والا عنوان تاپیک که اصلا درباره ی من صدق نمیکنه...
من نمیگم نمیتونم
من اگه بخوام بخونم که تک رقمی میارم !
اونور آب ...
یارو درس و مشق ـو یهو ول کرده
رفته سراغ فوتبال
تو یه فصل 3 و 4 گل زده
بقیشم رو نیمکت نشسته
داره به اندازه حقوق یه سال یه جراح قلب پول میگیره !
ولی اینجا ...
تقریبا میشه گفت، تنها سکوی پرتاب درس خوندنه... ( مطاصفانه )
رتبه برتر بودن میتونه نوعی هوش باشه نه بطور کامل چون تلاش وپشتکار و هوش در استفاده از زمان وایمان واراده قوی ملاک برتریه...البته برتری ونخبه بودن زمانی مشخص میشه که اون ایمانه به سرانجام برسه به بهترین شکل ونوع وعقلو به پایداری برسونه..خیلیا هستن واقعا عقل وهوش خوبی دارن ولی عمل ندارن که همین پایداری عقل وتیزهوشی فهم در اینده میتونه اون فردو موفق کنه وبالعکس
گلم بر فرض که کنکور بی عدالتیه ... آیا شما تاثیر معدل رو عادلانه تر می دونید؟؟؟! یا اصلا کی سبب پیدایش کنکور و تاثیر معدل شده؟؟؟ خودش به وجود اومده؟؟؟ کنکور یا تاثیر معدل هر چی هم باشه نتیجه ی خواسته های خود ماست .... پس به هر دری میزنیم نگیم کنکور بده ، از همین کنکور میشه به عنوان سکوی پرش استفاده کرد .... موفق و موید باشید .
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
بنظر من آدم اگر بخواد و از نهایت قابلیت هایی که خداوند درونش نهفته استفاده کنه ،
نه تنها به هرچی میخواد میرسه بلکه تو هر حرفه ای میتونه بهترین باشه .
سبزی فروش محله ما میگفت من ماهی 15 تومن صاف در میارم
وقتی میرم ازش سبزی میگرم باید حداقل یک ساعت تو صف باشم
آدم باید توی هر کاری ایده و ابتکار داشته باشه و بدونه چیکار میخواد بکنه .
تلاش الکی واقعن فایده نداره .
هووووش هم در کنارش قطعا لازمه .
ولی من ابتکار و خلاقیت و استراتژی و .... رو به هووووش ترجیح میدم .
اگر با استراتژی ولی هفته ای 10 ساعت درس بخونی ، اندازه اونی که 3 برابر تو درس میخونه ولی بدون برنامه و ابتکار و استراتژی ، نتیجه میگیری .
Telg ID : C_Na_19
دوست عزیز فک کنم شما یا خودت دوس نداری بقیه تلاش کنن .... و میخوای نا امیدشون کنی ... یا این که داری تنبلی خودتو میزاری پای هوش این که شما نتونستی هوش هیجانی به قول خودتو کنترل کنی مشکل خودت بوده .... پس بیخود بقیه رو نا امید نکن همه میتونن برتر شن برتر از نظر من رسیدن به اوج توانایی هر فرده نه رتبه تک رقمی شدن یا زیر 100 !! ممکنه اونی که میشه 1007 خیلی موفق تر از کسی باشه که میشه 106 یا .... امیدوارم بفهمی چی میگمو دیدگاهتو تغییر بدی ....
ویرایش توسط HellishBoy : 12 تیر 1394 در ساعت 12:55
به نظر من اگه آدم بتونه خودش رو کنترل کنه خیلی میتونه موفق بشه
مثلا بتونه هیجانشو کنترل کنه. چون کسی که جوگیر بشه و بگه من فردا میخوام 12 ساعت درس بخونم اگه فرداش نتونه واقعا 12 ساعت درس بخونه ناامید میشه و دچار استرس میشه پس بهتره آدم در حد توانایی خودش تصمیم بگیره
ممکنه یه نفر خیلی باهوش باشه ولی روی خودش کنترل نداشته باشه و با خودش بگه من که باهوشم پس نیاز به تلاش زیادی ندارم و این باعث عدم موفقیتش میشه
حتی آدم باید تلاش کردن خودشو کنترل کنه. من خیلیا رو سراغ دارم که روزی 17 تا 19 ساعت درس میخونن فقط هم 2 تا 3 ساعت میخوابن. آدم همینجوریشم واسه کنکور استرس داره اگه بخواد کم هم استراحت کنه دیگه هیچی!!! سر جلسه کنکور غش میکنی و از کنکورت میمونی!!!
اون پسری هم که علیخانی اوردش واقعا میتونه یه الگوی خیلی خیلی خوبی واسه ماها باشه.
خودتونم دیدید نه هوش ماورایی داشت و نه هیچ چیز دیگه ای تازه با یه بیماری بد هم دست و پنجه نرم میکرده!!!!!!!
اولا یاد بگیر به بزرگتر از خودت بی احترامی نکنی و با عصبانیت صحبت نکنی.دوما من نظرمو نوشتم سعی کن بتونی به نظرات احترام بزاری.سوما برای رتبه زیر 100 شدن علاوه بر تلاش هوش هم لازمه.چهارما مگه من گفتم شما هوشت کمه؟یا کسی هوشش کمه اصلا معیار تعیین کردم واسه هوش؟پنجما من کسیو نا امید نکردم ولی کنکورای اخیر تو رشته تجربی واقعا سخت شده داره به سمت تست هوش میره.ششما بزار از راه برسی ادمای انجمنو بشناسی بعد اینطوری حمله کنی.هفتما موفق باشی.
?
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)