سلام بچه ها شبتون بخیر
من امروز پیج اینستاگرامم رو پاک کردم .. یه جدید درست کردم اما بعد چند ساعت .. یه صفحه باز شد که شماره ی موبایل واسه تایید هویت میخواست ...
شمارمو دادم اما هرچی منتظر شدم هیچ تکستی نیمد که توش کُدی باشه .. یه بار بهم زنگ زد اما قطع شد و نتونستم کد رو بنویسم.
بعد یادم اومد قبلا به چشمم خورده بود تو تاپیکای مختلف که بچه ها هم همین مشکل رو دارن و نتونستن حلش کنن ..
اول خواستم بیخیال شم بعد گفتم بذار یه نگاه بندازم تو نت ببینم کسی راه حلی چیزی داره
داشتم میگشتم که یه لینک پیدا کردم ...
یه سایتی هست که توش یه سری شماره از کشور های مختلف هست ، شما یا هرکسی ( من جمله فیسبوک ( صاحب اینستاگرام) ) میتونین به این شماره ها اس ام اس بفرستین .....
بعد اس ام اسی که فرستاده شده تو این سایت نشون داده میشه ...
از اونجایی که واسه شماره های ما کدی فرستاده نمیشه ...
من امتحان کردم، از این سایت یکی از شماره هارو باز کردم ، به جای شماره ی خودم اون شماره ای ک بالای صفحه هست رو وارد کردم تو اینستاگرام ، و صفحه ای که باز کرده بودم ـو Refresh کردم...
دیدم یه اس ام اس از فیسبوک برای اون شماره اومده که توش کد اینستاگرامه ، وارد کردم و قبول کرد و دیگه با اون ارور مواجه نشدم !
ولی خُب به جای شماره ی خودم الان این شماره ی خارجی تو پیجم هست ، که فکرم نمیکنم نیازی به شماره داشته باشیم اصلا ..
خلاصه که من امتحان کردم و جواب گرفتم ، میتونین فعلا واسه باز شدن پیجتون از این راه استفاده کنین تا وقتی که مشکل اینستاگرام حل بشه و بتونین شماره خودتون رو ثبت کنین .
اینم سایت :
Receive SMS Online for FREE and with NO Registration