11- میخوام برم mit ، استنفورد ، هاروارد یا برکلی. چه کنم؟
این دانشگاهها خفنترین دانشگاههای دنیا هستن. دانشجوهاشم خیلی خفنن. یه نمونه اش خانم مریم میرزا خانی که دانشجوی ریاضی شریف بوده و تونسته از هاروارد پذیرش بگیره . بقیه کسایی هم که از این دانشگاهها پذیرش گرفتن من رزومه شونو میدیدم هیمنطوری بودن. مثلا یکیشونو نگاه میکردم که از mit پذیرش گرفته بود تو رزومه اش نوشته بود: بالاترین معدل در تاریخ دانشگاه شریف!(فک کنم 19.86 بود) مدال المپیاد جهانی نمره تافل 114 از 120 نمره و نمره gre خیلی بالا . چند تا مقاله.خلاصه اینکه اگه نخبه باشین میتونید به این دانشگاهها هم برسین انشاله.
12- برای رفتن چقد پول لازمه؟
اگه دانشگاه دولتی هستین شما اول باید مدرکتون روآزاد کنید که حدودا ترمی 2 تومنه الان(دقیق نمیدونم. بر اساس سال ورود حساب میشه) اگه سربازی نرفتین حدود 15 تومن باید وثیقه بذارین. به جز این ها فک کنم در حدود 10-15 تومنم بابت گرفتن پذیرش و هزینه بلیط وویزا و ترجمه مدارک و .. بشه. اونجا رسیدین اگه بهتون بورس تعلق گرفته باشه از ماه دوم-سوم بهتون پرداخت میشه.
13-آیا برای رفتن حتما باید مایه دار باشم؟
خیر به هیچ وجه. اتفاقا اکثر کسانی که میرن از قشر متوسطن. شما اگه بورس بگیری و هزینه های اولیه مثل پول بلیط و وثیقه سربازی و آزاد کردن مدرک رو (شده با قرض وقوله) جور کنی بقیه اش حله.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان