رتبه ام بهتر از تخمین ها میشود
رتبه ام بدتر از تخمین ها میشود
نظری ندارم!
الان من دقيق نفهميدم هدف از اين تاپيک چي بود؟!
بعدشم لحظه به لحظه با موضوعي پيش ميرن که هر لحظه يه اتفاقي امکان داشته باشه بيوفته! تا اعلام نتايج که اتفاقي نميوفته برادر!
در نتيجه اين تاپيکم به اسپم کده تبديل ميشه و چه بسا استرس بچه ها رو الکي بالا ببره و باعث بشه بعضا راست يا دروغ بيان اينجا درصدايي اعلام کنن که روحيه بچه ها رو خراب کنه.
run forrest runnn
ویرایش توسط m.a_935267 : 19 تیر 1394 در ساعت 22:19
من گ از وقتی خبرو دیدم استرس گرفتم
همش میترسم یه چیزی بشه محرومم کنن
اخه من دو تا کارت زده بودم یکیشو موقع ورود به خوزه پاره کردم ریختم تو سطل اشغال میترسم دست کسی بیوفته فضولی کنه یا مسیولان حوزه دیده باشنش محرومم کنن
کلا استرس گرفتم
امیدم عمران امیر کبیر بود اما با این سنجش اخری بوعلی
امیدم عمران امیر کبیر بود اما با این سنجش اخری بوعلی
برای انتخاب رشته محاله با داشتن شماره داوطلبی انتخاب کنی.
کد رهگیری هم حتما باید باشه. سال کنکور قبلیم یکی از بچه های فضول از همه زودتر رفته بود شماره داوطلبی و ... من رو از رو صندلیم نوشته بود. می ترسیدم انتخاب رشته هم بکنه!
ولی وقت انتخاب رشته دیدم فیلدهای بیشتری باید پر کنی که با داشتن شماره داوطلبی و شماره شناسنامه کافی نیست
نگران نباش!
تازه انتخاب رشته هم برات بکنن. تایید هم بشه. شما طی یک نامه به سازمان سنجش انتخاب رشته درست رو پست کن با اثر انگشت. اونا برات درست میکنن. اینکارو بچه های ما واسه انتخاب رشته ارشد کردن سنجشم براشون اولویتها رو تغییر داد. به همین سادگی
من نمی دونم امسال دیر شروع کردم چون دانشجو بودم فقط امیدوارم زیر 5000 منطقه 1 بشم حداقل امیدی برای بین الملل داشته باشم
اگر نه که استارت بزنم برای سال بعد
اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)