الا بذکر الله تطمئن القلوب
مرسی که ما جزوشون نیستیم
ینی خیلی خراب کردم؟اصن ما رو قابل نمیدونن چرا؟
بچه ها فدا سرتون نباشه غمتون![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
سلام از دوستان کسی هست که بدونه محل آزمون دقیقا کجاست؟ با من هم تماس گرفته بودن ولی کاغذی که توش محل آزمون رو یادداشت کرده بودم رو گم کردم چون بچه شهرستانی ام دقیقا نمیدونم باید کجای تهران بیام خواهشا اگر کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه منو ضمنا آزمون 8 مرداد هست دیگه آره؟
سلام بچه ها
آره آزمون تو تهرانه اینم آدرسش:تهران-انتهای اتوبان شهید ستاری شمال-میدان دانشگاه-دانشگاه آزاد-واحد علوم وتحقیقات
دیروز به گوشیم زنگ زدن، گلاب به روتون یه جایی بودم تا بیام دیدم قطع شد. اومدم دیدم روی گوشیم نوشته: Private Number.
بعد یک ربع دیدم تلفن خونه زنگ میخوره و شماره هم نیفتاده.
گوشی رو گرفتم، گفتن از دانشکده اطلاعات زنگ میزنیم.
خلاصه؛ برای علاقهمندان یه سری توضیحات که از برادر پشت خط گرفتم رو ارائه میدم.
۱) مکان آزمون: تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری شمال، بالاتر از میدان دانشگاه، دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات. برای دوستانی که مثل من از مازندران و جاده هراز میان، به تهرانپارس که رسیدین، اتوبانها رو مستقیم برید تا برسید میدان دانشگاه و بعد به سمت بالا ساختمان بزرگ دانشگاه رو میبینید.
۲) زمان آزمون: پنجشنبه ۸ مرداد. از ساعت ۸ صبح پذیرش در آزمون آغاز میشه. یعنی با توجه به اسامیای که در اختیار برگزارکنندگان هست، حضور شما در آزمون ثبت میشه و بهتون کارت حضور در جلسه میدن.
۳) آزمون احتمال ساعت ۹:۳۰ یا ۱۰ صبح آغاز میشه.
۴) احتمالا فقط کسانی مجاز به شرکت در آزمون هستن که باهاشون تماس گرفته شده. چون برادر پشت خط به طور قاطع ازم پرسید که آیا علاقهمند به شرکت در آزمون هستم یا نه؟ و باز هم احتمالا با پاسخ نه بنده یا پاسخ ندادن به تماس، نام من از فهرست خارج میشد.
۴) آزمون منابع مطالعاتی خاصی نداره؛ ۳ بخش جداگانه داره: تست هوش، اطلاعات عمومی و شم اطلاعاتی.
۵) آزمون به صورت چهارگزینهای برگزار میشه؛ پس مانند کنکور آوردن مداد مشکی نرم، پاککن و سنجاق قفلی (برای آویختن کارت) الزامیه.
۶) برگزاریه آزمون هزینهای داره؛ پس احتمال داره که برای دریافت کارت شرکت در جلسه پرداخت هزینه نیاز باشه؛ پس کمی پول نقد با خودتون بیارید.
۷) شماره تلفن ۱۱۳ پایگاه اطلاعرسانی وزارت اطلاعاته؛ شاید بتونن به چندی از پرسشهاتون پاسخ بدن.
ویرایش توسط SHERWEAN : 23 تیر 1394 در ساعت 15:54
سلام
من موقع ثبت نام تیک دانشگاه اطلاعات رو زدم ولی شنیدم با داوطلبا تماس گرفتن در صورتی که هنوز نتایج کنکور معلوم نیس یعنی با من که تماس نگرفتن نمیتونم دیگه به اون دانشگاه برم
هر کی میدونه کمک کنه تو رو خدا
دم به دم بر همه دم بر گل رخسار علی سید علی خامنه ای رهبر ایران صلوات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)