خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

گاج پایه یا سال به سال الگو؟

سلام.تازه عضو شدم
      من دارم میرم دوم دبیرستان(تجر بی)
      کم کم دارم برای منابعی که میخوام بخونم اطلاعات کسب می کنم
      یه سوال دارم
      من توی تاپیک ها خوندم که دوستان اکثرا گاج پایه فیزیک رو پیشنهاد کردند
      حالا یه سوال دارم.
      من وقت دارم(مشکلی از وقت ندارم) ، بهتره گاج پایه رو برای دوم و سوم کار کنم یا فیزیک 2 و 3 نشر الگو؟
      پ.ن: میگن فیزیک 3 الگو خوب نیست ، بجاش بهتر نیست از میکرو فیزیک 3 استفاده کنم؟
      بنظر شما سال به سال یا پایه گاح؟
      +دلیلتون؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      الگو سطحش خوبه و پیشنهاد میشه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.tk نمایش پست ها
      سلام.تازه عضو شدم
      یه سوال دارم
      حالا یه سوال دارم.
      من وقت دارم(مشکلی از وقت ندارم) ، بهتره گاج پایه رو برای دوم و سوم کار کنم یا فیزیک 2 و 3 نشر الگو؟
      +دلیلتون؟
      گاج عالیه هم سطح سوالش خوبه هم درس نامه عالی اما تو سال شما پیشنهاد نمیشه ؛ گاج از تابستون که میخوای بری سال چهارم بگیر حتما . الان با همون نشر الگو کار کن ، فیزیک 1 اون دو فصل اخرشو بخون و فیزیک 2 رو هم از همون نشر الگو پیش برو ، حالا تا سال سوم یه فکری می کنه اگه نظرت اینکه نشر الگو واسه فیزیک 3 خوب نیست که البته من فکر می کنم عالیه نشر الگو سطح بالایی هستش و کمکت می کنه .

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرتون اینطور خوبه ؟(میخوام اینطور پیش برم)
      فیزیک 1 (الگو زدم)
      فیزیک 2(الگو بزنم)
      فیزیک 3 (چون زمان کمتری برای تست هست بخاطر نهایی ؛ از گاج پایه استفاده کنم که بشه برای تابستون از فیزیک 1 و 2 اش هم استفاده کرد)

اینطور خوبه؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظرتون اینطور خوبه ؟(میخوام اینطور پیش برم)
      فیزیک 1 (الگو زدم)
      فیزیک 2(الگو بزنم)
      فیزیک 3 (چون زمان کمتری برای تست هست بخاطر نهایی ؛ از گاج پایه استفاده کنم که بشه برای تابستون از فیزیک 1 و 2 اش هم استفاده کرد)

اینطور خوبه؟
      اره خوبه ولی با همون نشر الگو هم فیزیک 3 رو پیش بری خوبه هاااا ولی هر جور راحتی زیاد سخت نگیر با هر کدوم خودت فکر می کنی راحت تری پیش برو ؛ در کل هم گاج عالیه هم نشر الگو . تالیفی استاندارد تر هم خیلی سبز پیشنهاد میشه که اونم میتونی سال پیش بگیری . امیدوارم موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bm3 نمایش پست ها
      اره خوبه ولی با همون نشر الگو هم فیزیک 3 رو پیش بری خوبه هاااا ولی هر جور راحتی زیاد سخت نگیر با هر کدوم خودت فکر می کنی راحت تری پیش برو ؛ در کل هم گاج عالیه هم نشر الگو . تالیفی استاندارد تر هم خیلی سبز پیشنهاد میشه که اونم میتونی سال پیش بگیری . امیدوارم موفق باشید
      و یه سوالی داشتم ک ببخشید جاش نیست ؛ ولی لطف کردید جواب دادین این هم ج بدین ؛ مرسی
      برای ریاضی جامع ؛ مهر و ماه یا خ سبز؟(نمونه دولتی میخونم.زیادی زیاد سخت نباشه)
      شیمی 2 تست چی بزنم؟مبتکران هنوز جواب میده؟
      برای سال دوم ؛ از کدوم 6 کتاب ادبیات موضوعی الگو کار کنم؟؟
      مرسی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      و یه سوالی داشتم ک ببخشید جاش نیست ؛ ولی لطف کردید جواب دادین این هم ج بدین ؛ مرسی
      برای ریاضی جامع ؛ مهر و ماه یا خ سبز؟(نمونه دولتی میخونم.زیادی زیاد سخت نباشه)
      شیمی 2 تست چی بزنم؟مبتکران هنوز جواب میده؟
      برای سال دوم ؛ از کدوم 6 کتاب ادبیات موضوعی الگو کار کنم؟؟
      مرسی
      خیلی خوبه که الان به فکر کنکورین ولی هنوز شما نرفتین سال دوم بهتره از الان وارد بحث کنکوری نشین و چیزی که الان براتون مهمه مفهوم دقیق کتاب درسیه ! و روی منابع و مسائل حاشیه ای نباشید و فعلا تمرکزتون روی نهایی سال سوم باشه !
      در مورد منابع :
      ریاضی جامع؟؟؟ از حالا کار کاملا اشتباهیه !!! ریاضی جامع تمام مباحثش بهم مربوطه مثلا بحثی میاد مثل تابع که در سال دوم . سوم و پیش با هم هستند و اگه شما سال دوم بخونید اصلا چیزی متوجه نمیشید .
      واسه ریاضی شما باید سال به سال کار کنی که پیشنهاد من سال به سال های میکرو طبقه بندی گاجه هستش که سوالات خوبی داره !
      از حالا هم به فکر منابع جامعی که تو سال پیش باید بخری نباش چون تغییراتی ایجاد میشه و شما فعلا رو همون سال دوم و فیزیک سال اول باشی بهتره !
      شیمی 2 اره مبتکران خوبه گاج میکرو هم خوبه یه کم سطش پایین تره !
      ادبیات هم موضوعی خوبه ولی باز هم یه مسئله حاشیه ای دیگه است مثلا قرابت بگیری هر سه سال کنکورت هست که باز شما هنوز سال سوم و پیش رو نخوندی . واسه تست ادبیات میتونی از کتاب های محوری گاج استفاده کنی که عالیه !!! و مبحثی کار کردن تو سال دوم کار اشتباهیه

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سلام.تازه عضو شدم
      یه سوال دارم
      حالا یه سوال دارم.
      +دلیلتون؟
      من خودم پارسال مثل تو بودم اول یه نصیحت برادرانه وقتتو زیاد ندون چون زود میگذره
      دوم اگه اگه سطحت خوبه و اگه کلاس میری الگو تستشو بگیر
      اگه کلاس نمیری آموزشش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن