خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بازی امشب چطوریه بنظرتون؟

رأی دهندگان
    20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • ایران3.لهستان 0

3 15.00%
    • لهستان 0.ایران3

0 0%
    • ایران2.لهستان3

0 0%
    • ایران3.لهستان2

3 15.00%
    • ایران1.لهستان3

4 20.00%
    • ایران3.لهستان1

10 50.00%
    صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 39
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      آمريكا - لهستان ، تو لهستانه

ولي بازي با روسيه رو هم نبايد برده حساب كنيم ، دليلشو بالا نوشتم...

امكان داره برد ها مساوي بشه....
      ولي يه حسي بهم ميگه صعود ميكنيم
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _ZAPATA_ نمایش پست ها
      ولي يه حسي بهم ميگه صعود ميكنيم
      از خدامونه...

ايشالا جام جهاني قهرمان بشيم...(آخر شهريور)

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      شهرام محمودي خب طمئن تره ،‌ نسبت به غفور

من خودم از غفور خيلي خوشم مياد ولي محمودي ، خب بهترين اسپكر جامه ، نمي تونه سريع عوضش كنه...

بنظرم 3-2 ايران ميبره،ولي بايد 3 امتياز كاملو بگيره

واسه بازي با روسيه هم معلوم نيس ببريم ، موزرسكي (همون كه 218 cm)ديشب با آمريكا نصف ست اومد زمين ، بياد ايران،‌خيلي قوي ميشن
      توي بازي هاي داخل سالن بهترين بازيكنم باشي ولي يه كم خراب كني مربي بايد تعويض كنه تا بازيكن يه كم به خودش بياد بعد بره داخل

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      از خدامونه...

ايشالا جام جهاني قهرمان بشيم...(آخر شهريور)

يه سوال دارم نخنديا.....

ليگ جهاني با جام جهاني چه فرقي داره؟؟
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a1s2d3f4 نمایش پست ها
      اگه بازي قبل ولاسكو جاي كواچ بود تيم 3امتياز مي گرفت.اصن از بازيكن ميترسه كه تعويضش كنه شهرام محمودي چندتا توپ تو ست سوم بيرون زد تعويضش نكرد حالا اگه غفور يه توپ خراب كنه تعويض ميشه.
      موافقم که باید برای چند دیقه هم که شده غفور رو میاورد داخل ولی انصافا شهرام محمودی خیلی بهتر از غفوره...
      غفور بیشتر با قدرت به توپ میزنه ولی محمودی کمی باهوش تر عمل میکنه،به قول محتشمیان:"دقت رو چاشنی کار میکنه".

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HiccUp نمایش پست ها
      موافقم که باید برای چند دیقه هم که شده غفور رو میاورد داخل ولی انصافا شهرام محمودی خیلی بهتر از غفوره...
      غفور بیشتر با قدرت به توپ میزنه ولی محمودی کمی باهوش تر عمل میکنه،به قول محتشمیان:"دقت رو چاشنی کار میکنه".
      بله كاملا ميدونم كه شهرام محمودي بهتر از غفور هست ولي اين دليل نميشه كه هرچقدرم خراب كنه تو زمين بمونه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله كاملا ميدونم كه شهرام محمودي بهتر از غفور هست ولي اين دليل نميشه كه هرچقدرم خراب كنه تو زمين بمونه
      موافقم.

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _ZAPATA_ نمایش پست ها

يه سوال دارم نخنديا.....

ليگ جهاني با جام جهاني چه فرقي داره؟؟
      ليگ جهاني 28 تا تيم هستن ،‌كه سطح بندي داره و تو سه سطح برگزار ميشه ،‌مثل ليگ برگزار ميشه (ميزبان و ميهمان )

ولي جام جهاني 12 تيم برتر جهان هستن و با هم تو كشور مزبان كه امسال برزيل مسابقه ميدنو قهرمان معلوم ميشه (تو شهيور برگزار ميشه)

تيمي كه ليگ جهاني قهرمان بشه 50 امتياز ميگيره ، ولي تيمي كه جام جهاني برگزار بشه 100 امتياز

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      توي بازي هاي داخل سالن بهترين بازيكنم باشي ولي يه كم خراب كني مربي بايد تعويض كنه تا بازيكن يه كم به خودش بياد بعد بره داخل
      بله ، ولي اصولا كواچ به غفور اعتمادي نداره،‌ پارسال محمودي مصدوم بود ،‌ مجبور شد غفورو بازي بده

ولي كواچ مربي خوبيه ، همين كه ريسك كرد ،‌عبادي پور و ميزاجانپورو با هم بزاره تو زمين ، ريسك بزرگيه، (قائمي رو برد بيرون) ك جوابم داد...

