ضدحال یعنی هر روز یه کاری رو با شوق و ذوق زیاد انجام بدی ولی یه روزی مثل امروز بیاد که دست و پاتو ببنده کلا محدود بشی:yahoo (21):
(خودمم نفهمیدم چی گفتم :yahoo (21): )
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
یعنی وقتی کلی برنامه ریختی بیای نت بری اینجا اونجا
بیای ببینی نت قطعه
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
ضد حال یعنی تو دوست داشتنی ترین لیوانی که همیشه توش قهوه و چای میخوری مامان بزرگت دندون مصنوعی هاشو بذارهبالا تر از این ضد حال داشتیم؟
ضدحال يعني وقتي منتظر فيلم مورد علاقت هستي برق بره!!ضدحال يعني قبض تلفن بياد....... تومن!ضدحال يعني با نمره...افتادن!ضد حال يعني يه مانتو خوشگل بخريهمون روز اول گير کنه به صندلي پاره بشه!ضدحال يعني بعد اينکه کلي کلاس زبان بياينمره زبانت بشه...!!!ضدحال يعني صبح روزي که با دوستات ميخواي بري کوه بارون بياد!!ضدحال يعني سلام کني جوابتو ندن!ضدحال يعني عينکت سر جلسه امتحان بيفته زمين بشکنه!ضد حال يعني سر جلسه امتحان خودکارت تموم بشه!ضدحال يعني تاکسي سوار شي وسط راهبنزين تموم کنه!ضدحال يعني دفترچه تلفنتو گم کني!ضدحال يعني يک قدمي خط پايان مسابقهدو به زمين بيفتي و آخربشي!ضدحال يعني روز آخر خدمت سربازي اضافه خدمت بخوري
ببخشیدا نمیدونم مشکل از چیه ولی
ضد حال یعنی پست گذاشتن تو اینجا اخه آدم هی مینیویسه مینیویسه اخر سری هنگ میکنه اخر سری صفحه بسته نیشه حالا بیا دوباره تایپ کن البته از گوشیم نیست چون با تب لت هم امتحان کردم
ویرایش توسط Fa¡ryTale : 08 تیر 1393 در ساعت 19:33
وقتی که می فهمی تا الان در مورد یکی بدجور قضاوت کردی و چقدر آزارش دادی و اون چقدر نجیبانه سکوت کرده و هیچی نگفته...
Lady in Red
ضد حال اینکه چن ساعت بشینی تا یه فیلم دانلود شه بعد تا 1 دیقه مونده به این که کامل دان شه یهو مودم قاطی کنه![]()
ضدحال یکی این که نهار مهمون داشته باشین و بعد اون غذا رو به تو سپرده باشن
و هیچی دیگ اخرش ببینی ذغال از اب در اومده :yahoo (4):
( اخه چرا به کسی غذا می سپرین ک از اشپزی چیزی تو کتس نمیشه )
( هاااا چرا )
جونی نیست
انگار نوری نیست
جونی نیست
انگار نوری نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)