خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 37 از 37
    1. Top | #31
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      داداش من نظرم مخالف شماست دین یه چیز الکیه الان شما ببینید مردم روز ب روز اعتقادشون کمتر میشه چون بیشتر می فهمن چ خبره دور و برشون یا حداقلش این دینی که تو کشور ما پیاده میشه چرت و پرت هست نمیشه که اقا مرگ خوب باشه ولی واس همسایه بیای جلو ملت فیلم بازی کنی و جاپلوسی کنی بشی رئیس جمهور بعدش پسرت اختلاص کنه...

من اصولا با عقل تصمیم میگیرم حرفای ضد و نقیض تو قران زیاده فلان کار بکنی جات وسط جهنمه فلان روز فلان دعا بکنی تمام گناهات بخشیدس کاری با اینم نداریم همونطور که می دونید دین اسلام از روی خاطرات و داستان ها نوشته شده من هر چقدرم دقیق باشه تحریف داریم تو عصر ارتباطات با این همه امکانات تحریف داریم دیگه وای به روز اون زمان...

کلا دادا خیلی محترمانه افکارمون فرق داره و من باهاتون مخالف هست کسی رو نباید با دینش مقایسه کرد چون من که دست خودم نبوده ایران دنیا بیام مسلمون باشم و...
      بالاتر دین وجدان هست که هرشخص داره و خودش شکل میده

sent from my asus zenfone2
      بله داداش .. با هم فرق داریم

کتابی که از طرف خدا بیاد تو هیچ زمانی تحریف نمیشه ..
      شما چیکار سیاست کشور داری ؟؟ برو زندگی نامه حضرت آیت الله بهجت رو بخون .. زندگی نامه آیت الله طباطبایی رو بخون ... آیت الله قاضی رو بخون

دین گریزی ایرانیا هم مسائل مختلفی رو شامل میشه ...
      یکیش شرایط حاضر هست
      یکیش هم حمله های شدید ی هست که میشه ... مردم تو کف خارجن کس خدا رو نمیخواد

شما پیرو چه دینی هستید؟؟

2. Top | #32
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ما خودمون تو بحث های پایه موندیم هیچکدممون در حدی نیستیم بخایم قضاوت کنیم در مورد این موضوع الان حتی ادم های تحصیل کرده و رده بالای مملکت ما میخان به زور افکار خودشونو دیکته کنن یاد نگرفتیم بخایم به نظر هم احترام بگذاریم این خودش ازادی هست به این میگن ازادی!!! اقای رادان نظرش این هست من نظرم چیز دیگه ای .. به کسی ربطی نذاره من چطوری فکر میکنم چ نظری دارم ازادی که همش به میل جنسی ***** و خونه خالی مجاز نیس باید مغز و روح و روانت ازاد باشه که به نظر هم نوعت احترام بگذاری و اگه باهاش مخالفی ساده ازش عبور کنی ... ما تو این چیزا موندیم زوده برامون بخایم در مورد اصل موضوع صحبت کنیم

کسی نگفته که چرا بهرام رادان گفته ....
      بهرام رادان نظر داده بقیه هم در مورد بازیگر محبوبشون نظر دادن !!

روح آدم باید آزاد باشه ... ولی نه در حدی که کل تاریخ و فرهنگ یه مملکت رو روبه نا بودی ببره!

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها

شما چیکار سیاست کشور داری ؟؟ برو زندگی نامه حضرت آیت الله بهجت رو بخون .. زندگی نامه آیت الله طباطبایی رو بخون ... آیت الله قاضی رو بخون

یکیش شرایط حاضر هست

شما پیرو چه دینی هستید؟؟
      دادا من افکارم باهاتون فرق داره ولی کاملا واسه افکار شما احترام قائلم من بی دین هستم و از وجدان استفاده میکنم وجدان هم بزرگتریم قاضی هس و هیچوقت نمیشه فریبش داد...

پس اگر دین اسلام درست هست داعش هم درست هست و درست میگه دیگه چون تمام کار هاشون از روی قران هست قران میگه کسی اومد جاسوسی کنه گرفتینش یا اتیشش بزنین یا دو دستش قطع کنین ... بله داعش هم خلبانی سوری بود اگه اشتباه نکنم اتش زد و... تمام کار هاشون از روی قران هست و دارن ثابت میکنن چقدر قران تند روی کرده تو خیلی مسائل

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها

یکیش شرایط حاضر هست

شما پیرو چه دینی هستید؟؟
      دادا بنا به یه سری مسائل بحث نکنیم اینجا بهتره میخای بریم پ.خ در خدمتتم

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دادا من افکارم باهاتون فرق داره ولی کاملا واسه افکار شما احترام قائلم من بی دین هستم و از وجدان استفاده میکنم وجدان هم بزرگتریم قاضی هس و هیچوقت نمیشه فریبش داد...

پس اگر دین اسلام درست هست داعش هم درست هست و درست میگه دیگه چون تمام کار هاشون از روی قران هست قران میگه کسی اومد جاسوسی کنه گرفتینش یا اتیشش بزنین یا دو دستش قطع کنین ... بله داعش هم خلبانی سوری بود اگه اشتباه نکنم اتش زد و... تمام کار هاشون از روی قران هست و دارن ثابت میکنن چقدر قران تند روی کرده تو خیلی مسائل

میتونم بپرسم که کجا قرآن اومده گفته که هر کی جاسوسی کرد آتیشش بزنید و دو دستش رو قطع کنید؟!
      آدرس آیه رو بدید لطفاً!
      ...

6. Top | #36
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ما هم برای شما احترام قائلیم

فعلا که بسیاری از علمای اهل سنت و همه ی علمای شیعه گفتند داعش از اسلام نیست ...
      تفسیر اشتباه از قرآن
      تند روی
      و ... دارند
      پس اینکه شما میگین خود قرآن هست به ما مربوط نیست .. ما میگیم قرآن اینطور نیست

وجدان شما میگه ازدواج محارم بده یا نه ؟

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      میتونم بپرسم که کجا قرآن اومده گفته که هر کی جاسوسی کرد آتیشش بزنید و دو دستش رو قطع کنید؟!
      آدرس آیه رو بدید لطفاً!
      بگردید پیدا کنید چون برای بنده اهمیت نداره و شنیدم از تلوزیون ایه رو می خوند تفسیر میکرد و توضیح میداد و فیلم رو پخش کرد چون اصلا برای بنده ارزس و اعتباری نداره و مهم نیس

دیگه لطف کنید نقل نکنید داداش پیام تو پ.خ در خدمتم هر چند که منم مثل خودت حوصله بحث نذارم
      در ضمن اگه این قران نیس شما ادرس بده کجا نوشته با کدوم پا بریم دست شویی یا کجای قران گفته کسی که ریش میزنه عادل نیس و نمی تونه مرجع تقلید انتخاب کنه و ....

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)