دانلود
منبع : سایت شهاب اناری
همه می خوان پزشک شن چون راه دیگه ای نیست. من خودم لیسانس مکانیک گرفتم می خوام دوباره کنکور بدم. نه به خاطر پول میلیاردی می دونم از این خبرا نیست. اون دکتر های متخصص که می بینیم مطبشون جای نشستن نیست همشون 50-60 سالشونه و زمان اونا فرق می کرد. الان با این همه بین الملل و آزاد پزشکی هم ارزشش رو از دست میده ولی حداقل می دونی که قراره کاری کنی که درسش رو خوندی!!
دوستای من فارغ التحصیل شدن بعضی ها ارشد هم گرفتن. یکی داره تو یه شرکت کارگری می کنه به اسم مهندس با حقوق 800 تومن. یکی بوتیک لباس زده. یکی گچ کاره. یکی طلافروشی کار می کنه. چند نفر هم که کارهای مرتبط به رشته دارن همه با پارتی بازی بوده. ارزش داره اون همه درسای سخت رو خوند بعد اومد کار آزاد کرد؟ خو اگه بعد دیپلم شروع می کردن که الان 6 سال جلوتر بودن اینقدر هم دلشون نمی سوخت که چرا اینهمه درس خوندن. الان وقتی یاد اون همه پایان ترم و کتاب های 500 صفحه ای می افتم گریم می گیره از این وضع...
من هم خودم خوندمش
هم برای خانواده خوندم
به نظرم خیلی قشنگه
واقعیه
گفته اگه واقعا عاشق پزشکی هستین و هدفتون خدمته و حوصله زدن از خوشی ها رو دارید و خلاصش میتونید سختی هاشو تحمل کنید بیاید
از همه جالب تر دو خاطرشه
یکی سربازی با دیپلم ریاضی 12 که پزشکی تهران قبول میشه
یکی هم یه خدماتی که جراح فوق تخصص میشه والان آمریکاست
خوندمش !!! بنظرم خیلی سطحی اومده بررسی کرده، همش میگن پزشکی سخته ! پزشکی خیلی سختم که باشه دیگه در حد مهندسی برق رشته ریاضی نیس
سختیش که خدایی سخته
الان فکر کن آناتومیش رو از یکی از دوستام که پزشکی میخونه قرض گرفتم
کتاب زیست دوم وسوم وپیش رو بچسبون به هم ضربدر 10 میشه آناتومی
به نظرم مهم تر از سختی حجیم بودنشه
که اونم با علاقه حله
اونی که به قصد پول وبا نگاه تجاری میاد این رشته نمیگم موفق نمیشه چرا میشه ولی کمتر از اونی که عشق پزشکیه
الان 90 درصد دانشجویان پزشکی از دو حال خارج نیستن یا شیزوفرنی(اسکیزوفرنی :روان پزیشی فکر کنم ترجمشه) یا افسردگی دارن
اون 10 درصد نگاه مادی ندارن هدفشون دو چیزه علاقه وعشقشون که مسلما موفق میشن
نه بابا سر پیری کدومه
92 کنکور که داد 27 سالش بود الان باید دیگه 29 باشه
البته خودش میگه شاید بیشتر باشه
ولی یکی از سایتا 92 گذاشته بود که 27 سالشه
ببینین اینا همش حرفه
وقتی با مدرکه رشته های مهندسی میری سرکار یعنی بدبختی
همه میدونیم درامد پزشک عالیه وسیله کارش هم یک عدد خودکار هستش پس احساسی نشید که البته بخاطر سن پایینتون هستش
درامد 1ماه خواهر بنده برابر درامد 1 سال خودمه پس هر شخصی دنبال زندگیه بهتره
همون جوری که درسای مهندسی پاس شده همونجوری هم درسای پزشکی پاس میشه پس این مقاله نترسوندت اصلا
این دوستمون هم هدف مقالشو نفهمیدیم اولش میگه تورو خدا نیاید پزشکی سخته(پس خود اشون چرا رفته) بعد آخرش میگه بخونید قبول میشید
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
ببینید عمده نظراتی که به صورت احساسی بیان میشه از طرف یا کسانیه که توی رشته خودشون موفق نبودند یا خیلی روای پردازن یا کم سن. شما اگر نظرات ترم بالایی های پزشکی یا کسانی که در سنین بالاتر وارد شدن یا فارغ التحصیلن مخصوصا مقطع عمومی رو بخونید مطمئن باشید چیزی غیر از نظرات بچه های 18-19 ساله در باره پزشکی و کار و درآمد و سایر مسایل میشنوید . تاپیک توصیه و نصیحت به مشتاقان پزشکی رو بخونید نکات خوبی درش هست . من نمونه ای از نظرات بدرد بخور و قابل اطمینان نه نظرات احساسی و ... فقط در سایتهایی مثل مد نت و انجمن دستیاری و اپلای آبرود میتونم بهتون بگم بهش اطمینان کنید وگرنه در باره پزشکی و آیندش نظر داد اونم توسط کسی یا کسانی که وارد نشدن یا تو رشته خودشون موفق نشدن یا سنشون خیلی کمه بجز گمراهی و سرخوردگی در آینده چیزی به دنبال نداره. یک بچه 18-19 ساله هنزو نه میدونه طرح چیه نه میدونه اجازه مطب نداشتن یعنی چی نه میدونه منطقه محروم چیه نه میدونه زاهدان و بندرعباس کجاست نه میدونه 15 سال بدون درآمد درت حسابی زندگی کردن یعنی چی پولی که توی دوره انترنی میدن پول کرایه تاکسی هم نیست .
در مورد درآمد هم حتی در سایر کشورها هم همینطوره
الان در املان داروسازی و مهندسی شیمی مثلا جزو بالاترین ها هستند. پزشکی و دندان که به علت دولتی بودن م ماهیت کارمندی داشن خیلی وضعیت جالبی ندارند .
انگلستان من دخترعموهام هردو متخصص هستند در اونجا فقط به علت اینکه از بچگی اونجا بودن و نمیتونن توی ایران زندگی کنند نمیان وگرنه میگفتن اصلا اینقدر کالیات میگیره دولت که درآمدت دقیقا بالانس میشه با خیلی مشاغل دیگه تازه ایران تا قسمتی بهتره.
ایران هم باز میگن بردی فروم هایی مثل مد نت و انجمن دستیاری و اپلای آبرود اینها رو بخونید . نظرات سطحی و احساسی هیچ دردی دوا نمیکنه
+به نظرم دلیل اصلی این هجوم برمیگردهبه روحیات ایرانی. متسافنه روحیه ایرانی خیلی با تلاش و خلاقیت و نو اوری همخوانی نداره . تا یه جماعتی میبینن کسی در کار خودش موفق هست فورا میرن به شسمت تقلید و نه الگو برداری برای موفقیت درکار خودشون . و این نتیجش میشه صنعت ضعیف و محصولات بی کیفیت.
یادتونه یه زمانی همه میخواستم مهندس برق بشن! هرچی بعضیا میگفتن اخه بابا اصلا تو شناختی نداری و فلان بعد که بازارش خراب شد همونا که میگفتن علاقه داریم یهو علاقشون آب کشید. الانم همینطوریه 995 دلیلش علاقه نیتس حتی اراده هم نیست فقط تقلیده تقلیدی که عاقبت خوبی نداره و احساسیه نمونش رو میتونید توی نظرات مختلف برای پستهای دوستانی که همنطور که گفتم یا ترمهای بالایی هستن یا سنین بالتر هستند بخونید. و نظرات فاقد اهتبار هم پر هست میتونید همه جا یا از کسانی هنوز وارد نشدن و کل فهمشون از پزشکی دیدن مطب یه پزشک 6--70 ساله در فلان نقطه لوکس تهرانه و یا اینه از خانواده هاس طح پایین از نظر مالی هستند و تنها امیدشون برای موفقیت همینه و اصلا نمیتونن فکر کنن که اینم انی نیست که فکرشو میکردن .
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)