خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 43
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      خداییش راست میگن خیلی ظلم شد.......یادمه به مدرسمون میگفتم کلاس کنکوری چهارم ها رو فشرده بذارین قبل عید تموم بشه.......گفتن نمیشه به امتحان نهایی سوم ها صدمه میخوره....؟!!!!!!!!!!ای خدا نعمتتو شکر
      مدرسه ما هم همین طور...این مدرسه ی لعنتی کلی امسال وقت منو گرفت حالا اگه یه مدرسه درست و حسابی بود باز یه چیزی الان دیگه خیالم برای کنکور 95 راحته که مدرسه نمیرم و راحتم

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali shamshiri نمایش پست ها
      امروز برای گرفتن کارنامه پیش دانشگاهی رفته بودم مدرسه.
      از ناظممون در مورد کارنامه های سوم نهایی ها هم پرسیدم که چطور دادن. گفت امسال نتایج عالی بود. راستش این باید باعث خوشحالی باشه ولی حالا که فکر میکنم، میبینم واقعا مستحق انقدر ظلم نبودیم.
      پارسال دو هفته ای امتحاناتو دادیم به خاطر جام جهانی کوفتی. تنها دوره ای بودیم( دقت کنید تنها دوره) که به خاطر ماه رمضون کنکورمون 3 هفته افتاد جلو و دوران جمع بندی له شد.
      به ما که رسید تمام برنامه های کنکوری تلویزیون غیر مجاز شد و یه فرصت برابر درب و داغون موند برامون.
      دیگه هیچ حسی نسبت به هیچی ندارم، ولی آرزو می کردم هیچوقت اینجوری نمی شد یا حق
      + کنکورم سخت شد

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      اینایی که می گن واسه کنکور نمیشه ماه رمضون رو خورد . چندین روایت هست که ائمه دانش رو از عبادت هم بالاتر دونستن . همچنین توی دینی 3 هم می خونید که لاضرر و لا ضرار فی الاسلام . اسلام کاری نمی کنه که واسه آیندت ضرر ببینی
      دانش داریم تا دانش...کنکور که اصن دانش نیست! اگه دانش بود این همه نکته تستی و دی وی دی و مشاور واسه چیه؟:d

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه یادتون باشه شیمی پارسال هم سخت بود و من بعد از کنکور از معلم شیمیمون پرسیدم آقا، شیمی 93 چطور بود؟ گفت آسون بود ولی در حد 3-4 تا سوال سخت داشت ولی بقیش آسون بود. موقع گرفتن کارنامه نهایی پیش هم دیدمش و گفتم آقا 94 رو چطور ارزیابی میکنید؟ گفتش واقعاً سخت بود. یعنی خواستم بگم علاوه بر اون نکته‌های بالا، سختتر شدن هم بهش اضافه کنید.

واقعاً بدبخت تر از کنکوری های 94 هیچ دوره ای نبودند. هم سوالا سخت بود و هم جمع بندی نداشتیم و هم تیپ سوالات نهایی 93 رو تغییر داده بودند و غافلگیر کردند.

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali shamshiri نمایش پست ها
      امروز برای گرفتن کارنامه پیش دانشگاهی رفته بودم مدرسه.
      از ناظممون در مورد کارنامه های سوم نهایی ها هم پرسیدم که چطور دادن. گفت امسال نتایج عالی بود. راستش این باید باعث خوشحالی باشه ولی حالا که فکر میکنم، میبینم واقعا مستحق انقدر ظلم نبودیم.
      پارسال دو هفته ای امتحاناتو دادیم به خاطر جام جهانی کوفتی. تنها دوره ای بودیم( دقت کنید تنها دوره) که به خاطر ماه رمضون کنکورمون 3 هفته افتاد جلو و دوران جمع بندی له شد.
      به ما که رسید تمام برنامه های کنکوری تلویزیون غیر مجاز شد و یه فرصت برابر درب و داغون موند برامون.
      دیگه هیچ حسی نسبت به هیچی ندارم، ولی آرزو می کردم هیچوقت اینجوری نمی شد یا حق
      اگه فرصت کم باشه و کنکور زودتر بگیرن، به نفع دانش آموزای متسوط و ضعیفه، چون هر چی زمان بیشتر باشه، دانش آموز زرنگ 15 ساعت تو یه روز درس میخونه، ولی دانش آموز متوسط مثلا 10 ساعت، یعنی هر روز که میگذره، این متوسطه 5 ساعت عقب میوفته، من از خدامه که کنکور ما (یعنی 95) بیوفته قبل رمضون، ولی متاسفانه انگار داره میوفته بعد از رمضون و این به ضرر منی که دانش آموز متوسطی هستم، هست.

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      اگه فرصت کم باشه و کنکور زودتر بگیرن، به نفع دانش آموزای متسوط و ضعیفه، چون هر چی زمان بیشتر باشه، دانش آموز زرنگ 15 ساعت تو یه روز درس میخونه، ولی دانش آموز متوسط مثلا 10 ساعت، یعنی هر روز که میگذره، این متوسطه 5 ساعت عقب میوفته، من از خدامه که کنکور ما (یعنی 95) بیوفته قبل رمضون، ولی متاسفانه انگار داره میوفته بعد از رمضون و این به ضرر منی که دانش آموز متوسطی هستم، هست.
      تا حالا انقدر قانع نشده بودم واقعاً...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      از امتحان نهایی تا کنکورمون همه جوره گند زدن به آیندمون از پشتیبان های قلم چی بگیر که اگه یکم کمکمون میکردن سومو کنکورو بخونیم از مدرسه آشغالی که معلماش حتی سوالای کنکورو ندیدن تاحالا از دوران مدرسه پیش و امتحاناش بگیر که گند زد به خوندن ما و دوران جمع بندی که نمیشه گفت تورق سریع کل دروس اونم سر سری خداییش من امسال پشت کنکور میمونم ولی ایندفعه من با قبولیم حال سنجشو میگیرم ۱۲ سال درس خوندم اومدم رشته تجربی که پزشک شم نه برم رشته چرت بخونم امیدوارم خدا کمکمون کنه در کل اینا خیلی به ما ظلم کردن'
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      تازه بعد کنکور که وقت گشت و گذاره خورد به ماه رمضون 17 ساعتی با دمای میانگین 43 درجه!

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو هم سعی کن که 15 ساعت بخونی. اونی که 15 ساعت میخونه از شکم مادرش 15 ساعت درس نمیخونده که.

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها من رفته بودم حوزه ی امتحان نهایی چهارم گفته بودن امسال توی یکی از درس ها نمیدونم فکرکنم فیزیک بود 200 زیر یک داشتیم فقط توی یک ناحیه.

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ربطی نداره دادا شما برو بخون کارکن حسابی شما هم میشی زرنگ و باهوش الان همه شروع میکنن بقیشو بسپر به خدا

12. Top | #27
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eragon نمایش پست ها
      تو هم سعی کن که 15 ساعت بخونی. اونی که 15 ساعت میخونه از شکم مادرش 15 ساعت درس نمیخونده که.
      نقل قول نوشته اصلی توسط homehr نمایش پست ها
      ربطی نداره دادا شما برو بخون کارکن حسابی شما هم میشی زرنگ و باهوش الان همه شروع میکنن بقیشو بسپر به خدا
      حرف های شما رو قبول دارم، ولی من عرض نمودم که برای دانش آموزای متوسط و ضعیف ضرر میکنه عقب افتادن کنکور، و الا برای دانش آموزای زرنگ و اونایی که ساعت مطالعه زیادی دارن، سوده و روز به روز از بقیه جلوتر میزنن.

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چقد همه چی بده..............

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar~ نمایش پست ها
      چقد همه چی بده..............
      هر چی که هست برای همه یکسانه

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      هر چی که هست برای همه یکسانه
      برای همه بده

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن