خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      بله داداش چرا مفید نباشه... اول پرسمان رو خوب خوب کار کن بعد برو سراغ الگو... مطمنم باش اگه پرسمان رو واقعا خوب کار کنی و از سر هیچ سوالیش نگذری توی حل تست های الگو انچنان به مشکل بر نمی خوری ...
      چون سوالات ریاضی تجربی انچنان سطح بالا نمیدن و در حد امتحان نهایی هست

sent from my asus zenfone2
      اگه در حد امتحان نهاییه چرا میانگین صد نفر اول کشور 60 درصده؟ اینطوریا هم که فکر میکنید نیست..

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      چرا فکر میکنید مثلا 2 تا کتاب بخونید داناییتون بالاتر میره؟
      هر کتابی به تنهایی کفایت میکنه که فروش داره دیگه
      من از میکرو گاج نسبت به سایر کتابا راضی تر بودم
      میکروگاج که اموزش نداره چه جوریا اموزشو برطرف کردین؟

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbzq نمایش پست ها
      میکروگاج که اموزش نداره چه جوریا اموزشو برطرف کردین؟
      توی ریاضی آموزشم رو توی خود تست برطرف میکردم..یعنی مثلا اگه قرار بود تصاعد رو بخونم و خلاصه برداری کنم.10 تا تست تیپش رو یادداشت میکردم که حاوی تمامی نکات بودش..ولی میکرو گاج یه درسنامه مختصرم اول هر مبحث داشتا که 2 تا مثالم توی هر کادرش حل کرده بود

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      اگه در حد امتحان نهاییه چرا میانگین صد نفر اول کشور 60 درصده؟ اینطوریا هم که فکر میکنید نیست..
      دختر عموی بنده رتبه زیر ۵۰۰ سراسری پزشکی شیراز می خونه... سال ۹۱ قبول شدن... ریاضی و فیزیک رو از پرسمان خوندن و یه دانش اموز متوسط هم بود ریاضی رو ۶۵ درصد و فیزیک رو ۷۰ زد وضع مالی خوبیم نداشت بخاد کتاب دیگه ای بگیره

به قول خودش ... خدا کنه ادم درس خون باشه منبع و کتاب های کلفت کلفت مهم نیس

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      دختر عموی بنده رتبه زیر ۵۰۰ سراسری پزشکی شیراز می خونه... سال ۹۱ قبول شدن... ریاضی و فیزیک رو از پرسمان خوندن و یه دانش اموز متوسط هم بود ریاضی رو ۶۵ درصد و فیزیک رو ۷۰ زد وضع مالی خوبیم نداشت بخاد کتاب دیگه ای بگیره

به قول خودش ... خدا کنه ادم درس خون باشه منبع و کتاب های کلفت کلفت مهم نیس

جمله آحرتون رو خیلی قبول دارم اما نکته مهم اینه که کنکور 93 و 94 ریاضی خیلی دشوارتری نسبت به 91و92 داشتن..کنکور امسالم البته به همه ثابت کرد که باید درس رو فهمید و هیچ کتابی نمیتونه کمک کنه واقعا ولی خب از اونجایی که کنکور تبدیل شده به یک سنت ملی در کشور ما هر کی کتاب نخونه به این باور میرسه که من قبول نمیشم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن