خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      دوستان سلام..
      من رشتم ریاضیه و کنکوریه 95 ام...
      سال اول و دوم و سوم رو قلم چی رفتم...راستش تو این سه سال هم اصن هیچ واسه آزموناش درس نخوندم...فقط میرفتم آزمون میدادم یه تراز الکی هم بدست میاوردم...کلا خلاصه تو فاز کنکور نبودم و فقط در حد مدرسه میخوندم.یه چندتا آزمونشم خوندم البته ترازم دورو بر 6 هزار بود..و بگم تو مدرسه عالی ام.

درسته که قلم چی جامعه آمارش بالاس ولی توی شهر ما اصن مدیریت خوبی نداره و مشاوراشم همه داغونن.....سطح سوالاشم که میدونین از بس سخته که ادم روحیشو میبازه...

کلا تو سه راهی گیر کردم...
      1: برم قلم چی؟؟ به خاطر جامعه آماریه بالاش
      2برم گزینه 2؟ بخاطر سوالاش که میگن خیلی شبیه کنکوره و جامعه آماریه خوبش
      3: برم گاج؟؟ صرفا بخاطر اینکه همه ی قوی های شهرمون توی رشته ریاضی الان گاج میرن و مدیریت بسیار عالی ای داره توی شهرمون...و اینکه میگن کلا درسته جامعه اماری گاج پایینه ولی همه ی دانش اموزاش قوی ها هستن...یعنی قلم چی بیشترش سیاهی لشکرن..توی شهر ماه که من خودم 30 نفرو میشناسم قلم چی میرن سیاهی لشگرن فقط....یکی خوبم توش نیست..

کلا قلم چیو دوس ندارم به خاطر مدریت ضعیفشو سوالاش که اصن شبیه کنکور نیست

گزینه دو رو شک دارم به خاطر اینکه مدیریت خوبی نداره توی شهرمون و اصن تعداد دانش آموزاشم خیلی کمه تو شهرمون.

گاج رو هم بخاطر این شک دارم که میگن جامه آماریش خیلی پایینه و یه سری میگن سوالاش خوب نیست....

الان تو سه راهی بدی گیر کردم...فردا یا پس فردا باس برم یکیو ثبت نام کنم....

با سلام
      ببین دوست عزیز شما و همه دوستان عزیز داوطلب کنکور باید اول هدفتون رو از شرکت تو آزمون مشخص کنین بعد برین سراغ بقیه مراحل...
      در کل آزمون های تابستون برنامه خوبی ندارن و هیچ کدوم به طور کامل مباحث رو پوشش نمیدن و اگه خودتون انگیزه کافی برای مطالعه تو کل مدت تابستون رو دارین هیچ نیازی نیست بیخود وقتتون رو تلف کنین و هزینه اضافی بپردازین یک برنامه خوب برای تابستون تهیه کنین و کل پایه رو دو بار و یا حداقل یک بار مطالعه کامل و یک بار هم مرور بخونین و بعد مطالعه هر مبحث (حداقل 24 ساعت بعد) تستش رو هم بزنین و مطمئن باشین که اگه درست و دقیق برنامه ریزی کرده باشین بهترین استفاده رو از تابستونتون کردین چون اگه بتونین تو مدت تابستون کل پایه رو خوب و دقیق و کامل بخونین و تست هم بزنین بهترین شکل استفاده از ایام تابستونتونه و از ابتدای سال با خیال راحت میرین سراغ دروس پیش و در کنارش فقط دروس پایه رو مدام مرور می کنین ضمن اینکه چون به دروس پایه تسلط دارین تو یادگیری دروس پیش هم با مشکل مواجه نمیشین...
      فقط حواستون باشه که اگه خودتون میخواین برنامه ریزی کنین به نکات زیر توجه داشته باشین:
      1 - کل پایه چه عمومی و چه اختصاصی رو بخونین چون هر کدوم در جایگاه خودش اهمیت خودش رو داره...
      2 - بهترین روش برنامه ریزی برای مدت زمان محدود (مثل شرایط آماده سارزی برای کنکور) به روش صفر تا صد هستش که برای هر درس از اولین مبحث شروع می کنین و تا آخرین مبحث از آخرین کتاب رو می خونین و اینجوری بیشترین استفاده رو از زمان، شرایط و امکاناتتون خواهید داشت ضمن اینکه هیچ مبحث و یا مطلبی هم از قلم نمیفته ...
      3 تست زنی شرایط خاص خودش رو داره که باید با دقت تمام اونهها رولحاظ کنین و به مرور با تسلط به مفاهیم و تست ها سرعتتون هم افزایش پیدا میکنه و هیچ نیازی نیست از اول زمان رو نگهدارین و اگه طبق اصول پیش برین بعد از یک مدت خیلی سریع می تونین به هر تستی جواب بدین بدون نیاز به هیچ روشس و فرمول تستی ...
      4 فقط و فقط با کتاب های درسی مطالعه برای کنکور رو آغاز کنین که بهترین، جامع ترین و کامل ترین منبع برای مطالعه کنکوره و اگه به تسلط کامل (فهم مطالب نه حفظ اونها) به مفاهیم برسین و در کنارش تست هر مبحث رو هم بزنین این بهترین روش برای کسب رتبه عالی تو کنکوره...
      خوب اگه با رعایت همه این موارد پیش برین می تونین از اول سال تو آزمون های طونل سال تحصیلی هر کدوم از موسسات هم شرکت کنین و تابستونتون رو هم به بهترین شکل استفاده کردین ضمن اینکه اگه با همین روش برنامه ریزی صفر تا صد تا کنکور پیش برین و انگیزه کافی هم داشته باشین فقط آزمون های جامع رو شرکت کنین کافیه و هم وقتتون رو درست استفاده کردین و هم هزینه اضافی پرداخت نکردین و هم اینکه از یمانتون با کمترین استرس بیشترین استفاده رو داشتین و با شرکت تو آزمون های جامع سطح خودتون رو هم سنجیدین...
      پیروز و سربلند باشید
      یا علی

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من امسال فکر میکردم سوالای قلمچی الکی سخته میگفتم شبیه کنکور 93 نیست اما بعد کنکور94 فهمیدم چقدر قلمچی آسون بود

به قلمچی میشه اعتماد کرد به سه دلیل

1- تعداد زیاد آزمون های جامع
      2- جامعه آماری بیشتر نسبت به سایرین
      3- خدمات پس از آزمون بسیار موثر از جمله کارنامه خوب ، اشتباهات شما ، نقاط ضعف و قوت شما و کلاسور ارزیابی ( اشتباهاتی که در آزمون ها داشتید )

3. Top | #18
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinah1377 نمایش پست ها
      سلام من یه پشنهاد بکنم منم شرایط شما رو دارم ولی من تجربی ام ..ولی یه تصمیم باحال گرفتم ببین هر ازمونی میخوای برو فرقی نداره ولی تو میتونی شرایط ازمون رو توی خونه برا خودت شبیه سازی کنی و سوالای موسسات دیگه رو از خودت بگیر...چجوری؟؟؟خیلی راحت مثلا تو ازمون گاج میدی با بودجه بندیش داری پیش میری بعدش زمانی که گزینه 2 ازمون داره فرداش بیا از همین سایت کنکور سوالاش رو بخر جمعا هر موسسه فک کنم حدود 25 تومن در بیاد یعنی میتونی با 75 تومن سوالای همه موسسات رو نجربه کنی و اصلا مثلا 700 تومن الکی به قلمچی نده و فک نکنم بودجه بندی این ازمونا خیلی باهم فرق داشته باشن بالاخره حداکثر دو یا سه درس فرق دارن ولی این بهترین راهه که دیگه وسط راه نگی کاش میرفتم این موسسه و اینا من خودم هم میخام اینجوری کنم

حرفت خیلی قشنگ بود پیشنهادت هم عالییی !! ولی یه مشکل داره اونم اینکه وقتی از سایت دانلود میکنی سوالا واست تو کاغذ نیستن !! و این اصابمو خورد میکنه پیشنهادی واسه این داری؟!!

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      سلام . در تابستان آزمون گزینه دو برنامه و کیفیت سوال بهتری داره
      طول سال برای اکثر بچه ها بخصوص فارغ التحصیلان کانون بهتره

نقد و بررسی برنامه آزمون توسط مشاور کنکور

مقایسه برنامه آزمون های آزمایشی تابستان
      ممنون بابت این فایل صوتی..
      ببخشید سایت این مشاور چیه؟؟؟

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای رشته ریاضی سنجش رو توصیه میکنم. تست هاش مشابهت بیشتری با کنکور دارن

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن