اگه یادتون باشه شیمی پارسال هم سخت بود و من بعد از کنکور از معلم شیمیمون پرسیدم آقا، شیمی 93 چطور بود؟ گفت آسون بود ولی در حد 3-4 تا سوال سخت داشت ولی بقیش آسون بود. موقع گرفتن کارنامه نهایی پیش هم دیدمش و گفتم آقا 94 رو چطور ارزیابی میکنید؟ گفتش واقعاً سخت بود. یعنی خواستم بگم علاوه بر اون نکتههای بالا، سختتر شدن هم بهش اضافه کنید.
واقعاً بدبخت تر از کنکوری های 94 هیچ دوره ای نبودند. هم سوالا سخت بود و هم جمع بندی نداشتیم و هم تیپ سوالات نهایی 93 رو تغییر داده بودند و غافلگیر کردند.
اگه فرصت کم باشه و کنکور زودتر بگیرن، به نفع دانش آموزای متسوط و ضعیفه، چون هر چی زمان بیشتر باشه، دانش آموز زرنگ 15 ساعت تو یه روز درس میخونه، ولی دانش آموز متوسط مثلا 10 ساعت، یعنی هر روز که میگذره، این متوسطه 5 ساعت عقب میوفته، من از خدامه که کنکور ما (یعنی 95) بیوفته قبل رمضون، ولی متاسفانه انگار داره میوفته بعد از رمضون و این به ضرر منی که دانش آموز متوسطی هستم، هست.
از امتحان نهایی تا کنکورمون همه جوره گند زدن به آیندمون از پشتیبان های قلم چی بگیر که اگه یکم کمکمون میکردن سومو کنکورو بخونیم از مدرسه آشغالی که معلماش حتی سوالای کنکورو ندیدن تاحالا از دوران مدرسه پیش و امتحاناش بگیر که گند زد به خوندن ما و دوران جمع بندی که نمیشه گفت تورق سریع کل دروس اونم سر سری خداییش من امسال پشت کنکور میمونم ولی ایندفعه من با قبولیم حال سنجشو میگیرم ۱۲ سال درس خوندم اومدم رشته تجربی که پزشک شم نه برم رشته چرت بخونم امیدوارم خدا کمکمون کنه در کل اینا خیلی به ما ظلم کردن'
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
بچه ها من رفته بودم حوزه ی امتحان نهایی چهارم گفته بودن امسال توی یکی از درس ها نمیدونم فکرکنم فیزیک بود 200 زیر یک داشتیم فقط توی یک ناحیه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)