سلام ، این تاپیکو واسه دانش آموزایی باز کردم که مثل خودم امسال میرن سوم تجربی یا ریاضی فرقی نداره و خواهش میکنم از اونایی که معدل نهایی 94 شون خوب بود بیان راهنمایی کنن ممنون میشم بیایید راهنمایی کنید خواهشا جواب بدین چون مهمه !!
سلام ، این تاپیکو واسه دانش آموزایی باز کردم که مثل خودم امسال میرن سوم تجربی یا ریاضی فرقی نداره و خواهش میکنم از اونایی که معدل نهایی 94 شون خوب بود بیان راهنمایی کنن ممنون میشم بیایید راهنمایی کنید خواهشا جواب بدین چون مهمه !!
خب امتحان نهایی معلومه دیگه باید متن کتاب درسی رو کاملا دقیق بخونی و امتحان نهایی های سال قبل رو هم کار کنی . از اول سال فقط به فکر تسلط کامل بر روی کتاب درسی باش
اره خب تاثیر معدل که در کنکور میاد باید سخت تر بشه ، ولی خب هیچوقت تسلط بر کتاب درسی رو فراموش نکن ... واسه اینکه قوی تر بشی میتونی کمک درسی هم بگیری و باهاش کار کنی اما تست زیاد موافق نیستم نباید سال سوم بری سمت کنکور و تمام تمرکزت رو نهایی باشه . کتاب هایی مثل گاج هر ساله یا گل واژه میتونی استفاده کنی
کاربر ngn{که کاربر همین سایت نیز می باشد} معدلشون شده بود 19.80 فقط کتاب درسی رو خونده بود.با تشکر
سوال های سال قبل رو حتما حتما کار کنید .
انتشارات بنی هاشمی همه سال ها رو جمع کرده، خیلی هم تر تمیزه پیشنهاد میکنم استفاده کنید.
کتاب کتاب کتاب + سوالات سالای قبلی
کتاب درسی رو ول کردم فیزیک و هندسه 7 شدم
بعد جلسه فقط خودمو مقصر میدونستم نه طراح رو ...صد تا کتاب آموزشی ریختم جلوم ولی دریغ از این که مهم کتاب درسیه
امتهان نهایی یک امتحان استاندارد خیلی اسون تر از کنکوره که برای شما خیلی تاثیر دارد
شما باید در طول شال علاوه بر خواندن تشریحی به بررسی و حل تست هم بپردازید و به بهانه ی انتحانات نهایی سال سوم خودتون رو هدر ندید
امتحاناتتون رو بخونید و تست کار کنید که مطمعن باشید نمره کتبی شما هم عالی خواهد شد
موفق باشید
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
اول سوالات امتحان نهایی رو بررسی کن.
بعد که با فرم سوال ها آشنا شدی شروع کن به خوندن کتاب.کتاب رو کامل بخون.کامـــــــــــــــــ ــــــــــــــــل بخـــــــــــــوننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نن
بعدش 20 نهایی!تمام!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)