اقا ما که فقر مالی کمرمونو شکوند
میخواستم چن تا کتاب بخرم قیمتاشو دیدم پشیمون شدم ...
چن تا از درسا که نیازی به کتاب کمک درسی خریدن ندارن رو بگین لطفا ممنون ( منظورم اینه که فقط کتابو بخونیو چن تا جزوه تست دانلود کنی حله )
ریاضیات
فیزیک
شیمی
ادبیات
زبان خارجه
عربی
معارف
هیچکدوم نیازی نیست ...
باید کتاب کمک درسی بخری ..
اقا ما که فقر مالی کمرمونو شکوند
میخواستم چن تا کتاب بخرم قیمتاشو دیدم پشیمون شدم ...
چن تا از درسا که نیازی به کتاب کمک درسی خریدن ندارن رو بگین لطفا ممنون ( منظورم اینه که فقط کتابو بخونیو چن تا جزوه تست دانلود کنی حله )
به نظرم براي هر كسي فرق ميكنه شايد مثلا يكي تو عربي يا زبان انگليسي قويه ديگه نيازي به حل تست بيش از حد و درسنامه اضافي نداره
من زبان و قرابت معناییم قویه و واسشون چیزی نمیخونم فقط تستای آزمونا کفایت میکنه.
ژنتیک هم همینطور فقط تستای آژمونا واسم کافیه
ولی مسلما هستن کسایی که تو این دروس مشکل دارن و باید کتاب تهیه کنن. مثلا خودم توی ریاضی باید بیشتر تست بزنم و قوی تر بشم.
به نظرم برای همه درسا باید کتاب تست داشته باشی اما بازم بستگی داره تو چه درسی قوی هستی.مثلا یکی که توی انگلیسی قویه شاید نیازی به تست نداشته باشه.یا دینی به نظرم اگه یه کتاب برای ایات بخری و فقط سوالای کنکورو حل کنی کافی باشه.
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
بعد از 9 سال دوباره کنکور دادم/واقعا سخت شده و اگر کسی بخواد بدون کتاب کمک درسی بره سر جلسه اصلا نتیجه نمیگیره
البته زمان ما واقعا کتابهای زیادی نبود و فقط درسهایی مثل شیمی و ریاضی کتابهای کانون یا گاج سفید داشتیم
بستگی داره چه رشته و دانشگاهی میخوایی
مثلا اگه یکی از رشته های بدون ازمون دانشگاه آزاد هدفته که هیچی نمیخواد
اگه رتبه متوسط میخوایی هر درس بخصوص درسای تخصصی باید یه کتاب تست خوب داشته باشی
اگه رتبه خیلی خوب در حد زیر ۱۰۰۰ میخوایی باید هر درس بخصوص درسای تخصصی چند تا (۲-۳ تا) کتاب تست خفن بزنی
تو درسای ریاضی و فیزیک هم اصلا خوندن کتاب درسی نیاز نیست.
موفق باشی
ببخشید قصد جسارت نداشتم ولی برادر من رتبه ی 500 کنکور هست و هیچ کتاب آموزشی رو نگرفته رشتش هم ریاضی بود.فقط از روی کتاب خودش خونده نه آموزشی.باتشکر
بنظر من کتابهای اصلیتون رو که اغلب مربوط میشه به دروس تخصصی (کتبی که تغییر کردن و ویرایش جدید شدن) رو جدید بگیرین.
بقیه کتب مثل تست دینی و ادبیات و زبان و.... رو دست دوم بگیرین ولی سعی کنین برای سال قبل باشه .خیلی از افراد رو دیدم که چنین کاری میکنن .
ولی اینکه اصلا کتاب نگیرین با توجه به سبک کنکور که هرسال داره تغییر میکنه تقریبا، فکر نمیکنم کار قابل اطمینانی باشه.
از اون تاپیک های خاصیه این تاپیک!!!!!!!
شما برای معنی و املاء هم باید کتاب بخری چه برسه به دینی و زبان و خلاصه شیمی اینا حتماً برای همه درسها باید کتاب خرید ، کتاب قوی و غنی هم خرید با توجه به کنکورهای مفهومی جدید ...
سلام
با توجه به کنکور های گذشته تقربا درسی نیست که نیاز به کتاب کمک آموزشی نداشته باشه ولی چون میگی شرایط مالیم ضعیفه میتونی از دست دوم فروشی ها بخری البته چاپ های خیلی قدیمی رو هم نخر حتما مال یکی دو سال قبل باشه
هیچ درسی نیاز به کمک درسی نداره.مگه شما نمی دونین که رتبه های برتر فقط کتاب درسی می خونن.
ویرایش توسط soheilp : 28 تیر 1394 در ساعت 14:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)