خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

ازمون قلم چی دارم تست بزنم یا تشریحی بخونم

سلام من کنکوری ۹۵ هستم و دارم تو تابستون درس میخونم
      معدل نهایی من ۱۹.۲۷ شد و از ۱ تیر شروع به تست زنی حرفه ای دروس سوم کردم البته در طول سال هم تست میزدم اما الان گیج شدم و فک می کنم که دروس رو بلد نیستم و الان نمیدونم تو این یه هفته که تا ازمون قلم چی دارم تست بزنم یا تشریحی بخونم
      در ضمن چون تغییر رشته ای هستم قصد دارم واسه امون زیست وزمین نزنم
      حالا اگه میشه کمکم کنید چی کار کنم که از این یه هفته بهترین استفاده رو کنم
      در ضمن ساعت مطالعه ام هم حدودا ۷ تا ۱۰ ساعت در روز است
      هر چی خدا بخواد

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام

اولا ساعت مطالعه ی شما خیلی زیاده..10 ساعت برای 1 تیر واقعا فاجعست

6-7 ساعت خوبه...کم کم زیاد میکنیش

دوم اینکه شما تازه امتحان نهایی دادی تازه اول راه کنکور هستی و بعد شروع به تست زنی حرفه ای کردی؟؟؟

خب طبیعیه احساس کنی ضعف داری

تابستون باید جمع کنی..پایه + قسمتی از پیش

حتی اگه معدل نهایی بالایی داری..بازم برای تست حرفه ای خیلی زوده

تست بزن در کنار مفهموم و تشریحی خوندن

در ضمن یه پیشنهاد شخصی

زیاد هول نشو...وقت هست... برنده کسی هست که تا آخرش با قدرت پیش بره نه کسی که اولش خوب پیش بره

قدر خودتو بدون و با کار سنگین کاری نکن ببری

آروم پیش برو

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از کمکت ممنون ولی من حتی در ایام مدرسه ۷ ساعت مطالعه داشتم و با این مورد مشکل ندارم
      در ضمن به پشتکار خودمم اعتماد دارم چون تو ۹ ماه همین جوری درس خوندم و از رتبه۱۴ مدرسه رسیدم به ۲ مدرسه و برای همه کمال تعجب بود
      البته اینارو گفتم تا بفهمید بحث من کم اوردن نیست
      هر چی خدا بخواد

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      سلام من کنکوری ۹۵ هستم و دارم تو تابستون درس میخونم
      معدل نهایی من ۱۹.۲۷ شد و از ۱ تیر شروع به تست زنی حرفه ای دروس سوم کردم البته در طول سال هم تست میزدم اما الان گیج شدم و فک می کنم که دروس رو بلد نیستم و الان نمیدونم تو این یه هفته که تا ازمون قلم چی دارم تست بزنم یا تشریحی بخونم
      در ضمن چون تغییر رشته ای هستم قصد دارم واسه امون زیست وزمین نزنم
      حالا اگه میشه کمکم کنید چی کار کنم که از این یه هفته بهترین استفاده رو کنم
      در ضمن ساعت مطالعه ام هم حدودا ۷ تا ۱۰ ساعت در روز است
      خب این طبیعیه هنوز اول شروعی که کردین و نمی تونید که تو همین بار اول بهترین نتیجه رو بگیرید ؛ یکی از دوستان گفته بودند ساعت مطالعت زیاده اما نه خوبه با همین روال پیش برو ، اصلا به فکر اینکه اخرش کم بیاری نباش این یه جمله ی واقعا اشتباهه اگه از همین الان کم بخونی عادت می کنی به کم خوندن و برات سخت میشه ؛ من یه هفته به خاطر مشکلی هیچی نخوندن همون داغونم کرد ولی بعدش باز خوب شد یعنی در کل بگم هر چقدر بخونی انگیزه میگیری و وقتی نتیجه تو ازمون ازمایشی خوب باشه انگیزت بیشتر میشه و میتونی بهتر پیش بری تا اینکه کم بخونی تا اینکه از مهر جدی شروع کنی و واقعا نیاز داری خوب پایه رو بسازی ...
      واسه تغییر رشته ات زیاد نمیخواد وقتتو هدر بدی همون دو سه روز میشه زیست 2 رو خوند و نمره قبولی اورد چون تاثیری که تو کنکور نداره قبول بشی کافیه . سعی کن زیست 1 و 2 رو کامل بخونی . شیمی 2 رو حتما بخون اگه ضعیفی . شیمی 3 هم همینطور چون نهایی داشتی همین الان تمومش کنی بهتره . ریاضی هم مبحثی کار کن . فیزیک هم که روی قاعده خاصیه و اگه قوی باشی میتونی بهترین نتیجه رو بگیری .
      سعی کن ریاضی و فیزیک و شیمی رو کامل تشریحی فعلا حل کنی و نمیخواد دنبال راه حل تستی باشی ، کم کم غلق دستت میاد و میتونی برنامه ریزی درستی روی درس هات داشته باشی امیدوارم موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      معدلت خیلی خوبه این یعنی به احتمال ریاد تو مفاهیم سوم مشکل خاصی نداری
      به نظرم احساست که فکر میکنی بلد نیستی صرفا یه استرسه مقطعیه
      یه نصف روز به خودت استراحت بده و اصلا کار ها یا فکرای مرتبط با درسو بزار کنار
      بعد برگرد سراغ مشکلات
      اگه دیدی یه موضوعیو نمی فهمی از دوست یا معلم یا همین انجمن کمکم بگیر

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرم ساعت مطالعه ات رو کم نکن
      این که میگن از کم شروع کن بیشترش کن واسه کسیه که به درس خوندن عادت نداره نه شما

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه حس میکنی تو امتحان نهاییا مبحثی رو سمبل کاری کردی دوباره مفهومی بخونش
      اگر نه به همون تستات ادامه بده
      مطمئنا تو همه تستا همچین حسی نداری و تو یه سری مباحث خاصه
      تو اون مباحث به نظرم یه نگاه عمیق تری رو اون جزوه یا کتابیت بنداز

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در ضمن زمین واسه تغییر رشته نیست خودتو درگیر نکنی !

9. Top | #9
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      این خیلی طبیعیه که شما به یکباره با عوض کردن روش مطالعتون احساس گیجی بکنین. سعی کنین هر درس رو پله پله جلو برین . اول نکات مهم کتاب با خلاصه برداریو حلشسه نویسی بعد راه های کمکی درسنلمه ها و در اخر تست خا با تحلیل فراوون و خوندن پاسخ تشریحی . شما لازم نیست واسه ازمون قلمچی همه رو بخونین ، برین سراغ ایراداتون و اونا رو هم برطرف کنین ، چون تغییر رشته دارین واقعا باید زیاد رو زیست وقت بذارین ، زمین اهمیتش خیلی کمتر از زیسته .
      ساعت مطالعتون عالیه به شرط اینکه بدونین پتانسیلش رو دارین و جا نمی زنین وسط کار ، با هفت ساعت شروع کنین خیلی عالیه . بازم اگه کمکی بود من در خدمتم .

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      از کمکت ممنون ولی من حتی در ایام مدرسه ۷ ساعت مطالعه داشتم و با این مورد مشکل ندارم
      در ضمن به پشتکار خودمم اعتماد دارم چون تو ۹ ماه همین جوری درس خوندم و از رتبه۱۴ مدرسه رسیدم به ۲ مدرسه و برای همه کمال تعجب بود
      البته اینارو گفتم تا بفهمید بحث من کم اوردن نیست
      خواهش میکنم

بله شما خودتو بهتر از هر کسی میشناسی...در مورد اراده و قوت شما هم نظری ندادم

صرفا اون چیزی رو که دیدم رو بهت انقال دادم

کسایی رو میشناختم که سال دوم و سوم هفته ای 60 ساعت مطالعه داشتند اما بعد عید سال 94 روزی یک ساعت هم به زور خوندن

قضیه ی کنکور با همه ی سال های دیگه فرق داره...

حجم مطالعاتی سه سال به علاوه ی فشار و استرس و حرف های پیرامون کنکور فشاری هست که تا حالا تجربه نکردی

پس برای یک ماراتون آماده شو

به هر حال امیدوارم موفق باشی

پ ن ": از دوستانی که تجربه ی کنکور دادن ندارن خواهش میکنم اینطوری دقیق در مورد چیزی که تجربش نکردن نظر ندن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن