خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

راهنمایی برای امتحان نهایی 95

سلام ، این تاپیکو واسه دانش آموزایی باز کردم که مثل خودم امسال میرن سوم تجربی یا ریاضی فرقی نداره و خواهش میکنم از اونایی که معدل نهایی 94 شون خوب بود بیان راهنمایی کنن ممنون میشم بیایید راهنمایی کنید خواهشا جواب بدین چون مهمه !!

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نیست?

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب امتحان نهایی معلومه دیگه باید متن کتاب درسی رو کاملا دقیق بخونی و امتحان نهایی های سال قبل رو هم کار کنی . از اول سال فقط به فکر تسلط کامل بر روی کتاب درسی باش

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bm3 نمایش پست ها
      خب امتحان نهایی معلومه دیگه باید متن کتاب درسی رو کاملا دقیق بخونی و امتحان نهایی های سال قبل رو هم کار کنی . از اول سال فقط به فکر تسلط کامل بر روی کتاب درسی باش
      اونو خودم میذونم ولی امسال امتحان نهایی کلا عوض شد و مثه سالهای قبل سوالاش تکراری نبود و سختتر بود واسه این میگم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobin9898 نمایش پست ها
      اونو خودم میذونم ولی امسال امتحان نهایی کلا عوض شد و مثه سالهای قبل سوالاش تکراری نبود و سختتر بود واسه این میگم
      اره خب تاثیر معدل که در کنکور میاد باید سخت تر بشه ، ولی خب هیچوقت تسلط بر کتاب درسی رو فراموش نکن ... واسه اینکه قوی تر بشی میتونی کمک درسی هم بگیری و باهاش کار کنی اما تست زیاد موافق نیستم نباید سال سوم بری سمت کنکور و تمام تمرکزت رو نهایی باشه . کتاب هایی مثل گاج هر ساله یا گل واژه میتونی استفاده کنی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کاربر ngn{که کاربر همین سایت نیز می باشد} معدلشون شده بود 19.80 فقط کتاب درسی رو خونده بود.با تشکر

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سوال های سال قبل رو حتما حتما کار کنید .
      انتشارات بنی هاشمی همه سال ها رو جمع کرده، خیلی هم تر تمیزه پیشنهاد میکنم استفاده کنید.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کتاب کتاب کتاب + سوالات سالای قبلی
      کتاب درسی رو ول کردم فیزیک و هندسه 7 شدم
      بعد جلسه فقط خودمو مقصر میدونستم نه طراح رو ...صد تا کتاب آموزشی ریختم جلوم ولی دریغ از این که مهم کتاب درسیه

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobin9898 نمایش پست ها
      سلام ، این تاپیکو واسه دانش آموزایی باز کردم که مثل خودم امسال میرن سوم تجربی یا ریاضی فرقی نداره و خواهش میکنم از اونایی که معدل نهایی 94 شون خوب بود بیان راهنمایی کنن ممنون میشم بیایید راهنمایی کنید خواهشا جواب بدین چون مهمه !!
      امتهان نهایی یک امتحان استاندارد خیلی اسون تر از کنکوره که برای شما خیلی تاثیر دارد

شما باید در طول شال علاوه بر خواندن تشریحی به بررسی و حل تست هم بپردازید و به بهانه ی انتحانات نهایی سال سوم خودتون رو هدر ندید

امتحاناتتون رو بخونید و تست کار کنید که مطمعن باشید نمره کتبی شما هم عالی خواهد شد

موفق باشید
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اول سوالات امتحان نهایی رو بررسی کن.
      بعد که با فرم سوال ها آشنا شدی شروع کن به خوندن کتاب.کتاب رو کامل بخون.کامـــــــــــــــــ ــــــــــــــــل بخـــــــــــــوننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نن
      بعدش 20 نهایی!تمام!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)