سلام دوستان
توشهرمون معلم خوب فیزیک نیست...
من میخواستم دی وی دی های فیزیک آقای سادات رو بخرم به نظرتون خوبن؟
شما چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون از همتون
سلام دوستان
توشهرمون معلم خوب فیزیک نیست...
من میخواستم دی وی دی های فیزیک آقای سادات رو بخرم به نظرتون خوبن؟
شما چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون از همتون
ویرایش توسط best : 20 تیر 1394 در ساعت 15:10
به نظر من اولا کتاب از دی وی دی بهتره وکتاب فیزیک پایه و پیش گاج کارتو راه میندازه
اگر هم اصرار به دی وی دی داری مسعودی خوبه(یعنی از بقیه بهتره)
پاسخ به سوالات سربازی
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در یک کلام مضخرفه
شما برای فیزیک یه پایه و پیش گاج بگیر
اگه خیلی زیر خط فقر بودی آموزش پایه به پایه الگو رو هم واسه پایه هم واسه پیش بگیر
اگه از حد متوسط بالاتر بودی تست پایه(دو جلدی نه سال به سال) و پیش الگو رو بگیر
ولی حتما گاج رو بگیر
با این منابع محاله فیزیک زیر 60 بزنی
When will those dark clouds all disappear
من چندتا قسمت از درس دادن نیما نوروزی رو دیدم عالی بود قیمتش 30 تومن هست پیش رو کامل با تست حل میکنه هر کسم خریده راضی بوده ( موسسه رهپویان دانش و اندیشه)
پایه رو هم فک کنم 30 یا 35 قیمت خورده باشه و کل فیزیک رو با کمتر 80 تومن تدریس کردن
من دی وی دی های پیش نورزی رو درم . خیلی خوبه و اگه نسبت به قیمتش باشه بینظیره .خوبیش هم اینه که خیلی سریع درس میده . تستم حل میکنه .
کتاب جدیداشا بگیرین خیلی خوبه...تست و تمرین به اندازه داره و آموزشش کامله...دقت کنید که چاپ 93 به بعد فیزیک های سال به سال الگو ویرایش شدن
والا من یه کوچولو از مبحث خازن رو دیدم خیلی بد درس داد ....منظورم از بد اینه که چیز خاصی نگفت..همون چیزایی که تو همه کتابا نوشتن..نکته ی آنچنانی یا این که مثلا بیاد مسئله زیاد حل کنه و اینا نداشت
When will those dark clouds all disappear
به نظر من که پولتو دور نریز اگه هیچی از فیزیک متوجه نمیشی یرو سراغ فیلم و کلاس !! هر چند من میگم اونیم که هیچی از فیزیک نمیدونه این کتابای کمک اموزشیو بخونه میترکونه ... من بهت پیشنهاد میکنم کتابای کمک آموزشی مثل گاج و خیلی سبز و الگو رو کار کن چون تو فیزیک قوی کار کردن !! و یه نکته !! تا جوووون داری تو فیزیک تست بزن !!تو همه ی درسا تست !!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)