خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 72
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین دوست عزیزم داداش گلم...
      من تو یه وضعیتی بودم سال اولی که باید کنکور می دادم که همه ایمان داشتند من اگه تک نشم دو رقمی دیگه پیک خرابکاری منه نمیخوام قصه تعریف کنم چی شد فقط مقصرش خودم بودم و بس...
      اما بابام مث خدا بهم ایمان داشت_قربون خدا برم- اما میدونی وقتی رتبه من اومد و معلوم شد چیکار کردم چی گفت:
      کمرم رو شکستی پرستو...
      نه بخاطر رتبه...بماند میخوام یه چیزی بگم بعد اون وقتی دید پشیمونم دارم تلاش میکنم باورم کرد...باز امید بست ولی مشکل اینجا بود من باورم به خودم رو از دست دادم و یه کنکور دیگه-92- رو خراب کردم...
      این وسط خیلی چیزا پیش اومد و در نهایت من برگشتم تا کنکور 94 رو شرکت کنم و نمیدونم چکار کردم..و
      میدونی چرا؟باورم به خودم از دست رفته امید دارم ارزو دارم اما باور ندارم به خودم...
      اینطوری به سرم اومد؟ چیشد؟
      هیشکی نمیتونه بهت راه حل بده باید خودت بفهمی چجوری خودتو جمع کنی وگرنه میشی تکرار من...
      فقط یه چیزی رو بهت توصبه میکنم چون بعد سه سال خودم به کمکش سرپا شدم حرفای هیچ مشاوری بهم کمک نکرد جز یکی...
      خود خود بالایی ی شب تا صبح تو گوشم زمزمه کرد..
      نه عربی...
      فقط گفت
      بازآ...
      منم باز اومدم و باز همون کله شق 17 ساله هستم....
      خودتو پیدا کن...تلاش کن...و مهمتر از همه بالایی رو سفت بچسب که انصافا فقط به نفعت حکم میده...
      خودتو پیدا کن تلاش کن دیر یا زود داره ولی به حرمت همون اشک ها و تلاشت و شرمندگیت خدا همه چیزو رو به راه میکنه هر تضمینی بخوای میکنم...
      یا علی

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      اسم من بدبخت علی ـــــــه
      من قضیه م اینطوریه که با اینکه از همه رفقام تو ازمونا زیستو زیاد میزدمولی حالا از کودن ترینای کلاسمون هم کمتر زیست زدم
      بعد کنکور که به دفترچه سوالا نیگا کردم کلی سوال اسون بم چشمک میزنن که من نمیدونم چی شده اصن سرجلسه بهشون فکر ندادم
      شجره نامه ک 400تا تست براش زده بودم سر ککور 4تا گزینشم امتحان کردم جواب نیومد...سیرابی گاو رو روده دیدم...تست باکتری ها رو نزدم...تست نوترکیبی رو غ زدم...تست چشم رو نزدم...و...و...و...اینایی که میگم خنگ ترین رفقام زدن...زیستم درومد 44 پنوزده تا غ داشتم
      بخدا حالم خیلی خرابه...میخوام سرمو بخارونم سوالا یکی یکی میاد جلو چشم...یه رفیق دارم ب عمرش زیستو از من بیشتر نزده بود زده 68...(نگین دروغ میگه...شک ندارم بهش)
      دیگه موندم...هر روز ساعت 12 که از خواب پا میشم(خونه ما ساعت 3ظهربیدارمیشن دیر میخوابیم اخه...)دور از چش خونوادم اهنگ گوش میدمو میزنم زیر گریه...اخه بابام سر کنکور من خ عذاب کشید...یه سال تلاشم تو صفر ضرب شد...دیگه با این زیست هیچی قبول نمیشم...ببخشید شمارم ناراحت کردم اخه زندگیم جهنم شده...بیچاره بابام
      خواستم یه دردو دلی کرده باشم
      من تو دبیرستان نمونه یکی از شهرستانای اطرافمون درس میخونم و تو خوابگاه زندگی میکنم.
      یادمه دوسال پیش یکی از بچه های پیش دانشگاهی بود که خیلی هوش داشت و زیست رو عالی میزد. کل مدرسه که چه عرض کنم کل شهرستان بهش امید داشتن دورقمی شه.
      روز کنکور میرسه و با آمادگی کامل از خواب بلند میشه و میره طرف حوزه که کنکور بده.
      در همین حال که داشته میرفته پاش توی جوی کنار خیابون گیر میکنه و با دست میخوره زمین
      دست راستش که با اون مینوشته میشکنه و نمیتونه کنکور بده ولی سال بعد کنکور داد درسته که دورقمی نشد و رتبه 900 رو فکر کنم آورد.
      این خاطره رو تعریف کردم که بگم این اتفاقا واسه هرکسی ممگنه بیوفته و خودتو واسه کنکور بعدی آماده کن.
      انشاالله که باهم رتبه خوبی رو بیاریم
      راستی یادت نره زیست رو خیلی مرور کنی که سر جلسه یادن نره.
      .........

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینایی که میگن بهش فکر نکن یا چه میدونم به خدا توکل کنو اینا همش حرفه !

ببین من بت چی میگم !

پاشو برو دوس دختر بگیر خیاله همرو راحت کن عمرا فکرت منحرف شه

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با ماشین دور دور کن

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دادا 2 راه پیش روته

1- بشینی هی حسرت بخوری هی برا خودت دلیلی بیاری و از بقیه بخوای آرومت کنن...

2-بشینی با انگیزه با درس گرفتن ازین اشتباهاتت برای امسال خودتو آماده کنی...

درسته اعصابت خورده اما به نظر من اگر کاملا مسط بودی میتونستی با وجود همه این قضایا 60درصدو بزنی...پس بشین رو اون مباحثی که ضعف داری برای سال بعد قشنگ کار کن...

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam.23 نمایش پست ها
      با ماشین دور دور کن
      بانو راه حل های کاربردیت تو حلقم!

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      داداش ناراحت نباش تازه پستت رو دیدم.دانشگاه سمنان یا تبریز پزشکی حتما در میای {حتما که میگم یعنی حتما}
      یه نفر رو آورده بودن مدرسه ما که صحبت کنه .درصداش اکثرا 40-50 بود پزشکی سمنان در اومد و الان داره میخونه نگران نباش درمیای{انتخاب رشتتو بده یه قلم چی واست انجام بده } یه موقع خودت انجام ندی ؟!
      خلاصه نگران نباش راحت درمیای پزشکی.{شوخی نمی کنم} امید هم نمی دم.با تشکر

8. Top | #53
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

Red face

وای چقد خوب حرف میزنی تو
      اره شاید اگه 95 بمونم رتیه شم ک البته اونم اگه خدا بخوادنمیدونم که خدا چی میخواد...شاید این تقاص یه سال نماز نخوندنو ضعف ایمانو اینا بود که دارم پس میدم...خیلی پیچیدس کارای خدا...ولی باز خودمو سپردم بهش دیگه...نمیدونم هرچی خدا بخواد!!!
      علی جان هر چقدر هم خودتو ناراحت کنی گریه کنی حسرت بخوری حسرت تو رو بخوره.... مشکلی حل نمیشه.من یک راه بهت بگم تا زمان اعلام نتایج برو خوش بگذرون و تفریح کن و به این فکر کن که هفتاد درصد تجربی ها سیاهی لشکرن که جمع دصد کل درساشون 100 نمیشه ده درصد باقی موند هم با شرایط نامناسب میان سرجلسه ده درصد سرجلسه استرس میگیردشون میمونه ده درصد مطمین باش اینطوریه.تضمینی زیر 15000 توی یه دانشگاه خیلی خوب تهران قبولی.خودتو به دستای خدای مهربون بسپار بعضی موقع ها صلاحه چشم ادم یک چیزاییو نبینه شاید صلاح بوده چشم من فلان سوالو من نبینم تا تستشو نزنم چه بسا اگر میزدم شاید تست دام دار بود یا غلط در میومد یا خیلی چیزایه دیگه.خداوند از مادر برای ما مهریان تر و از رگ گردن نزیک تر است.
      همانا یاد خدا آرام بخش قلب هاست.
      بازم اگر خواستی صحبت کنیم بعنوان یک دوست من در خدمتم اینم ایمیل من

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad DH نمایش پست ها
      ما تو خونوادمون از این مدل داستان تو دو مدل داشتیم
      اولی دختر تجربی بود همه رو دو رقمی روش حساب می کردن سر امتحان حالش بد شد و گند زد عشق پزشکی بود ولی قبول نشد و رفت یه رشته دیگه اونم یه چن ماه گریه می کرد ولی الان می گه خدارو شکر که پزشکی قبول نشدم اصلا کار من نیست و از رشتش الان خیلی راضیه
      دومی پسر بود رشته ریاضی اونم مشابه این شد الان اونم می گه خوب شد رتبم خوب نشد وگرنه تحت تاثیر جو می رفتم برق می خوندم که اصلا دوست ندارم ولی حالا که رفته فیزیک می خونه خیلی راضیه
      گاهی اوقات اتفاقاتی تو زندگی می افته که الان بهش بدو بیراه می گی ولی بعدا به خاطرش خدا رو شکر می کنی مطمئن باش
      این سوسول بازیارم بزار کنار ابروی هرچی مرده بردی!!!

