رتبه ام بهتر از تخمین ها میشود
رتبه ام بدتر از تخمین ها میشود
نظری ندارم!
دوستان ! من و این دختره نفر اول تجربی تو یه حوزه امتحان دادیم!!! خدایی چه سعادتی داشتم و خبر نداشتم!!!!
محبت مادرم منو کشت:
میگم استرس دارم حالم بده دارم میمیرم میگه استرس نداشته باش حوصله در غسال خونه و قبرستون رفتن ندارم برنامه دارم واسه مسافرت![]()
اول دبیرستان ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! شایان که سال پیش رتبه 1 تجربی شد باباش تو مصاحبه میگفت این وقتی 3 سالش بود اگه اشتباه نگنم !! 130 تا لغت زبان بلد بود معلمش اول ابتداییش گفته بوده تو 25 سال سابقه تدریسم تاحالا کسیو به با استعدادیش ندیدم !!!!!! اونوقت میگی از اول دبیرستان ؟!!!!!!!!! اینا آدمای نابغه ای ان !!! خاصن اصلا !!!! وگرنه آدم عادی فکر نکنم اینجوری درصد بیاره !!!!! من که باور نمیکنم .....
بعضیا خاصن ولی نه همه برترا ما به کسایی که از ما برترن میگیم نابغه چرا؟چون اونا بیشتر از ما از موقعیت مغزشون استفاده میکنن وکشش مغزشون که ماهم داریم بهترین بهررو میبرم چون لولشون از ما بالاتر میره میگیم بهترن..
دوست عزیز بزرگشون نکن من بچه بودم سه سالم بود 450 تا کلمه بلد بودم پس استعداد خاصم ؟ نه خیر
شما میگی ابتدایی من میگم راهنمایی بودم معلم سه سال همیشه به مادرم می گفت این زبانش از منم بهتره عالیه بی نظیر هست
ولی کنکور زبان چقدر زدم ؟ صفر در صد
استعداد یک پشت کار 10000000000000000000000000000000
استعدادی وجود نداره همش چرت و پرت این روزا همه نون تلاش و پشت کار می خورن نه استعداد
مسی و رونالدو دو نمونه بارز نقض کننده کلمه استعداد هستن و اثبات پشتکار
اون کسی که رتبه شده یک سال مثل من و شما اینجا تو انجمن ولو نبوده
زحمت کشیده وقت گذاشته پول هم خرج کرده شده ر تبه برتر !!!
به خاطر این که سرور هاشون هنگ نکنه و سایت نابود نشه
یه ساعت دقیق میگن که خیلیا بیخیال باش ن تا اون موقعه
بعدش یه روز قبلش مثل ساعت 10 11 میزارن رو سایت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)