پاک شد
سلام
هرچیزی امکان داره در این دنیا اتفاق بیوفته و برداشت هر کس هم به نظرم به درکی که از خدا داره بر میگرده
من دوتا نظریه در این رابطه دارم:
۱-در عوالم بالا بعضی وقتا اختلالاتی به وجود میاد و نتیجه اش هم همین اتفاق میشه
۲-شاید خدا هدف خاصی از این کار داشته باشه
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
بچه ها این بحث خوب و جالبیه .. با اسپم خرابش نکنیم
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
خب جهت رفع اسپم من یه سری کتاب خوندم یا تو سایت خارجی سر بزنید تجربه شون متفاوت تره از چیزی که ما تحت زندگی پس از مرگ و انتظاراتی داریم
اکثرا به احساس سبک بالی -صعود-تونل نور - یا شناور شدن روی جسم(این مشابه با نظریات خودمون) اشاره دارن
درواقع کسایی که بودن چند روز تو سردخونه هم بودن میگن که با روحمون به کان یا اشخاص مورد علاقمون رفته ولی خب ما از همون شب اول منتظر سوال و جواب عذابیم
البته اکثریتی که من خوندم خیلی کوتاه بوده زمانی که به اصطلاح مرده بودن
البته من این حرفا حدودا واسه 10-8 سال پیشه که متافیزیک و...برام جالب بود و منابعو یادم نیست همون زمانم توجهه من رو مسائل دیگه بود تا این چون واقعا تو این مورد انقدر این اتفاق شوکه کننده و البته غیر قابل اثباته که نشه بر اساس اون نتیجه حالا تا درصدی قطعی انجام بدی
تجربه اش رو پدر بزرگم داشته....یه داستان جالبی هست....
اون برای یک ساعت میمیره....و وارد یه دنیای دیگه میشه....پیمونه هایی رو میبینه که بعضی ها پر...بعضی ها نصفه...بودن...و صدای قطره های آب رو میشنیده...
آل...جن ...تمام موجودات ماورایی رو به عینه دیده....وصدا میشنوه....یه صدا که میگه: مگه من نگفتم برو فرهاد رو بکش...پس چرا اینو کشتی؟؟؟
دوباره یه صدا میگه این فرهاده....
ندا میاد من فرهاد کناری رو گفتم..نه این!!!
پدر بزرگ زنده میشه....یک ربع بعد در خونه زده میشه....خبر مرگ فرهاد همسایه ی دیوار به دیوار پدربزرگم رو میدن....
من مطمئن نیستم...ولی خودش تعریف کرد!!!!
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)