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بله ، ولي اصولا كواچ به غفور اعتمادي نداره،‌ پارسال محمودي مصدوم بود ،‌ مجبور شد غفورو بازي بده

ولي كواچ مربي خوبيه ، همين كه ريسك كرد ،‌عبادي پور و ميزاجانپورو با هم بزاره تو زمين ، ريسك بزرگيه، (قائمي رو برد بيرون) ك جوابم داد...
      قائمي كه به نظر من فقط تو دريافت و كمي در سرويس خوبه ولي اصلا اسپك زن خوبي نيس ضربه هاش محكم نيس و خيليم دفاع ميشه.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قائمي كه به نظر من فقط تو دريافت و كمي در سرويس خوبه ولي اصلا اسپك زن خوبي نيس ضربه هاش محكم نيس و خيليم دفاع ميشه.
      به خاطر دريافت ها و سرويسش تو زمين نگهش ميداشتن(هم كواچ ، هم ولاسكو) كه كواچ اين روشو تغيير داد

اينم يكي ديگ : تعویضی که حالا جواب می‌دهد (عکس) | ورزش 3

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      به خاطر دريافت ها و سرويسش تو زمين نگهش ميداشتن(هم كواچ ، هم ولاسكو) كه كواچ اين روشو تغيير داد

اينم يكي ديگ : تعویضی که حالا جواب می‌دهد (عکس) | ورزش 3
      بله كاملا درسته اما خوب خيليم امتياز سوزي مي كنه كلا يكي از مشكلات ايران دريافتشه پارسال توي جام جهاني كروزه از آلمان چيكار كرد با ايران يه تنه با سرويس ايرانو برد

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      امیر غفور تو تیم متین ورامین حال نداشت بازی کنه تیمو واگذار کرد به خودش به بهانه مصدومیت. اونوقت اینجا میاد تو زمین؟
      خب باید یه امیدی بهش باشه نه؟
      فعلا که شانس داره اسمش هست تو گروه ها میره خارج میگرده و بازی نمیکنه میلیاردی پول میگیره فقط. والااااااااااااا
      جبهه نگیرین لطفا که بد جور جبهه میگیرم.
      قبول دارم حرف حق تلخه

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا اگه این بازی رو ببریم ....

فکر نکنم بتونیم تو هر دوتا یازی روسیه رو ببریم
      لهستان هم تیمی نیست که هر دو باریش با امریکا رو ببازه

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      امیر غفور تو تیم متین ورامین حال نداشت بازی کنه تیمو واگذار کرد به خودش به بهانه مصدومیت. اونوقت اینجا میاد تو زمین؟
      خب باید یه امیدی بهش باشه نه؟
      فعلا که شانس داره اسمش هست تو گروه ها میره خارج میگرده و بازی نمیکنه میلیاردی پول میگیره فقط. والااااااااااااا
      جبهه نگیرین لطفا که بد جور جبهه میگیرم.
      قبول دارم حرف حق تلخه
      پزشک تیم ملی والیبال ایران با اشاره به آمادگی نسبی زرینی و نادی گفت: هنوز نمی توانم صد در صد درباره غفور نظر دهم و باید صبر کنیم تا 10 رو دیگر او دست به توپ شود.

به گزارش سایت خبری جیبامز،سیامک افروزی گفت: کواچ امسال در شروع تمرین ها خیلی به تیم فشار نیاورد. در دو روز اول اصلا پرش نداشتیم. بعد هم به تدریج و منطقی جلو رفتیم. آسیب دیدگی هایی که الان وجود دارد خیلی قدیمی است. در اردو بوجود نیامده است. تنها موضوع مصدومیت غفور است که قدری نگران کننده بود اما با انجام تست ام آر آی متوجه شدیم که موضوع خیلی حادی نیست.

وی افزود: امیر غفور یک آسیب دیدگی لبروم دارد. لبروم در مفصل شانه است و تقریبا نقشی مشابه مینیسک زانو دارد. لبروم شانه غفور یک پارگی دارد. چند جا مشاوره جراحی گرفتیم و به این نتیجه رسیدیم که فعلا جراحی نمی خواهد. حالا فعلا درمان های دستی و فیزیکی را انجام می دهیم. تا الان هم خداراشکر درمان ها خوب جواب داده است.

پزشک تیم ملی والیبال خاطرنشان کرد: الان صد در صد نمی توانم درباره حضور غفور در لیگ جهانی نظر بدهم. زیرا متاسفانه یکی از انگشتان دستش هم شکسته است. از نظر کلینیکی و معاینات و درمان های انجام شده شرایط اش خوب است. اما تا در زمین والیبال نیاید و دست به توپ نشود، دقیقا نمی توانیم بگوییم که می تواند آماده باشد. انشالله 10 روز دیگر غفور دست به توپ می شود و دقیقا می توانیم درباره او نظر دهیم.

افروزی درباره وضعیت آمادگی زرینی و نادی هم گفت: زرینی هم از نظر پزشکی مشکلی ندارد و تقریبا تا امروز به 80 درصد آمادگی قبلی خود رسیده است. علیرضا نادی هم از نظر پزشکی اصلا مشکل ندارد. فقط بحث آمادگی او مطرح است. قدری با حمزه زرینی فاصله دارد. امیدوارم که تا یک ماه دیگر به آمادگی کامل برسد. بعید می دانم که این دو به لیگ جهانی برسند. زیرا بازی مقابل آمریکا و لهستان و روسیه ویژگی های خاص خودش را دارد. اما فکر می کنم و امیدوارم که از بعد از مسابقات قهرمانی آسیا به بعد با نظر کادر فنی در ترکیب تیم باشند.

منبع:ایسنا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن