خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 10 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 137
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

از پشت کنکور موندن پشیمونید یا نه؟؟

سلام.....
      میخواستم ببینم کسانی که موندن پشت کنکور حالا چه پارسال موندن و چه سال های بیشتری ایا از موندن پشت کنکور پشیمونید یا نه؟؟در واقع ایا به اون چیزی که فکر میکردید اگه پشت کنکور بمونید میرسید بهش میرسید یا نه؟؟در کل چند نفر از پشت کنکور موندنشون رضایت دارن؟؟اصلا ارزشش رو داشت یا نه؟؟

من خودم پشیمونم!!چون کنکور پارسال گولم زد و یه جورایی اعتماد به نفس کاذب گرفتم ولی امسال که رفتم سر جلسه تجربی از یه جاهایی توی بعضی درسا سوال طرح کرده بودن که اصلا فکرش رو هم نمیکردم ازش سوال بیاد...پشیمونم که چرا پارسال که میتونستم یه رشته ی بهتر از امسال برم نرفتم دانشگاه!!1با یه انتخاب رشته ی رویایی که پارسال داشتم گند زدم به همه چی رفت!!!کلا کنکور پارسال همه رو گول زد!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      سلام.....
      میخواستم ببینم کسانی که موندن پشت کنکور حالا چه پارسال موندن و چه سال های بیشتری ایا از موندن پشت کنکور پشیمونید یا نه؟؟در واقع ایا به اون چیزی که فکر میکردید اگه پشت کنکور بمونید میرسید بهش میرسید یا نه؟؟در کل چند نفر از پشت کنکور موندنشون رضایت دارن؟؟اصلا ارزشش رو داشت یا نه؟؟

من خودم پشیمونم!!چون کنکور پارسال گولم زد و یه جورایی اعتماد به نفس کاذب گرفتم ولی امسال که رفتم سر جلسه تجربی از یه جاهایی توی بعضی درسا سوال طرح کرده بودن که اصلا فکرش رو هم نمیکردم ازش سوال بیاد...پشیمونم که چرا پارسال که میتونستم یه رشته ی بهتر از امسال برم نرفتم دانشگاه!!1با یه انتخاب رشته ی رویایی که پارسال داشتم گند زدم به همه چی رفت!!!کلا کنکور پارسال همه رو گول زد!
      نیگا کاکوی من یه راس میرم سر اصل مطلب:
      این که ارزش داشت یا نه بستگی به طرف داره ، اقا طرف دو ، سه ساله پشت کنکوره اما هرسال پیشرفتی که نکرده هیچ تازه از این که چرا همون سال اول شر کنکور رو کم نکرد پشیمونه!
      بستگی به خود طرف داره

و این که فرمودید کنکور پارسال همه رو گول زد خوب راستش ..................................... راستش اصلا حرف معقولی نیس!!!
      دوست من من نمیگفتید عمومی های 93 اسون بود؟ خوب بیا 94 هم اسون بود!
      مگه نمیگفتید دینی پارسال سخت بود؟ خوب بیاید مال امسال اسون بود ((دیگه از حق نگذریم))
      مگه نمیگفتید ریاضی پارسال سخت ترین(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) کنکور تجربی بود تو ریاضی؟ خوب امثالم همون بود(!!!!؟؟؟)
      شیمی هم به همین صورت
      حالا فیزیک هم خداییش یه پیچ و خمایی داشت ولی نه این قدر که طرف بیاد بگه من 3 تا بیشتر نزدم!
      خوب زیست هم شما اگه 10 تا سوال رو نزنی بازم 80 یا 70 میتونستی بزنی

حالا جثارتا میتونم بپرسم کجای کنکور شما رو گول زد؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سلام.....

من پارسال 2700 منطقه 2 شدم که داروسازی و پزشکی شهرای خیلی دور میاوردم ولی موندم
      امسال با این درصدا بازم همون حدودا میشم:
      عمومیا 40-50 جز زبان 70
      ریاضی 30
      فیزیک 30
      زیست 65
      شیمی 65
      پارسال اگه میرفتم شاید تا آخر عمر حسرت میخوردم که چرا شانسمو دوباره امتحان نکردم
      ولی امسال بدون هیچ تاسف و حسرتی میرم دانشگاه هرچی بیارم میرم
      با قسمت که نمیشه شوخی کرد...منظورمو میگیری؟
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      نیگا کاکوی من یه راس میرم سر اصل مطلب:
      این که ارزش داشت یا نه بستگی به طرف داره ، اقا طرف دو ، سه ساله پشت کنکوره اما هرسال پیشرفتی که نکرده هیچ تازه از این که چرا همون سال اول شر کنکور رو کم نکرد پشیمونه!
      بستگی به خود طرف داره

و این که فرمودید کنکور پارسال همه رو گول زد خوب راستش ..................................... راستش اصلا حرف معقولی نیس!!!
      دوست من من نمیگفتید عمومی های 93 اسون بود؟ خوب بیا 94 هم اسون بود!
      مگه نمیگفتید دینی پارسال سخت بود؟ خوب بیاید مال امسال اسون بود ((دیگه از حق نگذریم))
      مگه نمیگفتید ریاضی پارسال سخت ترین(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) کنکور تجربی بود تو ریاضی؟ خوب امثالم همون بود(!!!!؟؟؟)
      شیمی هم به همین صورت
      حالا فیزیک هم خداییش یه پیچ و خمایی داشت ولی نه این قدر که طرف بیاد بگه من 3 تا بیشتر نزدم!
      خوب زیست هم شما اگه 10 تا سوال رو نزنی بازم 80 یا 70 میتونستی بزنی

حالا جثارتا میتونم بپرسم کجای کنکور شما رو گول زد؟
      خداییش زیست پارسال با امسال اصلا قابل مقایسه نبود..زیست پارسال خیلی اسون تر بود...مسایل شیمی پارسال اب خوردن بود خیلی سریع حل میشد...فیزیک پارسال رو من با نگاه حل میکردم....ریاضی پارسال کی گفته سخت ترین بود من خودم 12 تا زدم!!از این نظر میگم همه رو گو ل زد چون حداقل تو کنکور پارسال اگه کسی سوالای کنکورای سالای اخیر رو خوب حل کرده بود میتونست ذهنیت طراح رو بخونه و در واقع سسوال مشابه سالای قبل خیلی بیشتر بود ولی انصافا کنکور امسال اصلا سوال مشابه کنکورای سالای قبل نداشتیم !!!مثلا زیست پارسال راحت قبل از جلسه میشد فهمید که تمرکز طراح روی کدوم قسمت هاست و کدوم قسمت ها سوال میاد ولی انصافا شما سوالای زیستو که دیدید شوکه نشدید!!!!بعد هم پارسال اگر کسی درس خونده بود اصلا زمان کم نمیاورد سر جلسه ولی امسال خیلیا زمان کم اوردن!!!بعد هم حرفات مثل توپ چهل اتیکه خیلی تیکه داشت!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب دوست عزیز کنکور هر سال به جلوتر حرکت میکنه و قرار نیست تغییراتی نداشته باشه
      حتما بعضی درس ها سخت تر و بعضی درس ها راحت تر طرح خواهند شد

فیزیک پارسال اعتماد به نفس کاذب به بچه ها داد این یکی رو قبول دارم اما بقیه دروس رو خیر

ولی در کل اراده آهنین میخواد که بتونید پشت کنکوری بمونید و وضعتون سال های بعد بهتر بشه چون شرایط خیلی تغییر میکنه در راس اون تغییرات کتاب درسی و ...

در کل پیشنهاد میشه سال اول تموم بشه بره

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      عمومیا 40-50 جز زبان 70
      ریاضی 30
      فیزیک 30
      زیست 65
      شیمی 65
      پارسال اگه میرفتم شاید تا آخر عمر حسرت میخوردم که چرا شانسمو دوباره امتحان نکردم
      اوکی....این حرفت رو خیلی قبول دارم!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      عمومیا 40-50 جز زبان 70
      ریاضی 30
      فیزیک 30
      زیست 65
      شیمی 65
      سلام دوست عزیز
      یه مقدار بیشتر توضیح میدید .
      مثلا همون اول هر چی شد باید گذاشت برحسب قسمت و کار کنکور رو تموم کرد ؟(یا و...)

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خداییش زیست پارسال با امسال اصلا قابل مقایسه نبود..زیست پارسال خیلی اسون تر بود...مسایل شیمی پارسال اب خوردن بود خیلی سریع حل میشد...فیزیک پارسال رو من با نگاه حل میکردم....ریاضی پارسال کی گفته سخت ترین بود من خودم 12 تا زدم!!از این نظر میگم همه رو گو ل زد چون حداقل تو کنکور پارسال اگه کسی سوالای کنکورای سالای اخیر رو خوب حل کرده بود میتونست ذهنیت طراح رو بخونه و در واقع سسوال مشابه سالای قبل خیلی بیشتر بود ولی انصافا کنکور امسال اصلا سوال مشابه کنکورای سالای قبل نداشتیم !!!مثلا زیست پارسال راحت قبل از جلسه میشد فهمید که تمرکز طراح روی کدوم قسمت هاست و کدوم قسمت ها سوال میاد ولی انصافا شما سوالای زیستو که دیدید شوکه نشدید!!!!بعد هم پارسال اگر کسی درس خونده بود اصلا زمان کم نمیاورد سر جلسه ولی امسال خیلیا زمان کم اوردن!!!بعد هم حرفات مثل توپ چهل اتیکه خیلی تیکه داشت!
      خدایی اگه اون تیکه رو پارسال میذاشت کسی ، کم تر از فحش ناموس بهش نمیگفتن
      مرد حسابی(دوست من) شماکه میگی کسی سوالای سال های قبل رو خونده بود میتونست ذهن طراح رو بخونه ، پس چرا شما خودتون ذهن طراح رو نخوندید؟
      چرا ذهن طراح ریاضی رو نخوندید؟
      دوست عزیز چرا شما ذهن طراح فیزیک 93 رو نخوندید؟(جثارتا میتون بپرسم شما چن زدید 93 رو؟)
      چرا شما ها که فیزیک 93 رو دید ذهن طراح 94 رو نخوندید؟
      حالا شیمی هم استثنا اما چرا ذهن طراح شیمی رو نخوندید؟
      حالا شیمی 93 به کنار ، چرا با وجود شیمی 93 ذهن طراح شیمی 94 رو نخوندید؟
      دوست عزیز دنبال جواب جاهای دور نگرد! جواب واضحه!
      چون دیگه دوران این حرفا که میشد ذهن طراح رو خوند یا چه مدونم ردپای طراح رو تو تست ها دید خیلی وقته تموم شده و اگه نظر واقعیم رو بخوای دوست عزیز این دوران اصلا وجود نداشت از همون اول!
      شما فرقی نمیکرد که دهه 70 کنکور داشته باشی یا 80 یا 90 ، شما خرموقع درست و با تلاش درس خوندید خودتون میتونید چه میدونم ردپای طراح(!!!!!) یا اثر انگشت یا جا پای طراح و ... طراح رو پیدا کنید!
      دوست من این یه چیز بدیهیه که قرار نیس کنکور امسال(این امسال هر سالی میتونه باشه) شبیه سال قبلش باشه!
      دوست عزیز چه زیست 92 چه 93 چه 94 یا 95 و 96 و ... غیره و غیره ، هرکی که خوند درست تونست جواب بده.

============================
      راجب اون تیکه اخر هم
      کاکو والو نه به خدا ، به پیر به پیغمبر تیکه نبود جون داداش
      اخه مرد حسابی اومدی گفتی کلا 3تا ریاضی زدم و از فیزیکم کلا 3تا زدم ، خو بعد هم تاپیک میزنی که رتبه ها سوالات رو خریدن
      بعضی چیزا هستن که هرجوری مطرحشون کنی بازم مثل تیکه میمونن ولی باور کن تیکه نیستن ، چون راه دیگه ای برای مطرح کردنشون نیس!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پشت کنکور موندن خیلی حال میده

حداقل تو فامیل ما اینطوریه .

همه به چشم یه طفل معصومِ بدبخت نگاه میکنن و هــیچ انتظاری ندارن

93 و 94 ک موندم ، 95 هم ک هستم

اگه شرایط پا بده تا 1400 هستم که برم ماه عسل پیش احسان به عنوان سردار آزمون ایران
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها

اگه شرایط پا بده تا 1400 هستم که برم ماه عسل پیش احسان به عنوان سردار آزمون ایران
      داداش دمت گرم بزار سال 1400 با هم میریم ماه عسل پیش احسانفعلا که بدجوری شرایط داره پا میده..

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

اهان الان دیدم تو بیو که دختریپس دیگه کارمون راحت تر شد....تا 1400 با هم ازدواج میکنیم به عنوان یک زوج کمیاب میریم ماه عسل از اونور هم میریم پیش احسان

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

لقب من سردار ازمونه با 7 بار کنکور و 4 تا نتیجه بسیار عالی
      لقب دزدی نکنید شکایت میکنما

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      لقب من سردار ازمونه با 7 بار کنکور و 4 تا نتیجه بسیار عالی
      لقب دزدی نکنید شکایت میکنما

شما با این یوزر و آواتاری که گذاشتی ، عزم مبارکتُ جزم کردی بری پیش احسان ها : ))))

پ.ن : بریم پوزر شیم ، غک کنم راحت تر بشه رفت ماه عسل
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

شما با این یوزر و آواتاری که گذاشتی ، عزم مبارکتُ جزم کردی بری پیش احسان ها : ))))

پ.ن : بریم پوزر شیم ، غک کنم راحت تر بشه رفت ماه عسل
      ماه عسل دیگه چیه ؟ مگه اینجا سایت ماه عسله که با اواتارم برم پیشش ولش کنیم اسپم میشه به بحث اصلی بپردازیم فقط خواستم بگم عنوان سردار ازمون قبل از شما گرفته شده یک عنوان دیگه باید بذارید

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خدا خیرتون بده نصف شبی انقدر خندیدم از چشام دااره اشک میاد

صفحه 1 از 10 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)