سلام حالا دختره ! چه رشته ای رفت ؟؟

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

این درصد زیستتم خیلی بد نیستا به زیر دستیات نگا کن

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      درصدام اینان
      ادب46
      عربی 60 65
      دینی 70 75
      زیان 80
      ریاضی30
      شیمی68
      فیزیک و زیست 45
      ااخه میدونی بابای من یه جور خاصی زجر کشیده...اون چون میدونست من سر کتاب بند نمیشم 3 سال(بخدا 3سال شبانه روزی)یه میز خرید گذاشت بغل میز من درس خوند...45سالشه نشست برا کنکور خوند و حتی یه بارم سر جلسه نرفت...من بابام یه اموزشگاه کنکور داره...اصن من خ بدبختم حتی تصورشم نمیتونی بکنی شرایط منو...بغضم گرفت باز....بیچاره بابام
      شما که پسری..با این درصدا پزشکی قبول میشی نگران نباش.. برو خداروشکر کن دختر نیستی..یه عمره از قبل تاریخ تا به امروز داره به دخترا ظلم میشه ..ایکاش سربازی رو دخترا داشتن ولی سهمیه به این تپلی رو وزارت بهداشت بهشون میداد... نگران نباش اگه معدلت 18/5 به بالا باشه دیگه 100% قبولی

12. Top | #57
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZCracker نمایش پست ها
      داداش ناراحت نباش تازه پستت رو دیدم.دانشگاه سمنان یا تبریز پزشکی حتما در میای {حتما که میگم یعنی حتما}
      یه نفر رو آورده بودن مدرسه ما که صحبت کنه .درصداش اکثرا 40-50 بود پزشکی سمنان در اومد و الان داره میخونه نگران نباش درمیای{انتخاب رشتتو بده یه قلم چی واست انجام بده } یه موقع خودت انجام ندی ؟!
      خلاصه نگران نباش راحت درمیای پزشکی.{شوخی نمی کنم} امید هم نمی دم.با تشکر
      ادم انتخاب رشته به این مهمی رو میده یکی دیگه براش انجام بده؟؟
      انتخاب رشته کاری نداره.شما پزشکی میخوای. اگه رتبه ت خوب شد از دانشگاه تهران و بهشتی اگه خوب نشد از یه دانشگاه متوسط به ترتیب اولویتت همه پزشکیا رو بزن.
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

13. Top | #58
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      اسم من بدبخت علی ـــــــه
      من قضیه م اینطوریه که با اینکه از همه رفقام تو ازمونا زیستو زیاد میزدمولی حالا از کودن ترینای کلاسمون هم کمتر زیست زدم
      بعد کنکور که به دفترچه سوالا نیگا کردم کلی سوال اسون بم چشمک میزنن که من نمیدونم چی شده اصن سرجلسه بهشون فکر ندادم
      شجره نامه ک 400تا تست براش زده بودم سر ککور 4تا گزینشم امتحان کردم جواب نیومد...سیرابی گاو رو روده دیدم...تست باکتری ها رو نزدم...تست نوترکیبی رو غ زدم...تست چشم رو نزدم...و...و...و...اینایی که میگم خنگ ترین رفقام زدن...زیستم درومد 44 پنوزده تا غ داشتم
      بخدا حالم خیلی خرابه...میخوام سرمو بخارونم سوالا یکی یکی میاد جلو چشم...یه رفیق دارم ب عمرش زیستو از من بیشتر نزده بود زده 68...(نگین دروغ میگه...شک ندارم بهش)
      دیگه موندم...هر روز ساعت 12 که از خواب پا میشم(خونه ما ساعت 3ظهربیدارمیشن دیر میخوابیم اخه...)دور از چش خونوادم اهنگ گوش میدمو میزنم زیر گریه...اخه بابام سر کنکور من خ عذاب کشید...یه سال تلاشم تو صفر ضرب شد...دیگه با این زیست هیچی قبول نمیشم...ببخشید شمارم ناراحت کردم اخه زندگیم جهنم شده...بیچاره بابام
      خواستم یه دردو دلی کرده باشم

ایشالا در میای داداش ناراحت نباش وضع هیشکی معلوم نیس

منم به نظرم فصل 1 زیست 3 کاری نداشت ولی غلط زدم

14. Top | #59
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نام درس درصد چند از 10
      ادبيات فارسي 73.4 7
      عربي 44 4
      معارف 72 7
      زبان 22.7 2
      زمين شناسي 0 1
      رياضيات 16.7 2
      زيست شناسي 46 5
      فيزيك 23.4 2
      شيمي 78.1 8

با این درصدا اون هم کنکور آسونتر پارسال پزشکی قبول شدن شما هم نگران نباش همین امسال به احتمال زیاد قبولی.رتبه 1520 منطقه 2 شده.

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها
      فراموش کن کنکور امسالو.
      منم پارسال با اینکه واقعا آماده بودم طرفای ساعت 10 و نیم حالم بد شد و زیست و فیزیکو داغون زدم ولی همونموقع فراموش کردم و خداروشکر امسال از کنکورم راضی بودم.
      باریکلا ب این همه اراده...اخه من زیستمم فراموش کنم ظلمی ک ب بابام کردم همیشه جلو چشامه...ش

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)