خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 16 از 16
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      بازم دم روحانی گرم که مثل رئیس جمهور قبلی نکردو آسایش و زندگی مردمو تو اولویت قرار داد...آسیبی که تو اون 8 سال به ایران وارد شد جبران ناپذیره...
      اما آخه آمریکام نامردی میکنه...بازرسی از تشکیلات نظامی چه ربطی به راکتور هسته ای داره آخه..؟!اینا کرم نمیریختن تا الان توافق نهایی هم انجام شده بود...
      من خودم 100 درصد موافق توافقم...شما نمیدونید ایران الان داره یه بشکه نفتو به چه قیمتی میفروشه...یا بذار راحت تر بگم به قیمت نمیفروشه که نفت و میده و چی وارد میکنه به جاش...توافق نشه واقعا وضع مردم ازینم بدتر میشه...

من خودمم موافق توافق خوب هستم ، اما نه توافق بد و ذلیلانه که هویت ملی و استقلال کشور و خون شهدایی که کف خیابون های تهران دادیم رو از بین میبره و بیهوده میسازه ...

الان مهم ترین چیزی که بهش گروه 1+5 و به ویژه آمریکا گیر دادن و دارن سنگ اندازی میکنن ،
      موضوع چگونگی رفع تحریم ها و موضوع بسیار بسیار مهم PMD و پروتکل الحاقی هستش که مخفف
      عبارت انگلیسی
      Possible Military Dimensions of Iran's Nuclear Program ، هستش

به معنی و مفهوم ؛انحراف فعالیت های احتمالی نظامی به سمت هسته ای

خب اگر ما (ایران) بیاد موضوع
      PMD رو قبول کنه اونوقته که باید انتظار حمله نظامی آمریکا و متحدانش
      رو به کشور عزیزمون ایران بکشیم ...

اگر ایران بیاد پی ام دی و پروتکل الحاقی رو برای کشورهای 1+5 اجرایی کنه ، اونوقته که ماموران (جاسوس) آژانس بین المللی انرژی اتمی میان و ایران رو شخم میزنن و تقاضای بازدید از مراکز نظامی مثل سایت نظامی پارچین رو که در شهر تهران هستش رو میکنن که همین الان هم تقاضای بازدید کردن ، تقاضای بازدید از سایت های موشکی میکنن و خلاصه همون اتفاقی که برای عراق افتاد برای ایران هم میفته ...

آمریکایی ها به بهانه وجود سلاح های شیمیایی در عراق ، 7 سال خاک عراق رو شخم زدن و همه اطلاعات مهم نظامی رو استخراج کردن توسط ماموران جاسوس آژانس و بعدشم بهش حمله نظامی کردن و 2 روز موتور عراق رو پایین آوردن که همین برنامه رو برای ایران عزیز ما هم دارن تا به وسیله جاسوسی های بی سابقه اطلاعات حساس مثل ؛ دانشمندان دفاعی ـ تعداد موشک های بالستیک و مکانشون و سیلوهای موشکی زیر زمینی و همه اطلاعات نظامی رو بدست بیارن و ....

پذیرفتن PMD یعنی زیر سوال بردن استقلال کشور ، یعنی لو رفتن اطلاعات حساس نظامی کشور که به دست دشمن می افته ، که همونطوری که رهبری عزیز فرمودند: نباید اجازه بازدید از مراکز نظامی و مصاحبه(بازجویی) از دانشمندان هسته ای و دفاعی رو به دشمن بدیم که اگر بدیم ، سیلی میخوریم.

ـ قیمت هر بشکه نفت قبلاً (2.5 سال پیش) : 130$ تا 140$

ـ قیمت هر بشکه نفت حالا ( از حدود 9 ماه پیش) : 35
      $ تا 40$

ویرایش توسط saj8jad : 14 تیر 1394 در ساعت 05:18

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن