خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 44
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط adlin نمایش پست ها
      امیدوارم رتبه ی خوبی کسب کنی ولی اینو بدون هیچ وقت کسی رو به خاطر تلاشش سرزنش و مسخره‌نکن چون که کثیف ترین و رذل ترین کار دنیا همینه و باعث میشه که همه ازت متنفر بشن...
      ظوری نیستمن جنبم بالا تر از این حرفاس...اصلا به دل نگرفتم به خدا...انشالله بهترین رتبه رو تو کنکور کسب کنن

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reyhaneh.mre نمایش پست ها
      مرسی خیلی ممنون از راهنماییتوناره هفته دیگه بقیه درسا هم تو برنامم هست
      ریحانه خانوم سعی کنید به برنامتون با قدرت هرچه بیشتر ادامه بدید و فقط به هدفتون که قبولی توی بهترین رشته ست فک کنید.خیلی خوب پیش رفتید و امیدوارم همین جوری ادامه بدید..به هیچ وجه دلسرد نشید به خاطر دیگران..یا علی.....

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      بهترین آدما اونایی هستن که از موفقیت دیگران خوشحال میشن.....

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      امیدوارم رتبه ی خوبی کسب کنی ولی اینو بدون هیچ وقت کسی رو به خاطر تلاشش سرزنش و مسخره‌نکن چون که کثیف ترین و رذل ترین کار دنیا همینه و باعث میشه که همه ازت متنفر بشن...
      من مسخره کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
      اولا باهاشون شوخی کردم و انقدر میفهمم البته ممنون بابت تذکر
      پیام بعدیامو بخونید میفهمید
      هیج وقت به خودم اجازه این کارو به خودم نمیدم

شما هم ایشالا موفق بشید

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ریحانه خانوم سعی کنید به برنامتون با قدرت هرچه بیشتر ادامه بدید و فقط به هدفتون که قبولی توی بهترین رشته ست فک کنید.خیلی خوب پیش رفتید و امیدوارم همین جوری ادامه بدید..به هیچ وجه دلسرد نشید به خاطر دیگران..یا علی.....
      خیلی ممنون...خیلی لطف دارین شمااااا...واقعا مرسی...همچنین شما...انشااله همیشه موفق و سربلند باشین...

6. Top | #21
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ظوری نیستمن جنبم بالا تر از این حرفاس...اصلا به دل نگرفتم به خدا...انشالله بهترین رتبه رو تو کنکور کسب کنن
      من تلاشتون رو واقعا تحسين ميكنم ولي يكم نگرانم كه با اين سرعت پيش ميرين هم از كيفيت كار كم بشه هم خسته بشين.

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بهترین آدما اونایی هستن که از موفقیت دیگران خوشحال میشن.....
      با تشکر

8. Top | #23
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا صفری نمایش پست ها
      سلام دوستان خوبین؟من تایپیک های مختلفی را خوندم ولی گیچ بودم گیچ تر شدم.لطفا این تایپیک هارا نبندید تا من پاسخ سوالم را پیدا کنم
      برای شیمی با وجود درسنامه ی جامع گاج اموزن فار بهتره یا سال به سال نشرالگو؟
      برای ریاضی سال به سال گاج بهتره یا الگو؟من یک سایتی دیدم نوشته بود کسی که جامع خیلی سبز خونده بود و جامع مهروماه ولی راضی نبود و به بچه های پیشنهاد داده بود که خط ویژه گاج را در طول سال بخونید که کافیه به نظرتون کافیه؟
      برای فیزیک با وجود فیلمای اموزشی مسعودی تست سال به سال الگو بهتره یا اموزش الگو؟
      کلا برا این سه درس کدوم منابع بهتره بگید تا من برم درس بخونم.

در اخر عرض کنم که سطحم خییلی ضعیفه.
      بچه ها لطفا اونایی که از این کتابا استفاده کردن نظر بدن نه اونایی که از بقیه شنیدن.موفق باشین
      شيمي نشرالگو.
      رياضي خيلي سبز جامع كه تا آخر تير مياد (ويرايشش كه درسنامه هاي قوي تري داره و يك مقدار از پايه درس ميده)
      فيزيك الگو نگيرين. يا گاج يا خيلي سبز كه شهريور مياد. (توصيه من با توجه به سطحتون گاجه)

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibahadori نمایش پست ها
      من مسخره کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
      اولا باهاشون شوخی کردم و انقدر میفهمم البته ممنون بابت تذکر
      پیام بعدیامو بخونید میفهمید
      هیج وقت به خودم اجازه این کارو به خودم نمیدم

شما هم ایشالا موفق بشید
      نه به خداااااا منم اصلا ناراحت نششششششششدم

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibahadori نمایش پست ها
      من مسخره کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اولا باهاشون شوخی کردم و انقدر میفهمم البته ممنون بابت تذکرپیام بعدیامو بخونید میفهمید هیج وقت به خودم اجازه این کارو به خودم نمیدم شما هم ایشالا موفق بشید
      اگه باعث ناراحتیتون شدم منو ببخش...یه کم بد صحبت کردم.ولی خودت میدونی که یه کنکوری بیش از هر چیز به دلگرمی نیاز داره...یا علی

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      دوستان اکه باعث ناراحتیتون شدم شرمنده
      من کلا میخواستم یک شوخی بکنم و بعدش هم که گفتم که سعیتونو بیشتر کنید اما اگه باز برداشت دیگه ای شد بازم به بزرگیتون ببخشید

با علی

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      من تلاشتون رو واقعا تحسين ميكنم ولي يكم نگرانم كه با اين سرعت پيش ميرين هم از كيفيت كار كم بشه هم خسته بشين.
      مرسیییی...خیلی تایمم زیاد نیست روزی 7/30 تو برنامه ریزیمه که تقریبا 6 ساعت میخونم...تفریحمم سر جاشه..اصلا خسته نمیشم...ممنون واقعا

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      مرسیییی...خیلی تایمم زیاد نیست روزی 7/30 تو برنامه ریزیمه که تقریبا 6 ساعت میخونم...تفریحمم سر جاشه..اصلا خسته نمیشم...ممنون واقعا
      اگه 6 ساعت میخونید همین رو نکه دارید اکه عادت دارید
      و سعی کنید بیشتر از 7 ساعت تا اخر تابستون نشه که زیاد خسته نشید

14. Top | #29
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط يك چيزي براي دلگرميتون بگم كه رتبه تكرقمي كنكور تجربي 95 (با توجه به نتايج آزمونا) الان روزي همين 6 ساعت رو ميخونه و دو روزه كه شروع كرده :دي
      موفق تر باشين. ياعلي

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      فقط يك چيزي براي دلگرميتون بگم كه رتبه تكرقمي كنكور تجربي 95 (با توجه به نتايج آزمونا) الان روزي همين 6 ساعت رو ميخونه و دو روزه كه شروع كرده :دي
      موفق تر باشين. ياعلي
      رتبه 1 منم رتبه 2 شما

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن