X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات

حســـــــابان برای تجـــــــربی ها ؟ خوبــه ی بــــد؟

سلام همگی
      نظـــرتون چیه در طول سال تحصیلی جدید حسابان رو هم بخونم؟
      چون الان من دارم شیمی زیست فیزیک عربی سال سوم رو میخونم (در کنار مرور و تست دروس دوم)و تا آخر تابستون فکر میکنم این چهار تا کتاب رو تموم میکنم... (حدودا 61 ساعت هفته)
      و تو سال جدید فکر نکنم کمبود با کمبود وقت مواجه بشــم.
      و اینکه تنها مشکل من تو درسا فقط ریاضیه ( یه خورده هم فیزیک) زیست و شیمی رو 70-80 میزدم تو کاتون فیزیک هم 50-60 ولی ریاضیم 30-40
      زیست شیمی هم اوایل سال مثل ریاضی بود که تونستم خوب بیارم بالا و این باعث شد از ریاضی غافل بشم...
      الان هم دارم ریاضی 2 رو با نشر الگو تست میزنم

خوبـــ با این وضع که گفتم ...
      تظرتون چیـــه سال جدید که شروع میشه و یا از همین مرداد ماه که ماه رمضون تموم شه به جای افزایش ساعات مطالعه بقیه درسا حسابان بخونم؟
      ممنونــــــ یهـــ عــــــالمهـــــ

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iSalar نمایش پست ها
      سلام همگی
      نظـــرتون چیه در طول سال تحصیلی جدید حسابان رو هم بخونم؟
      چون الان من دارم شیمی زیست فیزیک عربی سال سوم رو میخونم (در کنار مرور و تست دروس دوم)و تا آخر تابستون فکر میکنم این چهار تا کتاب رو تموم میکنم... (حدودا 61 ساعت هفته)
      و تو سال جدید فکر نکنم کمبود با کمبود وقت مواجه بشــم.
      و اینکه تنها مشکل من تو درسا فقط ریاضیه ( یه خورده هم فیزیک) زیست و شیمی رو 70-80 میزدم تو کاتون فیزیک هم 50-60 ولی ریاضیم 30-40
      زیست شیمی هم اوایل سال مثل ریاضی بود که تونستم خوب بیارم بالا و این باعث شد از ریاضی غافل بشم...
      الان هم دارم ریاضی 2 رو با نشر الگو تست میزنم

خوبـــ با این وضع که گفتم ...
      تظرتون چیـــه سال جدید که شروع میشه و یا از همین مرداد ماه که ماه رمضون تموم شه به جای افزایش ساعات مطالعه بقیه درسا حسابان بخونم؟
      ممنونــــــ یهـــ عــــــالمهـــــ
      نه نیازی ندارین که حسابان بخونید ، من خودم تا سال چهارم رشته ریاضی بودم و کنکور تجربی دادم همه حسابان خوندم و هم میدونم ریاضی تجربی چجوریه ؛ کلا دروس حسابان و دیفرانسیل یه مباحث اضافه بر کنکور تجربی داره و خوندنش از مبحث اصلی فاصله می گیرید ، شما بهتره تعداد تست زنی و تمرین رو در درس ریاضی قوی تر کنید امیدوارم موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      الان من اگه بگم حسابان بخون شاید چند نفر مخالفت کنن .

اما خیلی بهتر از ریاضی 3 خودمونه .

خیلی !

یه جورایی پایه ای تر یاد میگیری .

کلا حسابان تلفیق کلی از ریاضی 3 و ریاضی پیش تجربیه .

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Weed Master نمایش پست ها

خیلی !

برای دانش اموزش که میخواد بره سال سوم و هنوز با حد و مشتق اشنا نیست و خودشم داره میخونه کار با ریاضی 3 تجربی هم سخته چه برسه بخواد از حالا بیاد حسابان بخونه !!! تازه با معلم هم اگه بخواد بخونه کار اشتباهیه چه برسه خودش بخونه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bm3 نمایش پست ها
      نه نیازی ندارین که حسابان بخونید ، من خودم تا سال چهارم رشته ریاضی بودم و کنکور تجربی دادم همه حسابان خوندم و هم میدونم ریاضی تجربی چجوریه ؛ کلا دروس حسابان و دیفرانسیل یه مباحث اضافه بر کنکور تجربی داره و خوندنش از مبحث اصلی فاصله می گیرید ، شما بهتره تعداد تست زنی و تمرین رو در درس ریاضی قوی تر کنید امیدوارم موفق باشید
      خیلی ممنونم ازتون
      الان شما که حسابان خوندید امسال هم که کنکور دادین درسته؟
      یعنی حسابان خوندتون هیچ تاثیری نداشت تو درصد ریاضیتون؟
      اگه فقط ریاضی 3 رو هم میخوندید میتونستید مثل این درصد رو کسب کنید؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات

خیلی !

بعله خوب منم هدفم همینهــ
      شما خودتون این کارو کردین؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بعله خوب منم هدفم همینهــ
      شما خودتون این کارو کردین؟
      من دارم دیپلم مجدد ریاضی میگیرم .

توصیه میکنم حداقل به عنوان پیش خوانی هم شده ، بخونش !

چون واقعا چیز خیلی خارج از کتابی برای ما تجربیا نداره .

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم ازتون
      الان شما که حسابان خوندید امسال هم که کنکور دادین درسته؟
      یعنی حسابان خوندتون هیچ تاثیری نداشت تو درصد ریاضیتون؟
      اگه فقط ریاضی 3 رو هم میخوندید میتونستید مثل این درصد رو کسب کنید؟
      ببینید درسته حسابان مطالب خوبی داره و میتونید استفاده کنید و حتی بعضی مطالبش به قول دوستمون تو سال پیش دانشگاهی هستش ولی واقعا کار اشتباهیه که بخوای از الان که میخوای بری سال سوم و برات نهایی باید در اولویت باشه بخوای حسابان بخونی ! اره من امسال کنکور تجربی دادم و کلاس رفتن حسابان و دیفرانسیل برام تاثیر داشت چون کلاسش رفته بودم و ریاضیم قوی شده بود ولی اینکه بخوام تست بزنم از حسابان و دیف اصلا کار کاملا اشتباهیه ! شما همون ریاضی 3 رو فعلا بخونی خیلی از کنکور های دیگه تو سال خودت جلو افتادی ، مخصوصا اینکه شما تازه اوله میخوای با مباحث مهم کنکور مثل حد و مشتق و اشنا بشی حسابان به راحتی نمیتونی بخونی ؛ اگه کتابشو بگیری متوجه میشی که به این راحتی ها نیست .

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bm3 نمایش پست ها
      ببینید درسته حسابان مطالب خوبی داره و میتونید استفاده کنید و حتی بعضی مطالبش به قول دوستمون تو سال پیش دانشگاهی هستش ولی واقعا کار اشتباهیه که بخوای از الان که میخوای بری سال سوم و برات نهایی باید در اولویت باشه بخوای حسابان بخونی ! اره من امسال کنکور تجربی دادم و کلاس رفتن حسابان و دیفرانسیل برام تاثیر داشت چون کلاسش رفته بودم و ریاضیم قوی شده بود ولی اینکه بخوام تست بزنم از حسابان و دیف اصلا کار کاملا اشتباهیه ! شما همون ریاضی 3 رو فعلا بخونی خیلی از کنکور های دیگه تو سال خودت جلو افتادی ، مخصوصا اینکه شما تازه اوله میخوای با مباحث مهم کنکور مثل حد و مشتق و اشنا بشی حسابان به راحتی نمیتونی بخونی ؛ اگه کتابشو بگیری متوجه میشی که به این راحتی ها نیست .
      خیلی ممنونمــ
      حرفتونــ کاملن درسته
      ببخشـــید من زیاد سوالــ میکنم
      میشه بگین در چه حدود براتونــ خوب بود...
      با توجه به شناختیــ که از خودتـــون دارین...
      مثلا این میتونه درست باشـــه که اون چند تا سوالاتــ سختی که تو کنکور تجربیـــ اومده بود رو کسی که حسابان خونده بـــود میتونست بهتر و خیلی راحت تر از کسی که فقط ریاصی 3 خونده بود ج بده؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      من دارم دیپلم مجدد ریاضی میگیرم .

توصیه میکنم حداقل به عنوان پیش خوانی هم شده ، بخونش !

چون واقعا چیز خیلی خارج از کتابی برای ما تجربیا نداره .
      بنظرتون بهترین موقع برای این خوندن کی میتونه باشه؟
      این میتونه خوب باشه که من از حسابان به عنوان یک مکمل برای مباحث مرتبط با ریاضی در طول سال استفاده کنم؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنونمــ
      حرفتونــ کاملن درسته
      ببخشـــید من زیاد سوالــ میکنم
      میشه بگین در چه حدود براتونــ خوب بود...
      با توجه به شناختیــ که از خودتـــون دارین...
      مثلا این میتونه درست باشـــه که اون چند تا سوالاتــ سختی که تو کنکور تجربیـــ اومده بود رو کسی که حسابان خونده بـــود میتونست بهتر و خیلی راحت تر از کسی که فقط ریاصی 3 خونده بود ج بده؟
      نه اصلا این درست نیست که اگه حسابان رو خونده بودی میتونی از پس سوالات سخت تجربی بر بیای ، ببینید برای من از این نظر خوب بود که مثلا سر کلاس حسابان و دیفرانسیل بودم و مباحث مدام تکرار میشد و بعضی مباحث تکرار بیش از حدش باعث میشه غلق دستت بیاد و بهتر بتونی از پس سوالات تجربی بر بیای ولی سوالات تجربی به هیچ عنوان از حسابان یا دیفرانسیل مطرح نمیشه و حتی اگه نکته ای تو این دو درس گفته شده تو کنکور تجربی مطرح نمیشه مثلا اینجوری نیست که اگه تمرینی تو حسابان باشه و تو کنکور تجربی بیاد ! سوالات سخت رشته تجربی با تمرین زیاد قابل حله شما برای درصد بالای ریاضی سعی کنید ابتدا خوب مطلب رو بفهمید و سپس به تعداد زیادی تست بزنید ؛ شما هنوز دومین اصلا نگران ریاضی نباشید در سال های بعد که ریاضی یه جوری مبحثی میشه خیلی کارت راحته و واقعا اگه روش وقت بزاری و تست های فراوان حل کنی میتونی به درصد بالایی برسی فقط رمز موفقیت همین تست زیاده !!! سعی کن تست هایی که میزنید بیشتر تست های کنکور سراسری باشه چون نشر الگو تالیقی زیاد داره سعی کن بیشتر سراسری حل کنی و بعدش بیای روی تالیفی . امیدوارم بتونی نتیجه دلخواه رو بگیری ولی در کل از الان زیاد سبک کنکوری نگیر سال بعد نهایی داری باید تمام تمرکزت روی نهایی باشه ؛ سعی کن فیزیک 3 . شیمی 3 و زیست 2 رو حتما تو تابستون بخونی . موفق باشید

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بنظرتون بهترین موقع برای این خوندن کی میتونه باشه؟
      این میتونه خوب باشه که من از حسابان به عنوان یک مکمل برای مباحث مرتبط با ریاضی در طول سال استفاده کنم؟
      خوب مسلما نظرات متفاوته و من اگه بخوام یه فاز دیگه بردارم شما بیشتر دودل و گمراه میشی .

اصلیت حسابان همون ریاضی 3 هست .

فقط یکم اضافه گویی کرده که اونارو تو ریاضی پیش تجربی میخونیم .

هب نظر من از یه معلم ریاضی بپرسین بازم بهتره .

اگرم 1% خواستین حسابان به صورت تکمیلی بخونین ، حتما از پرسمان گاج بخونین که عالـــیه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن