه معنی در تمام پایه ها
دانلود لغات تمامی پایه ها
دانلود لغات پایه سوم دبیرستان
دانلود لغات پایه چهارم دبیرستان (پیش دانشگاهی)
دانلود لغات خارج از کتاب که در ازمون سراسری (کنکور )امده است
Cyrus The Great
سلام دوستان
اگه هنگام خوندن زبان برای کنکور به سوالی برخوردید در همین تاپیک بیان کنید منظورم اینه که برای یه سوال تاپیک جدید باز نکنید
موفق باشید
بای![]()
Cyrus The Great
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)