خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 69 از 69
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      داداش ماری جووونا زدم حالیم نبود چی گفتی..

جدیدا از فاز امام صادق بیرون شدم تو وو خط پاپ -فریدون فروغی - اهنگ دوتا چشم سیاه داری دوتا موی رها داری...
      توو سینت صفا داری
      تو قلبت وفا داری..

به یک دم میکشی مارو
      به یک دم زنده میسازی
      رقابت با خدا داری...

اصن معرکه میخونه
      لش..

من پیشنهاد میکنم این رو گوش بدی..کلا هیچی گوش نمیدی..منم چن روزی بود اهنگ پاپ سنتی مدل چارتار گوش میدادم

نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      یه نکته هم بهش اشاره کردید، من میخوام پررنگ تر بگم!

کنکور قابل پیشبینی نیست!درس 16 دینی
      2 رو مثال زدن!

دینی 93 سخت بود و قلمچی هم تو سختی ترکوند دینیو! ولی 94 آسون اومد!شیمی 93 سخت بود و خیلی ها پیش بینی کردن شیمی ازین سختتر نمیشه ولی بازم سختتر شد!
      زیست عوض شده بود!
      دو دو تا چهارتا در کنکور صدق نمیکنه! نشینید الان کارنامه کنکوری های 94 رو نگاه کنید و بگید من که این درصدا رو میزنم!
      من خودم وقتی واسه کنکور میخوندم کارنامه 93ایها رو میدیدم و میگفتم فیزیک 80 میزنم کاری که نداره!!! و تو کنکورم با همین دید رفتم و 56 زدم!تا آخرین لح
      طه بخونید فقط و هی فکر نکنید به آینده....
      بنظر شما بهتر نیست دروس عمومی فرار رو در نزدیکی کنکور بخونیم تا الان؟!

2. Top | #62
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      من اگه بخوام دوباره کنکور بدم که احتمالش هم خیلیه چند تا اشتباه رو تکرار نمیکنم...
      ..اصلا کاری به کار حرف دیگران ندارم و فقط هدفم برام مهمه....هر چی نمیخوان بگن نمیشه و بسه دیگه چند سال مگه ادم پشت کنکور میمونه و.....!!!از همه حتی از قوم و خویش فاصله میگیرم...خطم رو عوض میکنم..گوشیم رو کامل خاموش میکنم و فقط در مواقع ضروری روشن میزارم!!!!من فهمیدم هیچ کس دوست خوبی برای ادم نیست..همه حسودن و بدخواه و خیلیا چشم دیدن خیلی چیزا رو ندارن...منی که خیلی خوب درس میخوندم یکی از دوستام از بعد از عید همش فاز منفی میداد و هی میگفت من نخوندم و فلان و بهمان یه کاری کرد من هم از درس خوندن زده بشم...اومدم باهاش قطع رابطه کنم چند ماه ولی میومد در خونمون...همش فاز منفی تا روز کنکورم همش چه کنم چه کنم میکرد وقتی از جلسه ی کنکور اومد بیرون میگفت دعا کن من دینیم 20 درصد بزنم میگفت من شیمی رو غلط زدم و...نتایج که اومد دینی 70 زده بود و شیمی هم 45 الان هم پرستاری شیراز قبول شده داره میره....در کل به نظرم هیچ کس نمیتونه به ادم کمک کنه مگر خودش!!!!فقط اگه میخواین نتیجه بگیرین سرتون تو لاک خودتون باشه!!..و نکته ی مهم دیگه این که تنها به تست های کنکور اکتفا نمیکردم.!!سوالای فیزیک امسال بر خلاف پارسال که همه مشابه سال های قبل اومده بود ولی فیزیک امسال فقط یک تست مشابه اومده بود که اونم سخت بود..در کل کسی موفق بود که تستای تالیفی زیاد حل کرده بود و در کل فقط تست میزدم..کمتر درس نامه میخوندم و بیشتر تست میزدم....و اگه بخوام بمونم به هیچ وجه ازمون قلم چی نمیرم...بر خلاف بعضیا که میگن قلم چی خوبه به نظرم قلم چی افتضاحه..حال ادمو از درس خوندن بهم میزنه..قلم چی واسه کسی خوبه که پایه ی قوی داره....در کل ازمون فقط بعد عید..و نکته ی دیگه این که تا میتونستم درس میخوندم و به هیچ وجه من الوجوه هیچ درسی رو حذف نمیکردم حتی اگه سخت ترین مبحث بود میخوندمش!!!کسی که از همون اول میره رو چند تا مبحث خاص کار میکنه اصلا نمیتونه نتیجه بگیره...اگه رشته ی تاپ میخوای باید همه ی کتابا و مطالب رو عمیق بخونی..این قانون طبیعته

