سلام دوستان کسی میدونه پزشکی مجازی و بین الملل چقدر هزینه داره کلش؟

من قیمت پزشکی بین الملل دانشگاه تهرانو چند وقت پیش تو سایتش دیدم اگه دقیقشو خواستی برو سایت واحد بین الملل اون داشگاه ولی من تقریبا با تورم آتی حساب کردم ئزشکی عمومی(7 ساله) حدود 200 میلیون درمیاد![]()
سلام ،
پزشكی مجازی ؟ !
واحد بين الملل هرمزگان هر ترم بين 7 تا 7/5 ميليون تومان ، شما سر جمع 7 سال رو 125 ميليون در نظر بگيريد ( تورم فراموش نشه )
دندون یه چیزی در حدود 110 - 120 میلیون ..
دارو هم یه چیزی در حدود 120 تا 130
پزشکی هم که یه چیزی در حدود 220 - 230 تومن .. البته هزینه دانشگاه ها متفاوت ـه ولی سر جمع 20 میلیون متفاوت میشه تو این چند سال ! البته بندر عباس و یه سری جاهای دور یکم پایین تر میگیرن .. ممکنه فرقشون تو این چند سال برسه به 40-50 میلیون ..
حالا بدون هزینه های جانبی . ولی ارزشش رو داره .. همین پول رو میتونی تو 2-3 سال بدست بیاریو حتی 2 برابرش رو هم به خونوادت بدی که یه تشکری بشه ازشون ..
سال 86 که کنکور دادم یه سری دوستایی داشتم که واقعا مشنگ بودن ! یعنی در حدود 20 هزار اینا اورده بودن ! منفی زده بودن 3 تا درس رو ! .. بعد 1 سال ازشون پرسیدم چیکار کردین پشت کنکورین ؟ گفتن نه بابا رفتیم بین المللی الان دندان میخونیم !!! جان ؟؟ مگه داریم ؟ داشتیم مگه ؟ . یکی بود میگفتن 80 هزار اورده رفت دارو خوند جاااااننن ؟ .. هیچ کس نمیشناخت اینجور دانشگاه ها رو ! خودشون زنگ میزدن میگفتن ظرفیت داریم میتونین بیاین ! .. تا اینکه سال 90 دیگه همه گیر شد و الان هم که کلا همه دنبالشن ..
قبول شدن اینجا هم سخته .. منطقه یک البته یکم سخته .. چیزی در حدود 6 هزار میخواد .. اخرین قبولی 6 هزاره ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)