آقا من زنگ زدم اموزش پرورشمون گفتم میخوام دیپ مجدد بگیرم گفتش چرا گفتم برا افزایش معدل گفت نمیتونی !!!!! بعدش یه سری چرت و پرت گفت البته بخش امتحانات بود !!! تو رو خدا یکی بگه من با کدوم قسمت باید تماس بگیرم ؟!!! اگه گفت برا چی میخوای چی بگم ؟!!!!!واقعا نمیتونم بگیرم ؟!!! من فارغ التحصیل ریاضیم !!!
![]()
مشاور
دوستان کسی بخشنامه دیپلم مجدد رو داره ؟!! که از یه منبع معتبر باشه ها !! که من نشون این احمقا بدم که قد خر حالیشون نیست نشستن پشت میز !!!
![]()
معدل زیر 15 یا فوقش زیر 16 داشتین ارزش داشت که حداقل دو ماه از کنکور بزنین و دیپلم مجدد بگیرین چون بالاخره دیپلم مجدد سختی های خاص خودشو داره مخصوصاااا برا کسی که دیپلم قبلی رو دو سه سال پیش گرفته . شخصی رو میشناسم با معدل 16.30 و با شور و شوق فراوان! برا دیپلم مجدد ثبت نام کرد سه چهارهفته خوند دو تا امتحان اولی رو داد دیگه نرفت بقیه رو بده !
پس بهتره با اعتماد به نفس کاذب تصمیم نگیریم البته من کلی عرض کردم ممکنه برا شما صادق نباشه .
موفق باشین
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
چرا هست خودم دانلودش کردم یادمه قبلا !! اسم طرفم اگه اشتباه نکنم batista بود ، عقب تر باید باشه 40 اونورا پس ، صفحشو یادم نیس دقیقا
پیدا کردنش واسم سخته ، خیالت راحت یه سرچ بزن بین 30 تا 40 پیدا میشه ، حفظ نکردم شماره صفحشو دیگه اون موقع
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)