بله!
نه!
وااااااااااای خدااااااااااا ادبیات خیلییییییی سخته خوندنش...من که تا الان 14 تا درس خوندمو تست زدم ولییییی هیچیش یادم نیست
نه به هیچ وجه قرابت نشر دریات رو نخرید و خودتون رو باهاش درگیر نکنید..شما سعی کن با تست یاد بگیری.با دریافت بدتر گیج میشی و هیچ فایده ای هم نداره..دریافت واسه اونایی خوبه که میخوان برن رشته ادبیات
رفیق دوتا منبع بهت معرفی میکنم هر کدوم رو خریدی هیچ فرقی نمیکنه..۱- کتاب قرابت معنایی نشر الگو۲-کتاب موضوعی گاج که همه ی مباحث رو شامل میشه و می ارزه که بخری..البته حتما حتما پاسخ نامه اش رو هم باید بخری..البته یه موضوع رو بگم که کتاب جامع ادبیات خیلی سبز هم بخش قرابت و زبان فارسیش بی خیلی عالیه..اونم بخری هیچ فرقی با اون دوتا نداره..هیچ..
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟
من امسال کنکور دادم از قبل عید شروع کردم به زدن تستای الگو و بیشترشم زدم اما امسال تستای قرابتش زیاد شباهتی به کنکورای سال گذشته نداشت اکثر مفهوم هایی که پرسیده بودن تازه بود.
بنظر من شما اول بشین رو کتاب درسیت خوب وقت بذار در کنارشم شبا قبل خواب نیم ساعت قرابت دریافت رو به دید یه فرد غیرکنکوری بخون اینجوری نباشه که زیر هرکلمش خط بکشی.
از دی بهمنم شروع کن به زدن تستای الگو قشنگ دیگه به همه ی مفهوما مسلط میشی(در صورتی که پاسخنامشم با دقت بخونی)
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
سلام
ببین عزیز
قرابت معنایی تکنیک میخواد
تکنیک هایی هست که من که الان سال دومم بلدم و چشمی میزنم
شما باید لوح های اموزشی استاد احمدی رو بگیری 7 تکنیک تست زنیش عالیه
خیلی هم بدرد میخوره مث یه معلم خصوصی 24 ساعتست
كتاب خوبيه اما حجمش يه خورده زياده. ميتوني از كتاب همايش نشر دريافت بخش قرابتش رو بخوني. كلا مهارت حل تست هاي قرابت با حل تست زياد بدست مياد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)