سلام ب همه ی بچه های گل کنکوری!
می دونم تا حالا چند تا پست دیگه راجب توصیه به کنکوری ها نوشته شده ولی خب ماله من یه کوشولو فرق داره!
بچه ها من امسال کنکور دادم و خیلی تجربه ها دارم!
امروز یکی از فامیلامون ک سال دیگه کنکور داره داشت در موردش می حرفید منم فکر کردم چقدر خوب میشد بتونم تمام تجربیاتمو با بچه ها در میون بزارم تا موفق بشن!
خب بچه ها حواسا جمع!
بچه ها اولین چیزی ک ب نظرم خیلی مهمه زمانه! الان حتما با خودتون میگید کووووو تا کنکور ۹۵ بیش از یک سالش مونده! اما نه گول نخورین! یک سال ب سرعت جت می گذره!
خدا شاهده من هنوز نمی تونم باور کنم که کنکور دادم رفت! بچه ها قدر تک تک ثانیه ها رو بدونین چونکه اووووووونقده زود این یه سال میگذره ک اصلا نمی تونین تصور کنین!
بچه ها به عنوان خواهرتون دلسوزانه توصیه می کنم بعد تابستون حتما همه ی شبکه های اجتماعیتونو پاک کنین! باور کنین من اگه اینقده پای نت نبودم امسال رتبه می شدم!
سعی کنین هم خوب درساتونو بخونین هم کنارشم حتما تفریح کنین!
راه طولانی ایی رو در پیش دارین! پر از فراز پر از نشیب
بعضی روزا اونقده از درس زده و خسته میشین. تو این روزا باید کمی درس رو واسه یکی دو روز تعطیل کنین و کلی تفریح کنین تا حالتون سر جاش بیاد! بعد دوباره شروع کنین!حتما ی دفتر خلاقه نویسی درست کنین و همه ی خلاصه هاتون از درسایی ک واستون سخته رو توش بنویسین این کار معجزه می کنه! از حالا یواش یواش شروع کنین و اصلاااااا بیشتر از ۶ ساعت نخونین تا زده نشین اون آخرا!
واسه کتاب هم وسواس خرج ندین همین تابستون همه ی کتاباتونو بخرید و دیگه عوض نکنین!
بازم تکرار میکنم! وایبر اینستا فیسبوک و... اینا رو بر دارین! ب خدا مانعتون میشن!
فقط یک ساله بچه ها! ب سرعت برق و باد میگذره!سر جلسه کنکور اصلا باورم نمیشد خدایا دارم کنکور میدم!!! وحشنتاک زود میگذره! حتما قلم چی شرکت کنین'
هیچ درسیو هرگز حذف نکنین تا قبل کنکور ۹۴ از درس ۱۶ دینی ۲ در تاریخ سوال طرح نشده بود! منم گفتم پس امسال نمیاد! چشتون روز بعد نبینه از قضا دقیقا از همون درس برای اولین بار در تاریخه کنکور سوال طرح شد! من دیگه می خواستم خود کشی کنم اشتباه منو تکرار نکنین!
موفق باشین بچه ها! ب همه ی حرفام گوش بدین من همه رو از روی تجربه گفتم!
هر سوالی داشتین در خدمتم :*