3. Top | #63
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تلاشت روبکن خداکمکت میکنه

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      من اگه بخوام دوباره کنکور بدم که احتمالش هم خیلیه چند تا اشتباه رو تکرار نمیکنم...
      ..اصلا کاری به کار حرف دیگران ندارم و فقط هدفم برام مهمه....هر چی نمیخوان بگن نمیشه و بسه دیگه چند سال مگه ادم پشت کنکور میمونه و.....!!!از همه حتی از قوم و خویش فاصله میگیرم...خطم رو عوض میکنم..گوشیم رو کامل خاموش میکنم و فقط در مواقع ضروری روشن میزارم!!!!من فهمیدم هیچ کس دوست خوبی برای ادم نیست..همه حسودن و بدخواه و خیلیا چشم دیدن خیلی چیزا رو ندارن...منی که خیلی خوب درس میخوندم یکی از دوستام از بعد از عید همش فاز منفی میداد و هی میگفت من نخوندم و فلان و بهمان یه کاری کرد من هم از درس خوندن زده بشم...اومدم باهاش قطع رابطه کنم چند ماه ولی میومد در خونمون...همش فاز منفی تا روز کنکورم همش چه کنم چه کنم میکرد وقتی از جلسه ی کنکور اومد بیرون میگفت دعا کن من دینیم 20 درصد بزنم میگفت من شیمی رو غلط زدم و...نتایج که اومد دینی 70 زده بود و شیمی هم 45 الان هم پرستاری شیراز قبول شده داره میره....در کل به نظرم هیچ کس نمیتونه به ادم کمک کنه مگر خودش!!!!فقط اگه میخواین نتیجه بگیرین سرتون تو لاک خودتون باشه!!..و نکته ی مهم دیگه این که تنها به تست های کنکور اکتفا نمیکردم.!!سوالای فیزیک امسال بر خلاف پارسال که همه مشابه سال های قبل اومده بود ولی فیزیک امسال فقط یک تست مشابه اومده بود که اونم سخت بود..در کل کسی موفق بود که تستای تالیفی زیاد حل کرده بود و در کل فقط تست میزدم..کمتر درس نامه میخوندم و بیشتر تست میزدم....و اگه بخوام بمونم به هیچ وجه ازمون قلم چی نمیرم...بر خلاف بعضیا که میگن قلم چی خوبه به نظرم قلم چی افتضاحه..حال ادمو از درس خوندن بهم میزنه..قلم چی واسه کسی خوبه که پایه ی قوی داره....در کل ازمون فقط بعد عید..و نکته ی دیگه این که تا میتونستم درس میخوندم و به هیچ وجه من الوجوه هیچ درسی رو حذف نمیکردم حتی اگه سخت ترین مبحث بود میخوندمش!!!کسی که از همون اول میره رو چند تا مبحث خاص کار میکنه اصلا نمیتونه نتیجه بگیره...اگه رشته ی تاپ میخوای باید همه ی کتابا و مطالب رو عمیق بخونی..این قانون طبیعته
      دااااااش واقعا دمت حسااابی گرم[emoji106]
      گل گفتی نه نه فراتر از گل[emoji41]
      منم تقریبا همچین شرایطی داشتم با این تفاوت که دوستای خرخون من جوری رفتار میکردن که من کاملا درس و تخته کردم...آدمای به ظاهردوست[emoji35]

ایشالا که بتونم به این حرفا عمل کنم[emoji17] و امسال موفق شم😩

5. Top | #65
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      @d4nte

خیر! بعد از عید سرعت مهمه! چون باید 2-3 بار کل کتابا رو دوره کنی، هر چی(حتی مباحث فرار) رو قوی تر باشی بعد از عید با آرامش و سرعت بیشتری پیش میری

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      @d4nte

خیر! بعد از عید سرعت مهمه! چون باید 2-3 بار کل کتابا رو دوره کنی، هر چی(حتی مباحث فرار) رو قوی تر باشی بعد از عید با آرامش و سرعت بیشتری پیش میری

من نمیدونم چحوری این همه درس رو تو طول روز بخونم..ادم مغزش نمیترکه؟!!

خب من روزی سه تا درس تخصصی میخونم جا میمونه برا درسای دیگه؟!
      شما چجوری میخونید؟!

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام میخواستم از دوستان بپرسم تاثیر معدل برای سال ۹۵ چقدر هست؟ و ایا با معدل ۱۷ میشه به رتبه زیر ۱۰۰۰ حساب باز کرد؟
      رشته ریاضی
      ........ و خداوند به هر کاری تواناست ............
      فروش کتب تستی و تشریحی سال دوم ، سوم و پیش ریاضی با 50 % تخفیف
      http://forum.konkur.in/thread15834.html

دانشجویان مهندسی پزشکی http://www.TJBME.ir

فروش کتب تستی و تشریحی سال دوم ، سوم و پیش ریاضی با 50 % تخفیف
      http://forum.konkur.in/thread15834.html
      ویرایش توسط imohammad : 16 مرداد 1394 در ساعت 00:32

8. Top | #68
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط d4nte نمایش پست ها
      من نمیدونم چحوری این همه درس رو تو طول روز بخونم..ادم مغزش نمیترکه؟!!

خب من روزی سه تا درس تخصصی میخونم جا میمونه برا درسای دیگه؟!
      شما چجوری میخونید؟!
      خب شما این جور که معلومه وسواس داری توی مطالعه....که باید هر چه سریع تر رفعش کنی و سرعت مطالعتو ببری بالا..مثلا من فصل 1 و 2 و 3 و 4 شیمی دوم رو توی عرض یک ساعت دوره میکنم...خیلیا هستن گیرای بیخودی میدن به مطالعشون...مثلا طرف چند روز میزاره واسه یه فصل و تازه دوره هم که میخواد بکنه دوباره کلمه به کلمه میخواد بره جلو دوباره نصف روزم دوره هاش طول میکشه...سرعت در کنار دقت رمز موفقیت.در ضمن من در عرض 7 ساعت 7 تا کتاب میخونم میرم جلو شما چطور 3 تا اختصاصی میخونی بازم وقت کم میاری؟احتمالا مفید درس نمیخونی به خاطر همینه

9. Top | #69
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط qasem نمایش پست ها
      سلام به نظرتون میشه بین این همه مناطق قوی و خوب و با امکانت (به قول دوستان مدارس فول آپشن)از یه منطقه ی محروم با مدرسه ی دولتی با حداقل امکانات ولی با تلاش رتبه آورد.
      من الان سال دومم ولی از همین الان میخونم وتست هم میزنم.
      ولی با اینکه همه ساله رتبه های یک تا صد حتی دویست ویا شایدم بیشتر از مدارس استعداد های درخشان ویا نمونه دولتی هستند آدم کلن نا امید میشه از هر چی درسه
      بله چرا نشه.من فقط کلاس ریاضی میرفتم دبیرای مدرسمون در حد نمره خوب ازین درس و امتحان نهایی بگیریم خوب بودند ولی نه برای کنکور کتابام بیشترش کانون بود و با همینا عادت کرده بودم و زیاد شنیئه بودم که کتاباش خوب نیست ( برای من خوب بود کلا بستگی به شخص داره ) و دیگر هیچ و با همینا رتبه 356 منطقه رو بدست آوردم که به نظرم خوبه

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن