سلام
دوستان شما جای من بودین بنظرتون ارزش داره با معدل 17.71 ریاضی کنکور برای کنکور تجربی دوباره دیپلم بگیرم؟
با توجه به اینکه تاثیر معدل توی کنکور تجربی با معدل ریاضی کمتره.
میخوام برا رتبه زیر 1000 منطقه 2 بجنگم
نظرتون چیه؟
سلام
دوستان شما جای من بودین بنظرتون ارزش داره با معدل 17.71 ریاضی کنکور برای کنکور تجربی دوباره دیپلم بگیرم؟
با توجه به اینکه تاثیر معدل توی کنکور تجربی با معدل ریاضی کمتره.
میخوام برا رتبه زیر 1000 منطقه 2 بجنگم
نظرتون چیه؟
بجنگییه شعر حماسیم مینوشتی فیض ببریم ، حتما بگیر وقتتو که نمیگیره !! منم دیپ ریاضی دارم شهریور دیپ تجربی میخوام بگیرم
ویرایش توسط sn912sajjad : 13 تیر 1394 در ساعت 03:56
سلام منم معدلم 17.77 ریاضی هیت ولی دلیل اینکه معدلم پایین امده بخاطر سخت درس حسابان بو که نمرم پایین شد وگرنه همه نمرات عمومیم بالای 19 هس... حالا شما هم ببین نمرات تک تک درساتون چجورههه واسه زیست هم از 100 حساب میشه کنکور
نه واسه دیپلم مجدد معدل دار نمیشه دروس سومو تطبیق زد !! من که همرو برداشتم واسه شهریور ، در ضمن نهایی درسی مثه زیستو میشه بیست گرفت اینجور تاثیر معدل 35 درصد شد به نفعته !!! از صد باشه شاید خراب کنی اونموقع کاریش نمیشه کرد
ویرایش توسط sardare azmoon : 13 تیر 1394 در ساعت 05:05
بله درس به درسه ولی یه پیشنهاد میکنم اولا این که شما چون رشتت ریاضیه هیچوقت واسه 10 زمین شناسی رو نخون چون 4 رم شاید نشی !! زیستو پیشنهاد میکنم واسه 20 بخون !!
دوما این که بنظرم ریاضی رو 20 بگیر چون سازمان سنجش یهو اومدیمو تاثیر داد ریاضی تجربی رو تو کنکور ریاضی !!
اینو به تمام بچه ها ریاضی که میخوان تجربی دیپ بگیرن گفتم حواسشون باشه ....
موفق باشید !!
الان مگه مهندسی برق نمی خونی؟؟؟ برا چی بیای تجربی؟؟؟ من معدلم 19.64 بود احساس میکنم رتبم حدود 10 هزار میشهالبته یه رفیق دارم خیلی اعتماد به نفس داره معدلش 15 بود فکر میکنه زیر 1000 بشه
بابا خودتون رو خسته نکنید همون رشته خودت رو بخون ایشالله بری آمریکا![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)