الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
اصلا نمیشه کلی گفت، دیسک با دیسک خیلی فرق داره ( بستگی داره به میزان شدت دیسک ، تعداد مهره های درگیر و ... )
شما باید با پرس و جوی زیاد ! یکی از پزشکان عضو در کمسیون پزشکی رو پیدا کنین
اون هم در معاینه اول مستقیم به شما نخواهد گفت معاف میشین یا نه ! باید با یه حالت التماس گونه ازش جواب بگیرین!
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
بیشتر بستگی به محلی داره که توش خدمت میکنین. که بین 5 تا 9 میلیون معمولا حقوق ماهانه شه.
هرچه منطقه محروم تر به 9 میلیون نزدیک تر.
دوستان اصلا نگران طرح نباشین. شما 2 سال میرین تو منطقه محروم در مجموع با پایه حقوق 5 میلیون تومن حدود 120 میلیون در میارین . یعنی پولی که مثلا یه مرزبان تو 6 سال درمیاره. بعدشم که طرحتون تموم شد میتونین تو یه شهر کوچیک مطب بزنین و یا دوباره داوطلبانه برین تو منطقه محروم با پایه حقوق 8 میلیون تومن و فرض کنین 5 سال کار کنید نزدیک به 500 میلیون در میارین. که اون موقع تقریبا 33-34 سال سن دارید با 600 میلیون سرمایه و با خیال راحت برگردید شهرتون و یه مطب بزنید و قانع باشید و زندگی راحتی برای خودتون و خانوادتون فراهم کنید.(شما با مدرک عمومی هم روزی 5 تا مریض ویزیت کنید نزدیک ماهی 3 میلیون رو با خیال راحت دارید.)
خلاف قوانین
ویرایش شده.
دوست عزیز شما که میری طرح و اینجوری حساب کردین تو دوره طرح از چی تغذیه می کنین؟ هوا؟ با توجه به اونکه شرط حکم میکنه با اون سن تشکیل خانواده هم بدین.پس به کل این میزان سرمایه ای که تو ذهنتون درست کردین بزارین کنار چون با توجه به شرایط زندگی و تورم ها چیزی برای پس انداز نمی مونه.زندگی تو مناطق محروم و دور افتاده به اندازه کافی سخت هست که کسی برنگرده سمتش.برای مطب زدن هم اینقدر خوش خیال نباشین که طرح تموم شد اجازه مظب دارین.این خبرا نیست
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
دو نوع معافیت پزشکی داریم.نوع اول که پزشکی هایی شامل چشم و عمل کمر و ... این هاست که کارت معافیت سبز به شما میدن که هیچ فرقی با کارت دیگه نداره و مشکلی هم براتون ایجاد نمی کنه.من خودم معافیت پزشکی چشم دارم.همه کارم باهاش کردم.نوع دوم کارت معافینه که برای بیماری های روانی و اعصاب و مشکلات صرع و ... این ها میدن که رنگ اون کارت قرمزه.این کارت معافیت ایجاد محدودیت تو خدمات دولتی می کنه
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)