داشی برا خیلی ها از این اتفاقا میوفته...
من خودم توی فیزیک همینجوری شدم. ساعت مطالعه ی فیزیکم از زیست بیشتر بود.
8 تا سوال رو اشتباه زدم!!! فقط دو تا سوال رو تقسیم بر دو نکرده بودم؟؟؟ خیلی ناراحت شدم ولی ازش گذشتم.الان دیگه کاری نمیشه کرد.
زندگی ادامه داره...
(با این جمله اخری خیلی حال کردم)
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
قبول دارم ما کم کاری خودمونو گردن خدا نباید بندازیم ولی بعضی وقتا خدا یه چیزایی رو میبینه که ما نمیبینیم.تو اطرافت بگرد ببین دکتری رو نمیشناسی که کلا پولداره ولی ارامش نداره. که ماشین خوب داره ولی با بچه هاش درگیره؟ باور کنید اینا قصه و کلید اسرار نیست! شاید اگه دکتر یا هرچی بشی اون ایندت بشه! حالا بچه ها میان میگن اون بیکارا هم ارامش ندارن و...
بله منم میدونم!راضی بودن بهترین نعمت دنیاست! خدا رو شکر کنیم! الان پول داری کتاب بخری مادر و پدر داری خونه داری سواد داری اینترنت داری. به خدا زندگی الانت که هیچی یک دهم اون ارزوی خیلیاست!
منم امسال خیلی خوندم. تو یکی از سه تا مدرسه ی عالی ایران درس خوندم ولی خراب کردم! گزینه دو بالا 300 نمیرفتم ولی الان افتضاح کردم! پس اروم باش! تهش هیچی نمیشه! سالی 500 هزارتا کنکور میدن 3000 تا دکتر میشن! بقیه ادم نیستن؟ این استرسیه که این موسسات تزریق میکنن!اروم باش! دیگه شارژ گوشیم داره تموم میشه! فعلا!
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
ممنون داشی
نمیدونم دیگه خودمو سپردم به خدا!!
خدایا بخاطر این هندونه ای که جلومه شکرت
منم گزینه میرفتم چ جالب...
ولی یه قضیه ای هم که هست بحث تلاشه وزحمت ک خدا گفته لیس للانسان الا ما سعی...این حقم نبود بحث اینه...الان با این اتفاق بین منو کسی که تو هفته 4 ساعت زیست نمیخوند کلن از بین رفته...![]()
بعضی اوقات باید یکم کمتر منطقی باشیم!!!
معلم ریاضیمون میگفت من از خدا یه چیزی خواستم(خیلی مذهبیه) بهم نداد.
انقد از خدا خواست که اخر خدا اونو به ارزوش رسوند. خودش میگفت یک هفته بیشتر طول نکشید تا فهمیدم چه اشتباهی کردم!!!
از اونموقع فهمیدم که نباید به زور از خدا چیزی خواست.
درسته نباید همه چیزو گردن خدا بندازیم. من میگم تا جایی که جون داریم باید برای هدفمون تلاش کنیم. ولی بعضی چیزا دیگه دست ما نیست. شاید فک کنید که یکم عجیب فک میکنم ولی خب...اینم یه جور طرز فکره.
درست و غلط بودنش.........
انیشتین
انیشتین
از کامنت اول منم فرمودمبشین بخون واسه95
انشالله امسال میاری- نیووردی هم که میخونی دیگه
حالام خواهشا این ابغوره ها رو بزا دم در. یه سرگرمی جور کن واسه خودت..میگفتی سردرس بند نمیشی بابات بنده خدا بات پا بوده بخونی..خب حالا دیگه بیکاری هرکاری دوسداری بکن -نه هرکاری- تااعلام نتایج اولیه تا ببینیم چی پیش میاد
+خوشم میاد اینهمه ابغوره گرفتی از اخرم قبول میشی بعد من تمام ابغوره هاتو میزنم تو سرتشوخی بود
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)