خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

پیام محمد جواد ظریف

محمد جواد ظریف در پیامی تصویری که از طریق یوتیوب منتشر شد تاکید کرد:طرفهای مذاکراتی ما بالاخره درک کرده اند که فشار و تهدید نه تنها هیچگاه به راه حل های پایدار نمی انجامد، بلکه تنش ها را افزایش می دهد.

متن کامل پیام بشرح ذیل است

من در وین هستم تا به یک بحران غیرضروری و طولانی که مدت ها قبل می بایست خاتمه می یافت پایان دهم. علی رغم برخی اختلافات باقیمانده در این ساعات آخرین، هیچگاه به این اندازه به دستیابی به یک راه حل پایدار نزدیک نبوده ایم.

با این حال هنوز رسیدن به راه حل قطعی نیست.

دستیابی به توافق نیازمند شجاعت برای مصالحه، خودباوری برای انعطاف، پختگی برای تصمیمات منطقی، خردمندی برای کنار گذاشتن توهمات و جسارت برای عبور از عادت های کهنه است.

برخی لجوجانه معتقدند که فشار اقتصادی و نظامی به تسلیم می انجامد.

آنها فکر می کنند که می توانند کماکان به هزینه جان و مال دیگران، خیال پردازی های موهوم خود را دنبال نمایند.

با این حال من امیدوار هستم؛
      چراکه نشانه های غلبه منطق بر توهم را مشاهده می کنم. احساس می کنم که طرف های مذاکراتی ما بالاخره درک کرده اند که فشار و تهدید نه تنها هیچگاه به راه حل های پایدار نمی انجامد، بلکه تنش ها و دشمنی ها را افزایش می دهد.

آنها شاهد بوده اند که تجاوز هشت ساله صدام و حامیانش به ایران، نتوانست ملت ایران را -که در برابر همه این کشورها به تنهایی ایستاده بود- به زانو درآورد.

آنها متوجه شده اند که کورترین و ظالمانه ترین تحریم های اقتصادی علیه کشور من، آنها را به هیچ یک از اهداف اعلام شده شان نرسانده و در عوض باعث آسیب افراد بی گناه و خشم ملتی صلح طلب و با گذشت شده است.

به همین دلیل آنها میز مذاکره را انتخاب کرده اند.

ولی هنوز باید یک تصمیم حساس و تاریخی بگیرند: توافق یا تحمیل.

در سیاست -همچون زندگی- نمی توان به هزینه دیگران به اهداف خود رسید، چرا که عمر چنین دستاوردهایی همواره کوتاه خواهد بود.

تنها توافقات متوازن هستند که می توانند از آزمون زمان سربلند بیرون آیند.

ما آماده دستیابی به یک توافق خوب و متوازن و گشودن افق های جدیدی برای برخورد با چالش های مهم و مشترک هستیم.

امروز تهدید مشترک ما رشد سریع افراط گرایی خشن و بربریت افسارگسیخته است.

ایران اولین کشوری بود که در مقابل این چالش ایستاد و با طرح «جهان علیه خشونت و افراط» پیشنهاد داد مقابله با این تهدید به یک اولویت جهانی تبدیل شود.

تهدیدی که ما با آن رو به رو هستیم در قالب مردانی نقاب دار نمود یافته است که مهد تمدن را هدف گرفته اند.

از ما صحبت می کنم چرا که هیچ کس از این خطر جهانی در امان نیست.

برای مقابله با این چالش های جدید، روش های جدید هم به شدت مورد نیاز است.

ایران همواره در خط مقدم مبارزه با افراط حاضر بوده است.

امیدوارم همتایان من نیز توجه خود را به این موضوع متمرکز نموده و منابع خود را برای مقابله با این تهدید حیاتی متمرکز کنند.

هزار سال پیش، فردوسی شاعر ایرانی گفت:

"بکوشید نیکی به کار آورید.......چو دیدید سرما بهار آورید"

من جواد ظریف هستم و این همواره پیام ایران بوده است.

آدرس ویدیو:
      https://www.youtube.com/watch?v=0-I-dF17pNU&feature=youtu.be
      ویرایش توسط kouchoulou : 13 تیر 1394 در ساعت 20:25

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با اینهمه بدگویی های تی وی علیه امریکا و این همه اخبار و شعار و... علیه امریکا قراره توافقی هم صورت بگیره؟؟
      مگه میشه؟؟
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      امیدوارم که توافق بشه تا دلواپسان بسوزن
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HiccUp نمایش پست ها
      آنها میز مذاکره را انتخاب کرده اند.
      ببخشید آقای وزیر حتی همینشم قبول نمیکنن . ما که زورمون میشه نسبت به حرف وزیر ما بی اعتنا باشند , شما خودتان چطور ؟آنها چقدر به حرف های شما ارزش قائل اند ؟!
      موفق باشید !

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      توافق میشه توافق نمیشه
      آدم باش همین

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط El3RAH1M نمایش پست ها
      ببخشید آقای وزیر حتی همینشم قبول نمیکنن . ما که زورمون میشه نسبت به حرف وزیر ما بی اعتنا باشند , شما خودتان چطور ؟آنها چقدر به حرف های شما ارزش قائل اند ؟!
      موفق باشید !
      جان!!!

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

هه هه هه ، دیگه پای ظریف الممالک توی یوتیوب هم باز شد
      خب تو همون فیس بوکت یا تویترت پیام میدادی دیگه...خخخ

خنده ها رو داشته باش ، روده بر میشی بخدا

ویرایش توسط saj8jad : 13 تیر 1394 در ساعت 20:38

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      اینجا ایران است یه جملست که هروقت ادم از کارای مسئولا حالا مسئول هرچی ناراضیه میگه وخودشو آروم میکنه بااین جمله مخصوصااگه اخرجملت اینم بگی که امریکاکه نیست ایرانه دیگه چه انتظاراتی داری معجزه میکنه وخیلی اروم ترمیشی !
      آدم باش همین

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      توافق بشه باید از ظریف تشکر کرد یا حسن؟
      همین الانشم تو تی وی دارن مسخره بازی درمیارن (در مورد توافق)

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LfbbfoK نمایش پست ها
      توافق بشه باید از ظریف تشکر کرد یا حسن؟
      همین الانشم تو تی وی دارن مسخره بازی درمیارن (در مورد توافق)

از ظریف الممالک دیگه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

هه هه هه ، دیگه پای ظریف الممالک توی یوتیوب هم باز شد
      خب تو همون فیس بوکت یا تویترت پیام میدادی دیگه...خخخ

خنده ها رو داشته باش ، روده بر میشی بخدا

امیدوارم همیشه لباش خندون باشه
      مرسی که با گذاشتن خنده های ظریف خنده به لبم آوردی
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آنها فکر می کنند که می توانند کماکان به هزینه جان و مال دیگران، خیال پردازی های موهوم خود را دنبال نمایند.

چه باحال میخنده

پدر دوست من میشناختشون از نزدیک .. میگفت بسیـــــار بسیـــــــار با شخصیت و مهربونن ^____^

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اوباما آبرو و حیثیت خودش رو برای این توافق گذاشته اگر موفق نشه در تاریخ امریکا مخصوصا تیم Republican هایی که به قدرت برسن نابود میکنند هم خوشد هم تیم اوباما رو.
      کدام رییس جمهور امریکا وقتی نتانیاهو یا هر مسئولی از اون کشور رفته آمریکا عمدا رفته یه شهر دیگه تا دیدار نداشته باشن؟
      کدام رییس جمهور به شعار تغییرش عمل میکنه اونم به این شددت؟
      فراموش کردین وقتی سید محمد خاتمی رییس جمهور بود رفت ایالت ماساچوست همین آقای میت رامنی فرماندار اونجا بود محافظ نذاشت براش محافظ نذاشت گفت من از ت..ر...ر.ی..س..ت ها هیچ حفاظتی نمیکنم! در حالی که تمام روسای جمهور ما در زمان اوباما با عزت و احترام آمریکا گردی و کشتی سواریشونو انجام دادن!
      قاچاقچی ها دلالان تحریم این وسط دلواپسن طبیعیه!
      چرا؟
      چون وقتی تحریمه وقتی راه ارتباطی نیست قیمت جهانی کالای X مثلا 20 دلاره! این باید از راههای غیر رسمی وارد بشه هیچ نظارتی و گمرکی و مسئله ای هم نیست در نتیجه قیمتش هم هرانچه دل دلواپسشون!!! بخواد میذارن روش میدن همونو به 700 دلار همه هم اینقد عطش نبود اون جنش و کالا توی بازار راه میفته میرن به چند برابر قیمت میخرن. دل نا مبارک دلواپسان هم شاد میشه از این همه تجریم تو تحریم
      تحریم برای دلواپسان اول و آخرش خیر هست و برکت....
      یکی به کوچک زاده یاد اوری کنه چنتا رای آورد و چطوری وارد مجلس شد که امروز از طرف "مردم" داره حرف میزنه!
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بازم دم روحانی گرم که مثل رئیس جمهور قبلی نکردو آسایش و زندگی مردمو تو اولویت قرار داد...آسیبی که تو اون 8 سال به ایران وارد شد جبران ناپذیره...
      اما آخه آمریکام نامردی میکنه...بازرسی از تشکیلات نظامی چه ربطی به راکتور هسته ای داره آخه..؟!اینا کرم نمیریختن تا الان توافق نهایی هم انجام شده بود...
      من خودم 100 درصد موافق توافقم...شما نمیدونید ایران الان داره یه بشکه نفتو به چه قیمتی میفروشه...یا بذار راحت تر بگم به قیمت نمیفروشه که نفت و میده و چی وارد میکنه به جاش...توافق نشه واقعا وضع مردم ازینم بدتر میشه...

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با امید سر افرازی و استقلال
      هر چه بیشتر ایران....
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن