همانطور که گفتم از سال 90 درس به درس شد دقیقا یادمه!!!!!
ثانیا درس به درس با معدل چندان تفاوت نداره چون کسی که مثلا معدلش 15 هستش یک سری از دروس رو بالاتر از 15 شده و یک سری دروس رو کمتر از 15 پس چه درس به درس باشه چه معدل تأثیرش تقریبا یکسانه
ثالثا بنده نمیخوام تأثیر معدل رو انکا ر کنم بلکه میگم تأثیرش اونقدر نیست که نشه جبران کرد همین
رابعا کی گفته هر کی تشریحیش ضعیفه تستشم ضعیفه ؟ خود من تشریحیم افتضاح افتضاحه ولی تستم اینقدر قویه که اگر به زبون ژاپنی هم باشه میتونم پاسخ بدم
ویرایش توسط sardare azmoon : 16 تیر 1394 در ساعت 00:52
گلم ، از سال 93 تاثیر معدل بصورت مستقیم در اومد ... پیش از اون تاثیر معدل به صورت مثبت بود .... این دو تا از زمین تا آسمون تفاوت دارند .... دوستانی که معدلتون پایینه(البته از دید خودتون) قطعا می تونید به اون چیزی که می خواید برسید ولی همون طور که می دونید باید تلاش بیشتری به خرج بدید ... کسی که فکر می کنه که با معدل پایین نمی تونه به اون چیزی که می خواد برسه در حقیقت داره خودش رو گول میزنه و از زیر بار مسئولیتش به این بهانه شانی خالی می کنه ... اسیر نفستون نشید ... موفقیت از آن شماست ... موفق و موید باشید .
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
بله بر منکرش لعنت ... ولی دقیقا نمی توان گفت که معدل 15 ، 1000 تا از تراز رو کم می کنه ... صحبت کردن در این باره با این اطمینان بدون دسترسی به منابع مربوطه زیاد صحیح نیست ... اما در این که این معدل با تلاش بیشتر قابل جبران هست شکی نیست ... ممنون از تایپیکی که زدید ... موفق و موید باشید گلم ...
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
بنام خدا
من نمره هام اینطوری
فیزیک 20 و ریاضی 20 و عربی 20 و دینی 20 و ادبیات 20 و زبان فارسی 19.75 و زبان انگلیسی 19.75 و زمین 19.75 و زیست 19.5 . شیمی 18.5 ( البته به این اعتراض دادم مطمئنم به امید خدا بالا 19 میشه ) معدلم رو حساب کردم 19.70 میاد حالا میشه با این نمره ها به تک رقمی امید داشت . البته شیمی را بالا 19 فرض کنید . واقعا هم روحیم بالاس می خواستم مطمئن شم
البته بدون منبع این حرف رو نمیزنم اصول کلی در تراز بندی هست که به وسیله اون میشه فهمید معدل چقدر تراز داره وقتی تراز معدل 5250 باشه محال ممکنه معدل 15 بیش از هزار تا ( با یک خورده این ور و اونور ) کم کنه ضمن اینکه من در آز مون های سنجش شرکت میکردم که در اون سال ها بر اساس تراز سال قبل نمره ها رو ردیف میکرد , و با دیدن اون ها قشنگ قلق تراز بندی دستت میاد ضمن اینکه همین الان در ساییت سنجش سرو لینکی هست برای تخمین رتبه ارشد ( در ارشد هم معدل 20 درصد تأثیر داره ) و این نرم افراز دقیقا بر اساس کنکور سال قبل تراز میده ( کاملا دقیقه بنده کارنامه خودم رو زدم و دقیقا تراز رو درست داد ) بنده همین الان با درصدهای مشابه با معدل 15 و 20 مقایسه کردم و دقیقا 500 تا تراز فرق داشت ( البته با تأثیر 20 درصدی )
ببخشید من با معدل 13 که همه درسارو 13 شدم بجز ریاضیم 10 ادبیات16 عربی15 دینی 19 زبان11 میتونم زیرصد بیارم؟؟؟اگه درصدای تک رقمیو بزنم چی؟؟؟مرسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)