سلام.درتاپیکهای مختلف در مورد کتابهای مشاوره ای توضیح داده شده ولی نظرات مختلف و گیج کننده است.لطفأ در مورد کتابهای مشاوره ای که خودتون تجربه کردید نظر بدید و اگه ممکنه از صفحات هم عکس بذارید تا نظرات یکجا و کامل باشه.
سلام.درتاپیکهای مختلف در مورد کتابهای مشاوره ای توضیح داده شده ولی نظرات مختلف و گیج کننده است.لطفأ در مورد کتابهای مشاوره ای که خودتون تجربه کردید نظر بدید و اگه ممکنه از صفحات هم عکس بذارید تا نظرات یکجا و کامل باشه.
کتاب مشاوره» کنکور و خدایی ک در این نزدیکیست
دفتر برنامه ریزی» تاکتیک گاج (من همه دفتر برنامه ریزیا رو دیدم این از همه بهتر بود ب نظرم)
این عکس فهرست کنکور و خدایی ک در این نزدیکیست
اینم عکس جدول یه روز تاکتیک (البته جداول مختلفی داره هفتگی ماهانه روزانه جمع بندی آزمون و ....) این یه جدول روزانشه هر صفحه هم برا ٢روزه..
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
این حرفتو کاملا قبول دارم برا همین با مشاور گرفتن مخالفم...
ولی قبول کن که باید ی سری چیزا رویکی بهت بگی مثلا شیوه برنامه ریزی یا درمورد خواب یا مثلا استرس...
اینکه یکی مثل روبات بهت برنامه بده بگه فلان ساعت تا فلان ساعت فلان درسو بخون کاملا اشتباهه چون باید خودت این برنامه رو بریزی
اما ی سری چیزا درمورد درس خوندن یا هرچیز دیگه ای هست ک تو نمیدونی و باید یکی بهت بگه...
سلام
فرمایش شما هم کاملا محترمه اما مسائلی مثل اضطراب و خواب فرد میتونه خودش حلش کنه مثلا اضطراب قبل از امتحان به دو قسمت تقسیم میشه یکی که اصلا نخونده و یکی که کم خونده و این اضطراب با کمی بیشتر درس خوندن حل میشه و یا مسئله ی خواب برای خواب شب امتحانات خودش میتونه تنظیم کنه و از چند روز جلوتر تمرین کنه تا به خواب تنظیم شده ی خودش عادت کنه و برای برنامه ریزی هم فکر میکنم که خودت داری جواب خودت رو میدی و برای درس خوندن که ادم باید یه سری موارد رو بدونه - اون فرد با کمی سرچ تو نت و کمی تحقیق و کمی وقت گذاشتن میتونه از اون موارد هم اطلاع داشته باشه
امیدوارم که منظورم رو خوب رسونده باشم و شما هم متوجه منظورم شده باشید
موفق و موید باشید
نماز و روزه و عبادت هایتان قبول باشه
خدانگه دار![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام.ببخشید میشه در مورد تاکتیک گاج بیشتر توضیح بدین؟
بین این دفتر با دفتر برنامه ریزی کانون و همراه من کدوم رو میپسندید؟
راستی این دفتر طوری هست که امروزبرای فردا پیش بینی کنی که میخوای چقدر بخونی؟
ببخشید این قدر طولانی شد اخه یه هفته هست میخوام دفتر برنامه ریزی بگیرم ولی دو بشکم.![]()
بهترین دفتر برنامه ریزی یه سررسید سادس
میتونی همه چی رو با نظم دلخواه خودت توش بنویسی
و اینکه یه دفتر خاطرات خوب هم از سال پر فراز و نسیب کنکورت خواهی داشت در انتها
توی کتاب های مشاوره ای هم اکثرا چیز خاصی نمیگن
همش تکرار مکررات
این انتشارات تخته سیاه کلا فایده ی کتاباش پر کردن رزومه ی مولف هاشونه...(در جواب اون عزیزی که کتاب آقای سرورپور رو معرفی کردن)
سال کنکور وقت خوندن این چیزا نیس
البته به نظر من
When will those dark clouds all disappear
خوب مشکل اصلی اینجاست که نمیتونی به چیزایی که تو نت گفته اعتماد کنه چون مثلا من که هیچی از برنامه ریزی بارم نیست برم تو یه سایت روش برنامه ریزی از خودم بنویسم
برای اینکار باید ب مشاور مراجعه کرد ک اوناهم خدا تومن پول میگیرن پس میمونه این کتابای برنامه ریزی که قابلاعتمادتر هستند...
من یه روز رفتم یه بانک کتاب کل دفترای برنامه ریزی از همه انتشاراتی ها رو دیدم
همه عین کانون بودن با یسری تغییرات جزئی
اما تاکتیک گاج کلا سیستمش فرق میکنه...
مثلا درمورد روزانش همونطور که تو عکس میبینی ٢تا جدول داره برا هرروز ک بالایی برنامه ریزییه ک از قبل میکنی ک امروز چه کارایی میکنی (شامل خواب و فیلم دیدن و اینا هم میشه)
جدول پایینی فقط درسیه که ساعات تست و مطالعتو وارد میکنی.
علاوه بر اینا جدول هدفگذاری هفتگی ماهانه فصلی و سالانه هم داره
برا هرکدوم یه هدف گذاری داره یه ارزیابی
خودت باید بری کتابفروشی ببینی...
همین کتابایی که شما میگید ممکنه توسط افراد بی سواد اما یه خورده پولدار نوشته شده باشه یا به قول شما از خودش یه چیزایی تو کتاب مینویسه که وقتی کتاب منتشر از اون کتاب فقط پول در بیاره
منظورم از یه خورده پولدار اینکه فقط بتونه پول چاپ و نشرشو بده
چه بسا روز به روز کتاب هایی منتشر شده که با اسم های متفرقه هستند!!!
Cyrus The Great
این کتابی که من میگم مولفش ایمان سرورپوره که جمعه ها میاد تو فرصت برابر خودم دیدم برنامه هاشو و میدونم که چرت و پرت نمیگه..
درضمن من گفتم کتاب کاملا قابل اعتماد نیست ولی خـــــــــیلی از مشاوره های تو نت بهتره...
ولی بازم کسی اگه فکر میکنه پتانسیلشو داره و اطلاعاتش ب قدر کافی بالاست و درست هم هست کتاب براش هزینه اضافست...
Cyrus The Great
کسی دیگه ای نظری نداره؟اگه میشه بقیه هم نظراتشون رو بگن تا بتونیم به نتیجه گیری بهتری برسیم.
بازم ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)