سوال : در صفحه ی یک مثلث چند نقطه می توان یافت که از اضلاع یا امتداد آن ها به یک فاصله باشند ؟! ( کنکور تجربی )
الف) صفر
ب) یک
ج) سه
د) چهار
ویرایش : جواب رو اکثرا گفتن ، توی پست 5 سوال رو یکم سخت تر مطرح کردم . حتما بخونین .
سوال : در صفحه ی یک مثلث چند نقطه می توان یافت که از اضلاع یا امتداد آن ها به یک فاصله باشند ؟! ( کنکور تجربی )
الف) صفر
ب) یک
ج) سه
د) چهار
ویرایش : جواب رو اکثرا گفتن ، توی پست 5 سوال رو یکم سخت تر مطرح کردم . حتما بخونین .
ویرایش توسط S I N A : 17 تیر 1394 در ساعت 12:54
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
عه
خیلی زرنگین نامردااااااااا
خوب بیاین یکم باحال ترش کنیم .
اگر اون سه نقطه خارج از مثلث رو A و B و C در نظر بگیریم و نقطه داخل مثلث رو M ،
M چه نقطه ای است ؟!
الف) همرسی نیمساز ها ی مثلث ABC
ب) همرسی عمود منصف ها مثلث ABC
ج ) همرسی ارتفاع ها مثلث ABC
د) همرسی میانه ها مثلث ABC
اینو خودم طراحی کردم . ببخشید اگر صورت سوال رو درست حسابی ننوشتم
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
نه دیگه ...
هند هم نیست من هر سوالی میپرسم با اعتماد بنفس بالا جواب میدین
جواب 4 نمیشه . نوع مثلث هم مهم نیست چون جواب کلی رو میخوایم .
یک توجیه ( شایدم توجیح ) :
1- نقطه همرسی عمود منصف ها از سه راس مثلث به یک فاصله است و مرکز دایره محیطی آن است.
2- نقطه همرسی نیمساز ها از سه ضلع مثلث به یک فاصله است و مرکز دایره محاطی داخلی آن است .
3- مرکز ثقل مثلث یا درستش مرکز وار که میشه همرسی میانه ها و هیچ رابطه ای با فاصله از اضلاع و رئوس نداره
پس سوال اولی که پرسیدم به نیمساز ها ربط داشت نه میانه ها
معلوم شد شانسی ج داده بووودین
سلام
اینایی که گفتین خیلی مفید بود ولی مطمئنین این در سطح کتاب درسیه ؟ از موقعی که از کتاب هندسه 1 تو کنکور تجربی سوال طرح شده من ندیدم از دایره محاطی داخلی سوال بدن
بیشتر به میانه و ارتفاع و زوایای مثلث تازه اونم توی حالتای خاص قائم الزاویه ، متساوی الساقین و متساوی الاضلاع گیر دادن اگر بخوایم مطالب هندسه اقلیدسی رو ادامه بدیم به جاهایی میرسیم که دیگه اصلاً در حد دبیرستانم نیستا من چون به هندسه خیلی علاقه داشتم بیشتر مطالعه می کردم ولی به نظرم همون مطالب کتاب درسی همچنان پاسخگوی سوالات کنکور تجربی هست البته در سوالات طرح شده برای کنکور ریاضی نه !
دو دایره داریم نسبت به مثلث یکی محیطی یکی محاطی
دایره ی محیطی یعنی رئوس مثلث روی محیط دایره قرار دارن و مرکز دایره از رئوس به یک فاصله است
سه مثلث متساوی الساقین و هم راس تشکیل شده و اگر ارتفاقع سه مثلث رو رسم کنیم در واقع عمود منصف های اضلاع را راسم کرده ایم
پس تلاقی عمود منصف های یک مثلث مرکز دایره ی محیطی است
حالا دایره ی محاطی
طبق هم نهشتی دو مثلث تشکیل شده خط ao نیمساز زاویه a است و به طور مشابه برای زوایای دیگر و به همین فرم برای نیمساز های خارجی مثلث با اطلاعات هندسه 1 قابل اثبات است
الا بذکر الله تطمئن القلوب
اینم یک پاسخ خلاصهاین 4 نقطه (3تا قرمزا و یکی آبیه) در شکل پاسخ سوال اولن که فاصلشون از خود سه ضلع یا امتدادشون یکسانه اون نقطه داخل مثلث (I) رو بهش می گن مرکز دایره محاطی داخلی مثلث که محل برخورد نیمساز های داخلی مثلثه اینم پاسخ سوال دوم و اون 3 تا نقطه خارجی (Jها) هم بهشون می گن مراکز دوایر محاطی خارجی مثلث ولی بازم اینا هیچ کدوم تو کتاب هنسه 1 نیست من نفهمیدم دوستان چجوری از کتاب پاسخ این دو سوال رو برداشت کردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)