سلام.ایشالله تا اینجاعه کار خوب پیش رفته باشید! عزیزانی که از این کتاب استفاده کردن نظرشونو بگن!!! من می خوام در تابستان فیزیک 3 تستاشو بزنم و فیزیک پیش رو پیشخوانی کنم!!!
عکس باز نمیشه کتابش چیه؟
سیری در مکانیک کوانتومی
نوشته اصلی توسط Ultra عکس باز نمیشه کتابش چیه؟ تست نشر الگو سال سوم
کتاب بی نظیریه
نوشته اصلی توسط Ultra کتاب بی نظیریه تالیف آقای ساداتو می گما!!! پس بگیرمش؟؟؟!!!!
نوشته اصلی توسط alihoseini تالیف آقای ساداتو می گما!!! پس بگیرمش؟؟؟!!!! اگه نیاز به آموزش ندارید، قطعاً بله!
...
نوشته اصلی توسط alihoseini تالیف آقای ساداتو می گما!!! پس بگیرمش؟؟؟!!!! مگه قراره شخص دیگه ای تالیفش کرده باشه ولی فقط تسته درسنامه نداره
نوشته اصلی توسط Ultra مگه قراره شخص دیگه ای تالیفش کرده باشه ولی فقط تسته درسنامه نداره پس برا آموزش چ کار کنم؟؟؟ تو شهرمون شرایط یه کلاس خوب نیس متاسفانه؟؟؟ جزوه ای چیزی نیس بگیرم؟؟؟
نوشته اصلی توسط alihoseini پس برا آموزش چ کار کنم؟؟؟ تو شهرمون شرایط یه کلاس خوب نیس متاسفانه؟؟؟ جزوه ای چیزی نیس بگیرم؟؟؟ سومی یا کنکوری؟
سلام. ببخشید این کتابه بهتره یا تست سوم خیلی سبز؟
نوشته اصلی توسط Ultra سومی یا کنکوری؟ کنکوری!!!
کتاب بی همتایی هستش فقط اگه آموزش هم نیاز دارید آموزس سال سوم الگو رو هم بگیر
نوشته اصلی توسط MohammadT کتاب بی همتایی هستش فقط اگه آموزش هم نیاز دارید آموزس سال سوم الگو رو هم بگیر دارم ولی به نظرتون توضیحاتش به درد کنکور میخوره؟؟؟
نوشته اصلی توسط alihoseini دارم ولی به نظرتون توضیحاتش به درد کنکور میخوره؟؟؟ بله آموزش الگو همانند تست الگو بی نظیره اگه باهاش بتونی ارتباط بر قرار کنی قطعا خیلی کمکت می کنه
نوشته اصلی توسط M-95 سلام. ببخشید این کتابه بهتره یا تست سوم خیلی سبز؟ تعریف هر دوشو شنیدم!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها